b0r1ng Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 juu , shodien labak tikai uz vakarpusi iet ara.. kapec vispar es te ierakstiju - pasakat ka gardi pagatavot shitas te calju kajas , nu vobsem kkadu marinadi or smth Best shit EVAH priekš mājās gatvotām kājām. Kājas Apelsīns vai divi. Vienu uz sulu - otru uz daiviņām bez mizas. Sojas mērce Pipari Drusku sinepes. Visu ieksā folijā un zepenē tik iekšā. Easy as fuck, garšo wunderbar.!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 Tas esi tu drošvien? Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 iemarineeju jau peec afro receptes, nakamreiz noteikti pameginasu ari boringa variantu b0ring - sinepes asaas krievu vai kkadas def spilvas franchu kas nav asas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 iemarineeju jau peec afro receptes, nakamreiz noteikti pameginasu ari boringa variantu b0ring - sinepes asaas krievu vai kkadas def spilvas franchu kas nav asas? Atkarīgs no tā, cik liels pussijs esi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 jasna - iisti vechi rij tonnaam krievu sinepju. haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 jasna - iisti vechi rij tonnaam krievu sinepju. haha Es tur bliežu kaijenas piparus... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 (edited) Kāds nezina, kur pēc pasūtījuma pa sakarīgām cenām izgatavotu nelielas metāla detaļas. Principā vajadzētu izgatavot apmēram 2x3x5 alumīnija klucīti, ar dažiem urbumiem un iegriezumiem. Būtu forši, ja būtu kāds kantoris, kuram es iesūtu rasējumu un šie pa kādiem 10ls nedēļas laikā izgatavotu to detaļu. Pēc ātras gūglēšanas atrod vien kantorus, kuri izgatavo tikai visādus lielizmēra sūdus. Nevermind, kaut ko atradu, bet ja nu tomēr kādam ir kāds labs kantoris zināms, rakstiet anyway. Edited August 6, 2013 by cucinjshs Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 (edited) A es, a es... a es tur bliežu casha pasūtīto 2 litrīgo Long Island @ Ezītis miglā. 15 lati... Es zinu kur es tagad piepisīšu mūli... LOL, 4k post Edited August 6, 2013 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 Labāk nevajag. Tovakar krāsoju Vecrīgu no Pulvertorņa līdz Just. Tas nav Long Island, bet tīrākā raķešdegviela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 (edited) Ejot uz dārziņu pakaļ sīkajam bratam gandrīz izkusu. Ok, tagad vairs nav tik karsts, bet tomēr var pacepties. http://youtu.be/C_GggJGe5wc Edited August 6, 2013 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 (edited) Ejot uz dārziņu pakaļ sīkajam bratam gandrīz izkusu. Ok, tagad vairs nav tik karsts, bet tomēr var pacepties. http://youtu.be/C_GggJGe5wc es no rīta vedu sīko bračku uz dārziņu, norēcos, viss bija labi līdz vajadzēja iet pie grupiņas, visi sīkie raud nonstopā, domāju gals klāt. Edited August 6, 2013 by Slāpeklis!* Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 Pēc vairāku dienu mazēšanas (mazēšana nozīmē ēšana 1,2 reizes dienā) nolēmu sevi vakariņās pakārdināt ar vistas filejas strēmelītēm siera mērcē ar ķiploku un baziliku, ko pasniegšu kopā ar grieķu salātiem un glāzi sarkanā tempranillo. Dzīve ir skaista, yay ^^, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 iesver man ar vienu porciju. nu lab, man šovakar bija aukstā zupiņa jēj, nevaru 5dienu sagaidīt.. kā gribas kost kapteini Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 Pēc vairāku dienu mazēšanas (mazēšana nozīmē ēšana 1,2 reizes dienā) nolēmu sevi vakariņās pakārdināt ar vistas filejas strēmelītēm siera mērcē ar ķiploku un baziliku, ko pasniegšu kopā ar grieķu salātiem un glāzi sarkanā tempranillo. Dzīve ir skaista, yay ^^, iesver man ar vienu porciju. nu lab, man šovakar bija aukstā zupiņa jēj, nevaru 5dienu sagaidīt.. kā gribas kost kapteini bļā kā es rēcu, kad izlasīju boringa atbildi par to braukšanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 Kāds var pateikt, kas tā ir par Office epizodi 10:63? Vai arī iemest to scēnu no youtube. Tas ir no episkās filmas Anchorman (2004) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 Jautājums, kāds no jums apmeklē saitu - ShockMansion? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 Nā, es bieži taisu fancy food, bet vienkārši izdomāju, ka te kādreiz ir jāpadalās ne tikai ar laba alus dzeršanas sajūtu, bet arī kāda garda ēdiena gatavošanas prieku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 kur var bez reģistrēšanās ātri lejuplādēt dziesmas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 Daudzās caur gūgli atrastās lapās. Lai gan man tīri labi pēdējā laikā patīk konvertēt mūziku no jūtubes, jo tur var skaidri un gaiši dzirdēt, kādu HQ un cik labskanīgu gabalu kačāsi sev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 http://foxplay.info/ - agrāk izmantoju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted August 6, 2013 Report Share Posted August 6, 2013 kur var bez reģistrēšanās ātri lejuplādēt dziesmas? http://zaycev.net/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 Kautiņš badmintona spēlē. Vai nav amizanti? http://www.youtube.com/watch?v=MI3KRzj2TZo&feature=youtu.be 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 klau - kā uz win7 , intel vkartei izslēgt vsync? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 klau - kā uz win7 , intel vkartei izslēgt vsync? http://www.intel.com/support/graphics/sb/CS-034107.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 Labs rīts. Kāds zina, kur var iegādāties 3.5mm jack to 3.5mm jack apmēram 10-20m garu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now