Epix Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 ev, braucam sodien kaut kur noesties sashlik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoopfrog Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 http://fotoreceptes.lv/ Cltr+f šašliks Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 snoopfrog , es jau shito biju iemetis viena topika. ja nemaldos oddijs dirsa ka huinja Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoopfrog Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Nu es paskatījos, tur ir 2 šašlika receptes- pilsētas un vnk šašlika recepte. PIlsētas neesmu mēģinājis, bet parastā šašlika recepte ir vnk ūber. Es parasti gan baltvīnu neleju virsū un ja koriandrs nav, tad iztieku bez . Varbūt ja nemāk gatavot šašliku, tad tā ir huiņa, bet jebkurā gadījumā rekomendēju visiem to recepti. Moš viņš gaļu sūdīgu nopirka, par agru sasālija vai etiķi piešāva, tiešām nevaru saprast, kā var tā recepte nepatikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 Perjē mincītī, zaļumos ( pētersīļos ) un garšvielās. Garšīgs, maigs, mīksts šašličoks sanāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 (edited) ir kādam uz pc cs ar p47? lūdzams iemest iekš kkāda inbox files un iemest te linku nevajag vairs !! Edited June 22, 2012 by attachment Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 cd_hacks uz 48p neiet? :DD Samarineeju 7kg svaigi kautu cuucinju 3dazhadaas marinaadees MAIGAJAA, ASAJAA un kefiira marinadeee Vakar atkal aizleeju muuli,tapat kaa to izdariju aizvakar Shodien gan sausais likums, ritaa ka nekaa japixaa Shogad bija doma, mest moneetu un braukt vnk taalu taalu prom no civilizacijas un kaut kur mezha pljavinjaa ieparkots hvz kur, ka tik talaak no majaam Cerams ka nebuus lietus Tagad tikai baigi gruti izdomat cik daudz alu man ritaa japeerk...Taa lai nav pa daudz un lai nav pa maz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 guudmen , tieshi taa , chiiti negaaja bet nu tas nav priekš gigna ! bet dabūju tikuntā kas iet uz 48p ak jā , meklējot čītus uzdūros arī tev kkādā iHack topikā ka meklēji wallhacku tu tur biji ierakstījis ka tev vajag priekš demkām,jā es arī tā tur biju ierakstījis ihacks smird ! atceros kaa tev tur gribeeja pieshuut wh šodien jābrauc līgot uz saulkrastiem !! dvj see ya Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 pirmo reizi alkohols paliek pāri pēc piektdienas, success. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Visiem priecīgus svētkus, maucu uz laukiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 pirmo reizi alkohols paliek pāri pēc piektdienas, success. tātad bija problēmas kompānijā, jo alkohols nedrīkst palikt pāri 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 tātad bija problēmas kompānijā, jo alkohols nedrīkst palikt pāri Pārāk daudz alkohola var būt, jo dažreiz vienkārši VISI viesi atstiep TIK daudz, ka pat skatīties bail paliek WTF? This guy is from latvia 0_o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 (edited) it kā nekādu problēmu nebija precizēšu, viens 0.5l alus palika viss, nav ko marinēt, jālaiž līgot. Jums arī, lai labi līgojas Edited June 23, 2012 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 (edited) epix tas jau neskaitās, ka palika pāri to var definēt kā - bļe aizmirsu vienu aļāku ledusskapī es līgo vakarā iešu gignā čītot, jo adminu jau nebūs Edited June 23, 2012 by DoubleT Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Araa laiks totalaa ....Moshk nebraukt nekur shodien? Nee buuus vien jabrauc shmigot Nav jau variantu...Pagajushos jaanjus nolaidu pa pieskari, nedzeeru , nu lab tur 3-4aleenus tikai izdzeeru, shogad jaatguuust pazaudeetais Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 drīz jālaiž uz Nīcu sākt gatavoties Līgo. tomēr būsim daudz cilvēki. fck yea! party hard! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Šogad Līgo noskaņojums gar zemi, bet visas cerības, ka līdz vakaram viss mainīsies. Priecīgus! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Rekur viens pierādījums cik cilvēks var būt milzīgs daunis - http://antikso.weebly.com/ Runa i par kso, generaalis esmu es, bankrots ir daunis un pārējie ir pārējie Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 isti nezinu vai smieties vai raudat, to saiti palasot Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 @Murdziņ - beidz ziepēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Jū, es esmu lielākais ziepētājs ever Es tikai nezinu, kam man vajadzētu ziepēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Kas to lai zin, mēs šodien dzīvi svin!! As šādiem vārdiem iesāku līgo, talāk jādodas paņemt vēl dažas kastes aliņa un vēl pedējos mpasākumos jaiet uzstāties un tad varēšu sākt svinēt ^^ buhaem Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Rekur viens pierādījums cik cilvēks var būt milzīgs daunis - http://antikso.weebly.com/ Runa i par kso, generaalis esmu es, bankrots ir daunis un pārējie ir pārējie Čali nobano kaut kādā CS un čalis uzblogo? Taking stupidity to the next level... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 tikko atpakaļ no laukiem. tiešām forši nolīgots. vienīgais pārītis hipsteru bija mazliet `nepanesami` Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Janji izdevushies...SHodien esmu nelietojams...Vecums nenaak viens.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now