Pusdzīvais Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 atklāta sezona rigaa. galja ar alinjiem.. mmm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 atklāta sezona rigaa. galja ar alinjiem.. mmm. Laukos jau aprilli shitaa sezona tika atklaata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 tik tiešām, pat UK sezona sen jau ir atklāta (2 nedēļas atpakaļ, un tomēr ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 laukos sezona tika atklāta marta vidū. aprilli jau paspēts nopeldēties un kas tik vel nesadarits es tieši minēju, ka rīgas sezona 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Es jau 15 aprīlī atklāju sezonu... =DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 bļe eju iekšā cs:go bet izmetās - Your graphics hardware must support at least shader model 3.0 to run this game. kas man konkrēti ir jādara? nerubīju neko no pc 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 bļe eju iekšā cs:go bet izmetās - Your graphics hardware must support at least shader model 3.0 to run this game. kas man konkrēti ir jādara? nerubīju neko no pc jāpērk jauna videokarte. tas ir jādara. tb vajag videokarti, kas atbalsta shader model 3.0. tev tāda nav. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 nu , pizģec ! es laikam nekad nepaspēlēšu global offensivu ;[ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 (edited) Vai kāds nezin tādu adresi, kur ierakstot dziesmu viņš uzreiz uztaisīja playlistu ar līdzīgiem klipiem no youtube. tur bija iespēja meklēt pēc dziesmas, izpildītāja, žanra utt. Lapa ja pareizi atminos bija gaiši brūnā krāsā un logo bija ar kaligrāfiskiem burtiem. Es vienu nakti būros pa blogiem un nejauši atradu ierakstu, kur tika iztirzāta šī mājaslapa, bet neatceros kurā blogā to lasīju. Ļoti iespējams ka izlasīju to laacz.lv Edited May 20, 2012 by DoubleT Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 pandora, šķiet ko tādu spēja, tik no LV tur nav iespējams neko darīt, caur proksiju varētu izdoties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 (edited) Puikas, no kurienes var sakarīgi sūtīt smaržas? Interesē konkrēti Fahrenheit 32 by Dior. Edited May 20, 2012 by PINHEAD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Epix, dafuq vakar notika? Mani atrada kāpņutelpā ar šņabi, bet es to neatceros nu kaa, mes atvadijamies uz skolas/stabu stura un es aizchapoju majas mjaa bija interesants vakars, paskatijos bilanci, brinos, ka tik maz izterets Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 pandora, šķiet ko tādu spēja, tik no LV tur nav iespējams neko darīt, caur proksiju varētu izdoties. pēc tava keyworda atradu to bloga ierakstu - http://laacz.lv/2012/01/04/pandora-nabagiem/un atradu to saitu, kuru tik ilgi meklēju. http://tubalr.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 ārā tik foršs laiks ... uz rītdienu vispār sola līdz +28 .. tas gan par traku priekš manis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DealOrNoDeal Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 LETS GO SLOVAKIA Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 LETS GO SLOVAKIA SLOVAKIA = GAME OVER 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 20, 2012 Report Share Posted May 20, 2012 Mja, tikko krutie rosijas fanāti ar saviem žiguļiem cauri liepājai izbrauca (ezerkrastā redzēju). Skumīgi, ka šīs pabiras, kuras nav vajadzīgas ne šeit Latvijā, kuru viņi uzskata par savu dzimteni, kad jautā - "Ko tu te dari, kapēc nebrauc uz savu rosiju!", gan arī tur, pašā rosijā. Drusciņ pastulbi, fanot par citu valsti, bet Latviju saukt par savu dzimteni. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Sasodīts, viņi fano par citu valsti?! Viņi noteikti ir ļoti slikti cilvēki! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Mja, tikko krutie rosijas fanāti ar saviem žiguļiem cauri liepājai izbrauca (ezerkrastā redzēju). Skumīgi, ka šīs pabiras, kuras nav vajadzīgas ne šeit Latvijā, kuru viņi uzskata par savu dzimteni, kad jautā - "Ko tu te dari, kapēc nebrauc uz savu rosiju!", gan arī tur, pašā rosijā. Drusciņ pastulbi, fanot par citu valsti, bet Latviju saukt par savu dzimteni. Bet tu taču fanoji par slovākiju, vai ne? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DealOrNoDeal Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Pēc 1:4 sapratu, ka nebūs aršanas slovākiem. Nu neko. Tagad jāgaida nākamais gads un vēl pēc gada Soči. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Bet tu taču fanoji par slovākiju, vai ne? Bet es nelecu pēc tam savā autiņā un nebraukāju pa pilsētu pīpinot un vicinot Slovākijas karogu. Es vispār tajā brīdi mašīnu skrūvēju, tieši pirms spēles nosprāga un kamēr dabuju pie dzīvības viss jau bija beidzies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Šis rīts ir izmetams pa logu ārā. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Bet es nelecu pēc tam savā autiņā un nebraukāju pa pilsētu pīpinot un vicinot Slovākijas karogu. Es vispār tajā brīdi mašīnu skrūvēju, tieši pirms spēles nosprāga un kamēr dabuju pie dzīvības viss jau bija beidzies. Un tagad atbildi man lūdzu, nē, drīzāk sev. Tu fanoji par Slovākiju tāpēc ka tev tā komanda patīk vai tāpēc - ka tie nav krievi? Vari rakstiski pat neatbildēt. pats sev atbildi. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Un tagad atbildi man lūdzu, nē, drīzāk sev. Tu fanoji par Slovākiju tāpēc ka tev tā komanda patīk vai tāpēc - ka tie nav krievi? Vari rakstiski pat neatbildēt. pats sev atbildi. Ja godīgi, es nefanoju ne par Slovākiem ne par Krieviem. Tas ko es vispār teicu, bija daudz maz retoriski. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted May 21, 2012 Report Share Posted May 21, 2012 Un tagad atbildi man lūdzu, nē, drīzāk sev. Tu fanoji par Slovākiju tāpēc ka tev tā komanda patīk vai tāpēc - ka tie nav krievi? Vari rakstiski pat neatbildēt. pats sev atbildi. Man abas komandas ir vienādi nesimpatizējošas. šajā momentā savu minimālo atbalstu atdevu slovākiem. Zini, kāpēc? Nevis dēļ nacionalitātes, bet gan tāpēc, ka es vienmēr vairāk priecājos, ja uzvar mazās valstis vai vienkārši underdogi. Nu nevajag visur iepīt šīs nacionālās intrigas, it sevišķi - sportā. Es to nepieprasu, bet vienkārši palūdzu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now