kRi Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Beidzot darbā. Kaut kā nepatīk tās garās brīvdienas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Beidzot darbā. Kaut kā nepatīk tās garās brīvdienas. +1 darbā šodien labāk jūtos, nekā šis pēdējās 5 dienas.. vismaz kas vērtīgs tiek darīts, ne truli spļauts griestos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 +1 darbā šodien labāk jūtos, nekā šis pēdējās 5 dienas.. vismaz kas vērtīgs tiek darīts, ne truli spļauts griestos sniegs beidzies.. tagad slota jāņem rokās Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Kaplis. Uz dažiem trotuāriem vēljoprojām var nolauzt kaklu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 http://pontu.eenet.ee/player/siga.html 2h jau gaidu cuukas, maitas 6 pierijas un nenak pusdienas =[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Nu lols, Alā var dzert alu un pūsties, bet strādāt... Būs jāpamēģina, kāda tur darba atmosfēra : D Cerams, ka temperatūra vēl pakavēsies līdz darbadienas beigām un nerādīsies tiktāl man acīs (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 (edited) http://pontu.eenet.ee/player/siga.html 2h jau gaidu cuukas, maitas 6 pierijas un nenak pusdienas =[ Mēs arī domājam uzlikt webcam, pie mūsu barotavas, bet liekas ka tas nav lēti. Igauņi gan var atļauties Edited December 27, 2012 by slapeklis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 ~150-250Ls kustību sensors, kas uzņem bildes vai video pēc vajadzības. Pilnīgi pietiek, ja esi tik 21.gs čalis, kas nebrauks uz mežu, ja jau iepriekš nezini, ka tur ir ko šaut... Nesaprotu īstenībā šitos, medības tak ir vaļasprieks, tāpat kā makšķerēšana, ne jau brauc copēt, lai izvilktu 100 zivis, bet lai pacopētu, priekš kam visi šitie kameru pasākumi... So pussy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 ~150-250Ls kustību sensors, kas uzņem bildes vai video pēc vajadzības. Pilnīgi pietiek, ja esi tik 21.gs čalis, kas nebrauks uz mežu, ja jau iepriekš nezini, ka tur ir ko šaut... Nesaprotu īstenībā šitos, medības tak ir vaļasprieks, tāpat kā makšķerēšana, ne jau brauc copēt, lai izvilktu 100 zivis, bet lai pacopētu, priekš kam visi šitie kameru pasākumi... So pussy Es domāju tas ir tīri intereses pēc cik zvēri iet uz šo barotavu, kādi zvēri, ko viņi labāk ēd vasarā vai ziemā, pupas, kartupeļi, graudi utt.. Mūsu medību laukos ir zvēri, nepavelti katrās medībās vedu mājās gaļu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Tu vēl esi ļoti jauns vai vienkārši esi dīvains? Man pēc taviem postiem brīžiem šķiet, ka tev nav pilns rubulis... Braukt uz mežu, vest graudus, kartupeļus utt. ja tur nebūtu zvēri, būtu ļoti dīvains pasākums... Kā arī kameras noteikti nav nepieciešamas, lai saprastu, ko gaļa ēd ziemā... Neņem ļaunā, es tikai rakstu par to, ko es redzu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Tu vēl esi ļoti jauns vai vienkārši esi dīvains? Man pēc taviem postiem brīžiem šķiet, ka tev nav pilns rubulis... Braukt uz mežu, vest graudus, kartupeļus utt. ja tur nebūtu zvēri, būtu ļoti dīvains pasākums... Kā arī kameras noteikti nav nepieciešamas, lai saprastu, ko gaļa ēd ziemā... Neņem ļaunā, es tikai rakstu par to, ko es redzu... Neņem ļaunā bet laikam nekad medībās neesi bijis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Nē neesmu, bet mans tēvs ir mednieks un tam, par ko ir runa tagad, nav saistības ar to, kas esmu es. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Nē neesmu, bet mans tēvs ir mednieks un tam, par ko ir runa tagad, nav saistības ar to, kas esmu es. Es nesaku kas Tu esi, es Tev saku ka laikam neesi bijis medībās, nejau visi kas ir bijuši medībās ir mednieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Jaunatne. It īpaši 3. tvīts. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Njā, es tgd jūtos bomzis, jo man uzdāvināja 10 Ls + Cooler padu portatīvajam un es par to pašu esmu priecīgs, jo man tās dāvanas nemaz nav svarīgas ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 es dabuju makskereshanas karti uz visu nakamo gadu un biju anormali laimiigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 es dabuju makskereshanas karti uz visu nakamo gadu un biju anormali laimiigs Woow es arī gribētu!! Es cimdus dabūju un esmu priecīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Ē, vot tgd esmu dusmīgs, kāpēc man neuzdāvināja karti bļin Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Saņēmu konfekšu paciņu un apsveikuma kartiņu no 82 gadus vecās vecmāmiņas. Pa pastu, protams. Šo pārsist var tikai BMW X6! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Jaunatne. It īpaši 3. tvīts. Man nepatīk Ziemassvētki, tas mani arī padara par "atsaldētu maloļetku" kā tajā postā? Runājot pa davānam, mana ģimene nemēdz apdāvināties, nu šādus tādus nieciņus sapērk, bet neko vērā ņemamu (šokolādes, suvenīri, etc), manuprāt, dāvināt tikai dāvināšanas pēc ir reala huiņa, nemaz nerunāsim par naudas dāvināšanu Ziemassvētkos, tas liekas pretīgi. Un nē, šīs divas lietas nav saistītas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Jaunatne. It īpaši 3. tvīts. Daunatne! Paldies, aizņemšos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Man Ziemassvetkos uzdavinaaja DINAMO un PLAYBOY kalendaaru, nezinu kuru likt pie gultas un kuru likt toletee:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Man Ziemassvetkos uzdavinaaja DINAMO un PLAYBOY kalendaaru, nezinu kuru likt pie gultas un kuru likt toletee:( Neliec tualetē Playboy, nevarēsi ne padirst,ne pamīst normāli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 (edited) Man nepatīk Ziemassvētki, tas mani arī padara par "atsaldētu maloļetku" kā tajā postā? Runājot pa davānam, mana ģimene nemēdz apdāvināties, nu šādus tādus nieciņus sapērk, bet neko vērā ņemamu (šokolādes, suvenīri, etc), manuprāt, dāvināt tikai dāvināšanas pēc ir reala huiņa, nemaz nerunāsim par naudas dāvināšanu Ziemassvētkos, tas liekas pretīgi. Un nē, šīs divas lietas nav saistītas. tak nee, tu nesaprati kontekstu, svetki var nepatikt, vairak jau veids kaa to izrada vai vel dazhi tur izsakas, jo rredz vinjam nav maja jurmala uzdavinata 100ls slikti, nezinu, tur var pilnigi mierigi normalu telefonu nopirkt, protams nebus jaunakais iphone, bet nu tas ari nav vajadzigs sikam perdelim. Edited December 27, 2012 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Bļin, ja man kāds uzdāvinātu 100Ls es no priekiem visu naudu nokostu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now