Jump to content
GIGN Forum

36komats6

Game Admin
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 36komats6

  1. Kāds krējums? Kāds steam nicks?
  2. http://www.youtube.com/watch?v=SfOnbdvj4dE
  3. Štrunts par Quiz. Tas čalis, kas sapsihojās @ 1:06... Ar tādu kaisli pateica. haha.
  4. Paldies epidemic, lai arī sākumā mani tur biš apkakāja kā jau foruma jauniņo, maziņo nezinīti, tomēr atbildēja arī sakarīgi cilvēki un ir nedaudz skaidrāk ko pirkt. piedirsas, jā 70d būtu gan pārāk dārgs prieks, gan pārāk nevajadzīgs prieks. g2b, neuztraucies, ja nemācētu bildēt tad nemaz neizmestu naudu vējā.
  5. Mājās jau ir Zenit un vēl cits oldschool aparāts, bet ar to man gribēsies paniekoties, kad būs daudz, daudz siltāks laiks. Par budžetu runājot, man jau ir skaidrs, ka vajadzēs nolikt pa daudz naudiņas, lai rokās turētu feinu aparātu, tākā.. ČopČop.
  6. Čau! Man riktīgi nagi saniezējušies uz fotokameras pirkšanu, bet īsti nezinu uz kuru pusi, lai skatās. Citi saka, ka Canon ze best, savukārt citi aiz laimes raud par Nikon. Varbūt te ir kāds, kurš var pastāstīt vai ieteikt kādu kvalitatīvu fotokameru vai pat konkrētu modeli, kurš nav pievīlis ne reizi? Tāda ziņā, ka bildes tiešām ir sulīgas ar stock lēcu, ar kameru ir patīkami strādāt un ir viegli eksperimentēt ar fotoaparāta bildēšanas funkcijām. Īsti nezinu vai man būtu nepieciešams tāds aparāts, lai varētu arī kaut ko filmēt, bet gan jau kādu retu reizi noderētu arī tā filmēšanas funkcija.
  7. Bet normāls censoņa. Piemēram, šis skaidri un gaiši pasaka, ka gignā JB serveris būs. Vienkārši būs un viss.
  8. http://www.youtube.com/watch?v=BatxJ2I7tLk
  9. Jap. Viss ir up to date. Un compatibility mode arī neizpalīdzēja. Vobšem nav lemts laikam.
  10. Bet vai visiem ir skaidrs, ka pēc regulāras spice pīpēšanas var sākt pierakstīties uz konsultācijām Tvaika ielā?
  11. Pīpējat, pīpējat to īsto vīru mantu. Ja jūsu zaļi-brūnā smadzene vēl saprot angļu valodu, iesaku salīdzināt spaisu ar zālīti. Click.
  12. Tā viņš ir. Bet mistika paliek neatrisināta, kāpēc ir tādi, kuriem viss iet un nekas negļuko?
  13. Lai redzētu, kas dotajā momentā runā. Ar teamspeak overwolf man prblēmu nav, bet vajag, lai mumble strādā kā nākas.
  14. Bēda tāda, ka man neiet mumbles overlay kopā ar tf2. Zinu, ka tā ir globāla problēma, bet.. ir izredzētie, kuriem viss ok. Salīdzinot ar viņu settingiem, viss ir tieši tāpat uzstādīts arī man. Varu slēgt ārā steam overlay, ja mumbles overlay būs ieslēgts tad tf2 vispār neslēgsies iekšā. Ja es mēģinu ieslēgt overlay pēc tam, kad ieslēdzu tf2 tad spēle vienkārši nocrasho vai uzmetu mistisku erroru "the instruction at 0x77660102 referenced memory..." Viss ir updatots. Esmu izdarījis visu, ko iesaka mīļā māte google. Maybe te ir kāds, kuram arī negāja, un tad atrada problēmas risinājumu?
  15. Ja kāds stīmā grib nopirkt Revenge of the titans, tad man ir 66% atlaižu kupons, kurš derīgs līdz 1/25/14 12:42:05PM. Atdošu par brīvu.
  16. Vakar vakarā viens censoņa pubā pārcentās. http://www.youtube.com/watch?v=Qlo3cBnKyIM
  17. http://www.youtube.com/watch?v=CuqipPMQET4&feature=youtu.be
  18. Tak jāzin, kas pērnajā gadā bija censoņi.
  19. Veidot pašreklāmu ir sūdīgi vai kā?
×
×
  • Create New...