piedirsas Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 sakumā pie mājas pec tam klubā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigeosa Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 esmu jauniņais, kas šeit notiekās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 ''esmu jauninjais'' akDievs... tavs niks kkur zinams liekas, neesi no fano tas chalis kas taisija kkadu tieveshanas eksperimentu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ectasy Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 ''esmu jauninjais'' akDievs... tavs niks kkur zinams liekas, neesi no fano tas chalis kas taisija kkadu tieveshanas eksperimentu? Haha, šito es arī biju redzējis, tikai kādā citā forumā labu laiku atpakaļ. 1wish tOMY BEAST! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 Skūpsti Tom. 2xTT un citiem Tomveidīgajiem vārda svētkos :* ( . Y . ) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 radiator bildi ieliec ar seju Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigeosa Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 ''esmu jauninjais'' akDievs... tavs niks kkur zinams liekas, neesi no fano tas chalis kas taisija kkadu tieveshanas eksperimentu? Haha, šito es arī biju redzējis, tikai kādā citā forumā labu laiku atpakaļ. 1wish tOMY BEAST! Biju S.t.n`ā kura vairs jau nav. Bij bij tur eksperiments ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 (edited) bet šodien jau lielā tūska nogāja,vakar biju Andželīna Džoulija Edited December 21, 2013 by Radiators 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigeosa Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 bet šodien jau lielā tūska nogāja,vakar biju Andželīna Džoulija seksī rebbits Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 (edited) parsteigums, likas trollings, bet radiators got balls =] p.s. radiators atgadina BOT^a, lidzigi Edited December 21, 2013 by Epix 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 Mybe tas ir BoT'a bet mazliet ir līdzība jā, tikai radiators ir uz pusi mazāks fake troll profile ar šalli galvā jeb putniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted December 21, 2013 Report Share Posted December 21, 2013 bet šodien jau lielā tūska nogāja,vakar biju Andželīna Džoulija bet šodien jau lielā tūska nogāja,vakar biju Andželīna Džoulija kas tik nenāk atklātībā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigeosa Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 Labrīt, kas pa vēlvienu jauku dienu bez sniega. :DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 bigeosa, Tu esi nepareizajā komūnā trāpījis. Te nav twitteris. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 (edited) Viss bija labi, es varēju lejuplādēt savas mīļākās romantiskās filmas un skatīties uz seksīgākajām aktrisēm, būt laimīgs un smaidīt pasaulei, bet tad notika liela sāpe. Pazuda pirātu līcis, kā arī kaut kādi federālie spēki negrib man ļaut gūt baudu no isohount. Kuras ir vēl tādas rekomendējamas lapas, kurās pēc iespējas mazāk gar malām piedāvā pagarināt locekli? Ar to es sastapos rakstot - Titanic free download torrent. Edited December 22, 2013 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
36komats6 Posted December 22, 2013 Report Share Posted December 22, 2013 http://thepiratebay.se varu iedot ielūgumu uz fano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 piraatu liicis ir pieejams, nekad nav bijis slegts, just google it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 (edited) Mans kompjūteru tizlums nav izmērāms. Mans gūgls visu laiku gribēja likt beigās sx, kā jau visu manu kompjūteru mūžu, tāpēc arī nevarēju smaidīt pasaulei. Tagad atkal smaidu! Un es jau esmu fano fans, paldies! Edited December 23, 2013 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 fano ir labs, bet piraatu liicii ir stuffs, ko nevar dabut nekur citur, piemeram, arsenaala filmas in legit french language. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 http://kickass.to/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 kur ir atšķirība starp .se vai .sx? es par piratebay. man vnk kā kuru reizi izlec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Nav nekāda atšķirība... Tas ir tikai lai apietu dažādus sūdus, kas mēģina viņus bloķēt.. http://proxybay.info/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Liepaja, vejsh. Ziemassvetki ideaali Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Protams, ir brīži, kad politiskā nostāja un mugurkauls ir jāparāda. Šeit spilgts negatīvais piemērs ir bijušais Valsts prezidents Valdis Zatlers, kurš Krievijas iebrukuma brīdī Gruzijā vienīgais no Baltijas valstu prezidentiem nepagodināja Gruziju ar tūlītēju vizīti. Bija Lietuvas, Igaunijas, Polijas un Ukrainas prezidenti, ar kuriem kopā bija jābrauc Latvijas premjeram Ivaram Godmanim, jo prezidents atradās svarīgā pasākumā – Pekinas olimpiskajās spēlēs. Kāpēc nebrauca Zatlers, jāprasa viņam pašam, un droši vien atbilde būs tikpat lokana kā tajā brīdī viņa mugurkauls. Nav dzirdēts, ka kāds no tiem, kas atteikušies braukt uz Sočiem, būtu bijis augstas klases sportists, kurš izprastu, ko nozīmē vārds „boikots” sportistiem. Runāt par boikotu politiķu vidū laikam šajā gadījumā nav nopietni, jo ne jau viņi ir galvenās personas šajā pasākumā un ne viņu dēļ skatītāji savācas sporta arēnās. Dainis Āzens, SA+ Pilns raksts. Ja kādam nav abonementa, bet ir interese izlasīt, padod ziņu PM. Neievietoju šo sporta sadaļā, jo tas tomēr varētu interesēt plašāku auditoriju. Manuprāt, Bērziņa lēmums par braukšanu uz Olimpiskajām spēlēm ir respektējams un atbalstāms. Solidaritāti ar Baltijas valstīm tas neietekmē, savukārt, Krievija ir ļoti savdabīga valsts, kura jau iepriekš pierādījusi, ko viņiem nozīmē attieksme šāda veida jautājumos. Protams, piekrītu arī raksta autoram, ka nevajag jaukt sportu ar politiku un ir jāņem vērā sportistu sajūtas, īpaši Latvijā, kur sajūtām klāt nāk arī ieguldītie resursi - gan valsts, gan privātie. Te nav runa par to, ka pastāv iespēja sportistiem nebraukt uz spēlēm, bet gan par to, kāda attieksme tiks saņemta sacensību laikā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now