B3NDE Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 ble sastiepta potīte ir tik fun..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 Īsā versija - teletuubijam no aizjūras patīk raustīt uz mazajām. Uzodis ask.fm mazo, kura skinā ielikusi kājas - dabūjis stienīti. Gribēja uzzināt informāciju (vārdu, uzvārdu, facebooku, dzīvesvietu, utml), lai papulētu raķetīti vēl nedaudz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 Stalker level - teletūbijsmadzene. Cilvēks ārpus likuma, kurš joprojām nerubī, ka debīls ir viņš, nevis pārējie ir troļļi. Vīrs un vārds,- iphone 5 īpašnieks, GIGN detektīvpakalpojumu pasūtītājs stalkinga mērķiem, iepakojumu pavēlnieks... Kurš tas ir? Es izvēlos tevi - Teletuubij! Sen nebiju neko sliktu rakstījis, bet šī burvīgā ceturtdiena ir tieši tam paredzēta Ē, Ziediņ, tev tagad visai mūsu troļļu bandai jāuzliek alus... zin kā, gign`a supernažiem a.k.a. deadalive, cash, nightmare, pārējiem "wanna be saša" čaļiem Viņš tevi ir pieskaitījis pie pārējiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 Tu te centies iedzīvoties uz mana stalkošanas talanta rēķina ! Stalker level: Čempions aizjūras raķešpulēšanā uz pašmāju tukšpauru kājelēm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 jebatķ, jebatķ, divi lielākie gign`a lohi vienuviet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 pie kuras kategorijas tad tu pieskaiti sevi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semorka Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 esmu lohs Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Vakar biju patīkami pārsteigta par to, ka tajā čuhņā, kur jau šovakar sākšu dzīvoties, Betā Melnā Krušovice maksā fakinus 40 santīmus. Johaidī, ir laikam lieki minēt, ka pat Čehijā Krušovice maksā ap 70 sant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EMINEMS Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 kas tas ir ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Trešais garšīgākais alus aiz Valmiermuižas un Užavas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Perfectly said. ^^, Link to comment Share on other sites More sharing options...
EMINEMS Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Godīgi sakot, neizklausās baigi garšīgi, pietam pa 40 santīmiem ? pa 40 saņiem nevar pat veco labo cēsinieku ieķert... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 PAT VECO LABO CĒSINIEKU ir pilnīgi nesavienojams vārdu savienojums. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Man vienīgajam Tērvetes alus garšo labāk kā pārējie? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Gaumes lieta. Cēsu ir izmantojams tikai, lai šašliku aplietu vai liesmu grillā notušītu. Par vecu un labu to mīslu nevar nosaukt, piedod. Cik sen nav Užavas dzerts. Ārprāts! Būs noteikti kādu dienu, braucot garām, pāris kannas gaišā jāiepērk. Valmiermuižas dikten dārgs maita Rimčikā bija, tāda kāre uznāca, bet santīmi kabatā lika paņemt tērvetes un beigt siekaloties. Bez darba sēdēt nav jautri. It nemaz nav jautri :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 (edited) Man pat no gaišajiem Valmiermuiža sāk garšot labāk par Užavu. Gan gaišais, gan tumšais. Valmiermuižas tumšais vispār konfekte. ^^, P.S. Viens rūķīts pačukstēja, ka ir iznākušas kkādas 4k pudeles ar Valmiermuižas Ziemas alu, kuru gan kaut kad tuvākajās dienās jāiegādā. Cik zināms, viš kādā vienā vai divās vietās dabonams. Un tērvetei it nemaz nav ne vainas ^^, Bauskai arī ir vēl viss ok {: Bet tāpat pudeļalus nav salīdzināms ar dzīvo jaukumiņu. Edited November 16, 2012 by aphrodYte Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 (edited) paljube bauskas tumshias speciaalais, uzhavas mazkjeniit pa ruugtu! Edited November 16, 2012 by BOT^a Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Pret tumšo speciālo man gan ir īpaša attieksme. Kādreiz dzēru pārsvarā tikai tumšos un tieši bauskas tumšo speciālo, bet vienā brīdī tas sāka garšot.. nepareizi. Ne pēc bauskas tumšā speciālā. Tagad es vairs šamo nepērku, jo, cik sanāk nopirkt, visu laiku jālādējas par tagadējo garšu. Hņeh, no tumšajiem anyways užava, valmiermuiža vai krušovice. ā, nu un brenguļpuika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 tumšais brengulis > all ^^, Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 No offence, bet Brengulis ir kļuvis par šķidru karameli, pilnīgi šķebina tagad. Valmiermuiža pāri visam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Brengulim vecais aldaris nolika karoti un jaunajam nesanāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 (edited) Vakar biju patīkami pārsteigta par to, ka tajā čuhņā, kur jau šovakar sākšu dzīvoties, Betā Melnā Krušovice maksā fakinus 40 santīmus. Johaidī, ir laikam lieki minēt, ka pat Čehijā Krušovice maksā ap 70 sant. Piedod atvaino, bet tas tumšais draņķis ir viss, izņemot alu. Rezumē - Pirmā garša : "Bārmen, Jūs man ūdeni ielējāt?.." Garša : "Bārmen, Jūs man kvasu ielējāt..?" Pēcgarša : "Bārmen, Jūs man spirtu ielējāt?.." / "baudīts" izlejamais, 60sant/0.5l. / edit, Ne velti, izlejams viņš maksā 60 sant un Cēsu premiums 1.00 .. Edited November 16, 2012 by enjoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Piedod atvaino, bet tas tumšais draņķis ir viss, izņemot alu. Rezumē - Pirmā garša : "Bārmen, Jūs man ūdeni ielējāt?.." Garša : "Bārmen, Jūs man kvasu ielējāt..?" Pēcgarša : "Bārmen, Jūs man spirtu ielējāt?.." / "baudīts" izlejamais, 60sant/0.5l. / edit, Ne velti, izlejams viņš maksā 60 sant un Cēsu premiums 1.00 .. tulīt tevi alus "eksperti" dzīvu noēdīs!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 vel kads tic, ka spirts netiek pists klat alum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Un tu netici? Spirts ir akcīzes produkts un to nav izdevīgi liet pie alus, lai iegūtu vairāk grādus! Dabīgā rūgšanas procesā var iegūt alu līdz 10% alk. lai iegūtu vairāk grādus alum rugšanas procesā pieber klāt cukuru, no kura pēc tam iegūst spirtu! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now