JimBugA Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Internets, filmas. Nekadi nenormalie geimi ar uber grafikam netiks speleti. Vienigais world of tanks tiek kapats. Jautajums vairak ir tiesi par razotajiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Es laikam izvēlētos Asusu, bet ja gribi 17collu portatīvo, tad tas Dells ir foršs, izšķirtspēja laba. Asus būs vēsāks, nezinu gan kā ar servisu šiem, bet Delliem serviss ir ok pie mums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 (edited) Es arī īpaši neko nefiltrēju no viņiem, bet es ņemtu asus. Biju paķēris dell - vienu reizi uz pohām bija nogāzies uz grīdas - totāls zirneklis uzreiz, pat nepaspēja nokalpot divas nedēļas. Lai tas deglis deg! Edited April 26, 2013 by Bezbiksis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Jimbuga, auto beidzot pārdevi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Jimbuga, auto beidzot pārdevi? Pardeva gan , gaidi ciemos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Pardeva gan , gaidi ciemos Viņš pie divīša brauc, beigās man būs jābrauc ciemos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 (edited) oi bļa kā galva sāp Edited April 26, 2013 by Radiators Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 (edited) Vai ir iespējams, ka no pārlieku lielas alus lietošanas piemetas caureja? Gudmen? Edit: es dzeru tikai kārlīti vai heineken, tā kā iemesls par sliktu alu (turbo diesel, walter, vanaga tumšais) šoreiz nederēs. Gribu aiziet līdz vecpilsētai, silts vakars, vienīgi kaut kāds skrejamais piemeties. Sūdīgākais ir tas, ka nevar tikt vaļā! Ā, man tak kkur tabletēm vajadzēja būt, tas mby līdzēs. Edited April 26, 2013 by Bezbiksis Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Vai ir iespējams, ka no pārlieku lielas alus lietošanas piemetas caureja? Gudmen? Edit: es dzeru tikai kārlīti vai heineken, tā kā iemesls par sliktu alu (turbo diesel, walter, vanaga tumšais) šoreiz nederēs. Gribu aiziet līdz vecpilsētai, silts vakars, vienīgi kaut kāds skrejamais piemeties. Sūdīgākais ir tas, ka nevar tikt vaļā! Ā, man tak kkur tabletēm vajadzēja būt, tas mby līdzēs. pie d** visas tabletes. aizej uz veici nopērc 100g šņabi, un mazo paciņu maltos melnos piparus. uztaisi vienā 100g glāzē šņabi ar makten daudz pipariem ( tā ka pilnīgi iekrāsojas ) un izrauj cauri. aizšūs caurumu kā ar diegu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 izklausās pēc reāla hardcore varianta ;D Bet nu ok, laikam jāmēģina, negribās sēdēt mājās (tualetē) tikko uzjaucu, visas sastāvdaļa jau bija mājās. Vienīgi bail dzert, tāds nāvējošs izskatās. Ok, done. Dēļ šitā būšu totālā kramā vēlāk, jo stipro alkoholu cenšos nelietot ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 (edited) Epix, uzrakstīja aktu ar visiem lieciniekiem? Nee. Viss ok, stradaju turpat mutisku raajienu izteica un viss. Edited April 26, 2013 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Alkohols pats par sevi, labs vai slikts, sabojā kuņģa ierasto darbību - arī ļoti rūdītiem puncīšiem, atkarīgs no organisma, protams. Tā piparu lieta arī tāds riskants variants - vienu reizi paliks labāk, nākamajā būs jāsauc ātrie, tāpēc pats cenšos neriskēt ar šīm senajām, labajām un it kā pārbaudītajām vērtībām. Līdzīgi jau ir arī ar deguna celšanu, kad tas asiņo, ķiploku smērēšanu degunā, aukstām dušām pie temperatūras un balzamiem pie sliktas pašsajūtas. P.s Rakstot iesāpējās vēders, laikam kaut kas nav labi ar kuņģi - jāiedzer kola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Nu jā, es arī aizdomājos, ka manam tā jau jūtīgajam vēderam pipari varētu nepatikt. Bet neko, kokčiks izšauts, tagad tik jācer, ka viss būs kulē. High as motherfucker, jāiepļauj alus un jāiet līdz skapim izvēlēties apģērbu vakaram Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 (edited) Interesanti pec 40 gadīem, pasākums laikam sauksies GIGN penšu, jeb pirmas paudzes tusiņš Spriežot pēc dzērāju postiem, diezgan optimistiski domāt, ka kāds no tusētājiem vispār davilks līdz "pēc 40 gadiem". Edited April 26, 2013 by kRi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Uz ģimenes pieaugumu varu cerēt =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 (edited) Bezbiksi, atbildot uz tavu jautājumu par caureju - jā, no alus var piemesties. Tepat UK ir dzirdēts, ka no pārmērīgas Budweisera litrāžas nākamajā dienā var gadīties neierasti biežāk uz tualeti. SR, kam tu tūr uzcepi? Babajam vai melnajai kkādai? Ja atmiņa neviļ, tad tu tūr ar tām fiktīvajām ņēmies. Edited April 26, 2013 by Teletuubijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 =D Pirmā dzirdēšana par ko šādu. Vienkārši atnāca laiks, ka abiem sagribējās ģimenes pieaugumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 pag, pag, pag, tu tak šķīries, ņaudēji kko, ka bērns tiek uz pusēm plēsts, etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Nu tur jau sen viss un uz dažādām debess pusēm aizgājām, bērns palika pie manis gala rezultātā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 oj, atvainojos, sajaucu tevi ar semjorku Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Šausmas kā mani var ar viņu sajaukt =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 (edited) abi jūs radošus topikus bakstijāt Edited April 26, 2013 by Teletuubijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Es diezgan reti te parādos, kad brīvāks laiks uzpeld. Vismaz nākotnē tagad zināšu kā pamācīt savus bērnus, ka nevajag lekt ostā jau 18 gados . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 ..., tagad tik jācer, ka viss būs kulē. if it works, u owe me a joint ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Pēc gada prombūtnes, ierakstiju browzerī gign.lv Jaunas sejas, vēl vairāk jaunas un stulbas sejas, bet nu, kā gan savādāk. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now