aphrodYte Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Vakar sanāca aizdoties uz jauku tējnīcu miera ielā. Patīkami pārsteidza tas, ka tur var iegādāties patiešām labas un ļoti labas tējas par ļoooti pieņemamām cenām. Pat piena ūluns tur smaržo un garšo 2x labāk par citās vietās dabonamo. Forša vieta patiesībā - paņem 2,5 ls un stunda tējnīcā ir garantēta. Ar 5 ls tur var visas 3 h nosēdēt, tā šķiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 (edited) Kāds nezina, ko darīt ar nolādēto gāzes plīti, ja viņa pēc ēst gatavošanas vienmēr sprakšķ kādas 2h? Es vairs nevaru to paciest, tūlīt manas smadzenēs eksplodēs! Un pats trakākais - man dators atrodas virtuvē. Ohhhh.... Edited January 3, 2013 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 kopsh 6dienas esmu gultas rezhiimaa un slims 38 graadi, klepus, iesnas, kakls saap, aus ciet, labi iesaacies un aizvadiits Jaunais gads Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Sliktāk šitas gads nemaz nevarēja iesākties :/ Pohuj uz visu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 (edited) beidz bimbaat p.s. jaunais gads ir iesacies daudzsolosi, aa nee, sesija, tas gan nav forsi Edited January 3, 2013 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 kopsh 6dienas esmu gultas rezhiimaa un slims 38 graadi, klepus, iesnas, kakls saap, aus ciet, labi iesaacies un aizvadiits Jaunais gads laiks csam Link to comment Share on other sites More sharing options...
r3mbo Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 kāds skatās hokeju?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Skatās, spēli rāda arī KHL TV/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Skatos skatos, un briinos nafig es veel skatos..Nu nejedzam iemest vairakumaa nu nemakam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Pēc ilgiem alus nedzeršanas laikiem sanāca Mego nopirkt kasti Krušovices. Tur krušovice par 0,29 santīmiem. Melnā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 !? Viņa tak +/- latu vienmēr un visur ir maksājusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Yep. Es kasti ar 20 pudelēm nopirku par nepilniem 6ls. Tagad akcija, cipa 13.01 d/t beidzas. Vecmīlgrāvja Mego, pieņemu, ka būs vēl rīt kāda kaste. Kā citur -nazinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Jau otro dienu slimoju ar kaut kādu dranķi no kura nevaru tikt valjā... Naktī kad gulji, temperatūŗa pie 38° bet kā piecelies sāc ko darīt tā 37°... iesnas milzīgas, cerams buljons palidzēs.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Sliktāk šitas gads nemaz nevarēja iesākties :/ Pohuj uz visu Pieņemu ka sadzēries zvanīji meitenei Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Šo kāds ir čekojis? Negribu meklēt un tad aplauzties. http://www.imdb.com/title/tt0096754/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 (edited) Pēc mūsu viedokļiem Tu nevarēsi spriest diži labāk nekā pēc tā paša imdb. Jā, esmu redzējis un likās ok. Mīļāko filmu sarakstā gan neesmu iekļāvis. Edited January 3, 2013 by bacard 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Šo kāds ir čekojis? Negribu meklēt un tad aplauzties. http://www.imdb.com/title/tt0096754/ Kaut kad sen sen atpakaļ ir redzēta. Atceros, ka bija laba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Paldies, iečekošu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Hobbita sountrack nelika vilties Howards ir kartejo reizi uzdevuma augstumos ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Ņā. Es arī ļoti to gribu redzēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Pieņemu ka sadzēries zvanīji meitenei Nope Mēs vēl turpinājām sarakstīties, bet vakar izlēmām nekontaktēties vairs, jo nekas izskatās, ka tāpat nemainīsies. Well shit, time to go to gym and forget for that Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=FnRNoala3hM Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Nu ko, šovakar laikam beidzot jāaiziet ciemos uz alu (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Kā citiem ar sesiju sokas?(kam tāda ir) Pirmais priekšmets nolauzts uz 7, ar ko esmu diezgan apmierināts. Liekas, ka pārējiem ar vajadzētu tīri labi tikt cauri, ir tikai viens tāds, kur jauzraksta darbs, kas šķiet varētu izvērsties slikti, bet nu gan jau viss beigsies labi un viss būs kārtībā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Tad jau uzreiz jābūt papildjautājumam, ko katrs mācās. Tas noteikti būtu interesanti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now