HyperBoy Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Kādam no foruma biedriem nav saglabājies 2k11. augusta forbes? Ļoti diezgan steidzami vajag uzzināt, kurš ir taisījis rakstu ar nosaukumu "Mūsu kaņepju barons"! edit. Vēljoprojām ļoti aktuāli. http://forbes.lv/?kontakti Tak pazvani viņiem un pajautā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Kas liedz nopirkt cs stīmā? Patiesībā es nevaru Tev sniegt nevienu racionālu atbildi uz šo jautājumu. Ir tikai iracionāli argumenti - 1) Man nepatīk tērēt naudu, ja var to netērēt; es pat drēbes sev tik ļoti reti pērku, nerunājot jau par internetā 4free iegūstamām lietām. 2) Man sāp sirsniņa tērēt naudu internetā. Laikam tikai reizi mūžā esmu izmetusi 50 sant par kādu dziesmu internetā, kuru nevarēja tolaik par brīvu dabūt man pieejamajos resursos. Statistikas, galerijas, pakalpojumi, zoles, csi - hņeh. Bet pieņemu, ka tas tiešām nemaksā dārgi un varbūt man kādreiz sanāks saņemties un to izdarīt. attachment, You shall teach me that! Šodien atkal varēs slidināties līkumos, yay ^^, Un vispār, dažreiz gribas, lai mani kāds nozog un aizved uz... uz kaut kādu pasaku valstībiņu. Ghh, cik meitenīgas domas. Užas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Meitene, kas reti pērk drēbes? Tādas eksistē? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 tests? jebal, tas tak butu megaveesi, ja ir lasits, man bija balta lapa un 2 jautajumi, nem un druka ko zini, ko fantaze, whatever Nu ne gluži tests, bet bija arī no 10 kādi 3 jautājumi ar atbilžu variantiem, bet pietiekoši piņķerīgi, lai varētu sapīties ar pareizās atbildes izvēli nepārzinot jautājumu Tā pa lielam a4 lapa tikai, pasniedzēja vēl piemetināja, ka katram jautājumam ir dota tik daudz vieta atbildei, cik viņa tur lapā ir, nevajagot izplūst fantāzijās, jo viņai šie darbi vēl steidzami jāizlabo, ~30 cilvēkiem, no mūsu kursa vien Kri, viņa tak tusējās pie mums, puikām, par ko tur jābrīnās Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Well, man patīk smukas drēbes (and again - kuram patīk nesmukas?), bet man ļoti nepatīk staigāt pa veikaliem in mērīties, tpc daru to ļööti reti. Un vispār, ja jau runājam par naudas tērēšanu, tad daudz labāk tak ir tērēt uz kkādu foršu tehniku. Piemēram, jaunu pelīti un klaviatūru ^^, Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Well, man patīk smukas drēbes (and again - kuram patīk nesmukas?), bet man ļoti nepatīk staigāt pa veikaliem in mērīties, tpc daru to ļööti reti. Un vispār, ja jau runājam par naudas tērēšanu, tad daudz labāk tak ir tērēt uz kkādu foršu tehniku. Piemēram, jaunu pelīti un klaviatūru ^^, I think I'm in love! Nebrīnos kāpēc briti ir tādi nodzertas, nopīpētas cūkas, jo šmiga te ir lētāka par minerālūdeni un par tām algām, ko te saņem un ar manu vājo raksturu - būs pamatīgi jāpiedomā par iešanu uz veikalu katru dienu, jo "vienu aliņu" vai kādu oakheart "tumšam ziemas vakaram" vienmēr prasās paņemt Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 tastatūru, Afrodīt, tastatūru. kādam no Liepājā dzīvojošajiem nav kāds pazīstams kas ir nopircis 2 biļetes uz izrādi "Atsaldētais" un tomēr nevēlas iet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 tastatūru, Afrodīt, tastatūru. kādam no Liepājā dzīvojošajiem nav kāds pazīstams kas ir nopircis 2 biļetes uz izrādi "Atsaldētais" un tomēr nevēlas iet? Man ariii ir doma iet uz to izradi ar tur shtolji jau viss izpirkts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 (edited) Meitenīgas domas - so gay! Edited January 10, 2013 by Bezbiksis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 (edited) Man ariii ir doma iet uz to izradi ar tur shtolji jau viss izpirkts? tur izpirkts ne tikai uz šodienu, bet arī uz pārējiem visiem seansiem ( mēneša beigās un februārī ). Es gan runāju par vietām parterā un balkonos. "Prezidenta loža" mani neinteresē ( par tālu ) Edited January 10, 2013 by DoubleT Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 (edited) http://forbes.lv/?kontakti Tak pazvani viņiem un pajautā! Ja man steidzami nevajadzētu infu, es rakstītu pus divos naktī dievpamestā forumā, beigās piemetinot "Diezgan ļoti steidzami ; joprojām ļoti aktuāli"? Edited January 10, 2013 by enjoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 ahahaha, saņem Mego Riga Spirits & Wine Outlet Krušovice Černe alus 0.5l, 3.8% alk. AKCIJA - 0.25 Ls* Pasaki pie kases paroli "facebook" un pērc alu tikai par 0.25Ls. Tikai 3 dienas (10.01.- 13.01.13.) Akcijas spēkā abos "Spirits & Wine" veikalos. PS. Akcija spēkā, kamēr prece veikalā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Šodien zvanīja māsa un lūdza palīdzību - lai atrisinu vienu vienādojumu ar daļām. Maģistrantūrā vajagot ekonomikas tēmā. Es tādā starā ar visiem paskaidrojumiem pa solīšiem atrisināju to vienādojumu, ka tagad atkal atceros ,kāpēc matemātika man tik ļoti patīk. Gribas vēl. Kā āķis lūpā. Ja ir zināms kāds , kam vajadzīgs helps matemātikā (tikai ne augstākajā), tad dodiet ziņu (:[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Man vajag palīdzību.. 5dienas vakars + daudz alkohols + deadalive = ? bet šitas varētu būt augstākā matemātika vispār... ja nevarēsi atrisināt, ritvakar pats noskaidrošu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MieZiiS_JanX Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Šodien zvanīja māsa un lūdza palīdzību - lai atrisinu vienu vienādojumu ar daļām. Maģistrantūrā vajagot ekonomikas tēmā. Es tādā starā ar visiem paskaidrojumiem pa solīšiem atrisināju to vienādojumu, ka tagad atkal atceros ,kāpēc matemātika man tik ļoti patīk. Gribas vēl. Kā āķis lūpā. Ja ir zināms kāds , kam vajadzīgs helps matemātikā (tikai ne augstākajā), tad dodiet ziņu (:[ Man vajadzīgs helps matkadā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 = ļengana desa 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Ja man steidzami nevajadzētu infu, es rakstītu pus divos naktī dievpamestā forumā, beigās piemetinot "Diezgan ļoti steidzami ; joprojām ļoti aktuāli"? Jā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 = ??? = profit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 (edited) Zāle + Alkohols * piektdiena =? Edited January 10, 2013 by Spoksx Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Zāle + Alkohols * piektdiena =? = no tevīm pirmdien Queer cienīgs gabals dzirdams būs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 (edited) = no tevīm pirmdien Queer cienīgs gabals dzirdams būs Apgaismo mani lūdzu, kur var atrast to Queer gabalu Ko jūs vispār par zāles kaitīgumu sakāt? Edited January 10, 2013 by Spoksx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Biksēs vaina nav nekāda, vaina ir lietotājos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Apgaismo mani lūdzu, kur var atrast to Queer gabalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 (edited) Biksēs vaina nav nekāda, vaina ir lietotājos. To pašu domāju! OMG Queer, what's wrong with you :D Legalka smird, bojā riktīgi veselību. Edited January 10, 2013 by Spoksx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Kā tu vari iegādāties alkoholu Spok? Tev taču vēl nav iestājusies pilngadība. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now