raivisdotcom Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 Sabīnes Berezinas un Rasell koncertā uzvesties nemācēji? Mēgināja izvarot.. Rasellu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 (edited) Sabīnes Berezinas un Rasell koncertā uzvesties nemācēji? Piedod, bet es nezinu kas šie ir par kadriem... Savāca par *bungas and shit* par "izmestu 1.5 litru citronu Nestea pudeli" Edited August 25, 2013 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armands90 Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 nav gadījumā kāda jauna versija iznākusi, jo man kaut kas neiet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 nav gadījumā kāda jauna versija iznākusi, jo man kaut kas neiet? Jaunais updeits LocicalThinking_V1.1 tika uzlikts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 kur jūs tur sēžat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 nja es jau saprotu, ka tagad vairs nesēžat, domāju nākotnē Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 mani neplānoti noskūpstīja Nevis neplānoti, bet nesagatavotu (t.i. Tu viņu pirms tam nebiji aizvedis vakariņās). Un, nē, tas nebiju es. kur jūs tur sēžat? Pie sarkana omnibusa, kurš pa naktīm dārzus izbraukā. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 Pie sarkana omnibusa, kurš pa naktīm dārzus izbraukā. Tā tur first dača uguņo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 Kur jelgavā ir kačalka? Galīgi nav ko darīt kojās, bet gribas pakustēties pa vakaru... pff nav ne teljuka, ne datora uz 2 nedeljam. NEVEIKSME Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 boring, labs jautājums, arī vakar par to aizdomājos. Nē, nopietni labs jautājums, tāds ļoti dziļš, ar būtību, apvīts ar neskaidrības plīvuru, kas mēdz vientiešiem aizmiglot acis. Vakar arī par to aizdomājos, dzerot savu San Pellegrino (vai arī Bauskas negazēto, nav starpība). Būt vai nebūt, tāds ir jautājums. Ja man jāizvēlas būt, tad man tā liekas, ka tā ir Koya. Tādas plebeju un proletariāta atpūtas vietas kā First Dacha ir slēgtas pirmdienās. Savu atbildi es pamatošu ar to, ka Aqua Luna atrodas tālāk un restorāns Eksports atrodas pa kreisi no bildes tapšanas vietas. Wat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 А чё? Проблемы какие нибудь? Можем всё решить, ёпт! Едь, поболтаем по душам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 Gertrudes 59 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 LOL, man darbs ir tālāk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 (edited) Tad točna būs vakarā jāpiebrauc parunāt. Man nepatīk Tava attieksme. Fair play only... Hmm, un man prieks, ka Tu Mani raksti ar lielo burtu Edited August 28, 2013 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 ''Atlētika'' Pilsētas Pasāžā - dārgi, bet kvalitatīvi. Zemgales Olimpiskajā centrā - kvalitatīvi. Skolniekiem un studentiem laikam bija atlaides 6. vidusskola Rafa masīvā - mēsls, bet lēts. Ozolnieku sporta nams - lēti un vidēji kvalitatīvi Laikam ir arī LLU baseina ēkā, bet neesmu par to dzirdējis baigās atsauksmes. Kvalitātes rādītājs - iespējamo veicamo vingrojumu daudzums, telpas apsilde, dušas, cilvēku skaits. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 Kāds no Jums kādreiz ir ēdis kaķi? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 (edited) Vienreiz sapnī, ja tas skaitās. Edited August 29, 2013 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 Kaķa spalvas jā, pašu kaķi - nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dickhead Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 Kāds no Jums kādreiz ir ēdis kaķi? nē, bet pieņemu, ka garšo pēc vistas Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 Kāds no Jums kādreiz ir ēdis kaķi? Tu izdomāji pagaršot čebureku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 (edited) Tajos taču ir baloži un pa kādam zvirbulim. Jautājumu uzdevu otra "karstā" topika iespaidā. Kri kaķi ir tādi normāli tefteļi ar jiftīgiem stilbiem. Pareizās mērces, garšvielas un norūktu tā ka nemetās. Edited August 29, 2013 by T0masS Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 Melnbaltais vispār ir diezgan tievs, tik cik buljonam. Pelēkajai daudz tauku, nebūs garšīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 Tajos taču ir baloži un pa kādam zvirbulim. Jautājumu uzdevu otra "karstā" topika iespaidā. Kri kaķi ir tādi normāli tefteļi ar jiftīgiem stilbiem. Pareizās mērces, garšvielas un norūktu tā ka nemetās. Mans ōmiņš sibīrijā ēda suņu zupu atsauksmes labas Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 ir jega csa kachat to skinu kad awp ari bez zooma ir temeklis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 Tas ir gejiski vienozīmīgi nē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now