Lipinsh Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Smird laikam jo tās siekalas, kas izdalās spļauj kur pagadās, mēs gan pudelē Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Šalle ir, bet blondi gan nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 kaads zin kur dabuut ''legalo zali'' aka spaisu alarma ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 ļoti vajag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 ljoti jau gluzhi nee , man pasham nepatiik iisti tie spaisi labaak normaalu zaljo pazinja paprasija lai ierakstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 uh, esmu jau aizmirsis kā alarma plēš ārā smadzenes un rāda 13 dimensiju skatu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 10ali krutiiis un juutos speciigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted October 2, 2011 Report Share Posted October 2, 2011 Spaisu var nopirkt vai nu rastā pie tirgus vai arī šamanī uz Birzieka - Upīša ielas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 Vakar izsuukneeju ~9 aleenus, pietrukst vel 2vi korkji lidz ALDARA kausam...PA nakti baigi sudigi bija,bet ne no alus...Shoriit apeedu kaadus 7abolus,tagad veders saap 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 sen tu neko neesi rakstijis par savu svaru, cik ta esi pinjeemies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 Par +- 9 aliņiem un 7 aboliem smagāks kā iepriekš ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 Lavrx smuks dupsis avataraa 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 Protams, īsti džeki pīpē vīraku, ko citi kūpina toletē pēc pamatīga kluča nolikšanas, Nav brīnums, ka galvā visa puzle izjūk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 nomēģināji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted October 3, 2011 Report Share Posted October 3, 2011 (edited) kāds var izpalīdzēt un uzhostēt kaut kur citur šo .torrent failu - http://thepiratebay....ndle_%28MOBI%29 ? man kaut kā neizdodas. izdevās btw, es pirms diviem gadiem pāris dienas pagulēju slimnīcā ar smadzeņu satricinājumu un man istabā bija čalis, kurš bija pārbliezies alarmu. Teica, ka sirdi ārstiem bija jāiesit atpakaļ ritmā ar to elektrosūdu Edited October 4, 2011 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 http://reformupartija.lv/2011/08/22/marihuanas-dekriminalizacija/ AIZIET! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Lai arī cik eiforiska šāda ideja neliktos - to tomēr, visticamāk, padomju laika krabji nekādi nespēs pieņemt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipinsh Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 for fuck sake, skolā vācu val učene aizgāja, tgd cita.. psc mums. Pie iepriekšējās varēja Kd laikā ar atvērtu burtnīcu visu pildīt, grāmatu rokas turēt.. tāpēc arī tagad neko nezinam, vnk tupi 4-5 gadus neko nedarījām tajās vācu stundās. Tagad doma pāriet uz krievu valodu, tur vismaz interesanti un ir jau kkādi zināšanu pamati, tikai gramatika pieklibo, bet nu nez vai sanāks. Vienu jau pārcēla uz krievu grupu, bet mums trijiem saka, ka tas ir nopietns jautājums.. Hz, ceru izdosies pāriet, vai arī vācu val jāsāk no nulles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 (edited) vācene ir dirsā, es pēc 9 klases uzreiz paņēmu krievu, gāja kā smērēts, stabils 9, duraks, ka nenoliku vel eksi Edited October 4, 2011 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 (edited) Vācene rocks. Gluži nav no vieglākajām valodām, bet ir par ko izņirgties. EIN SCHNITZELL!!! Goodmen habt keine schlange und er hat ein Alkoholproblem Wunderbar Vēl smieklīgāk, ka man nākošgad būs jāvada tūristu grupa pa Liepāju vācu valodā Āāā''aaā Edited October 4, 2011 by Nightmares^^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 http://reformupartij...riminalizacija/ AIZIET! Jā, šis ir labs. Tikai tas Valdis, kas aizsāka to tematu - tas tā kā Zatlers ? Kaut kā šaubos, jo man liekas, ka viņš nesen teica, ka neatbalstot legalizāciju(kas gan nav tas pats, kas dekriminalizācija). Anyway, priecē tas, ka pilnīgi visi komentētāji to atbalsta. Tas gan varētu būt tā iemesla dēļ, ka visi vecie padomju penši nemāk internetu izmantot. Bet pamazām sāk notikt kustība pareizajā virzienā, lai Latvija vairs nebūtu kaut kāda PSRS palieka, bet normāla, mūsdienīga valsts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aly and Fila Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Jā, šis ir labs. Tikai tas Valdis, kas aizsāka to tematu - tas tā kā Zatlers ? Kaut kā šaubos, jo man liekas, ka viņš nesen teica, ka neatbalstot legalizāciju(kas gan nav tas pats, kas dekriminalizācija). Anyway, priecē tas, ka pilnīgi visi komentētāji to atbalsta. Tas gan varētu būt tā iemesla dēļ, ka visi vecie padomju penši nemāk internetu izmantot. Bet pamazām sāk notikt kustība pareizajā virzienā, lai Latvija vairs nebūtu kaut kāda PSRS palieka, bet normāla, mūsdienīga valsts. nop, es neatbalstu, un zini ko - neatbalstīšu arī uz priekšdienām Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Vācene rocks. Gluži nav no vieglākajām valodām, bet ir par ko izņirgties. EIN SCHNITZELL!!! Goodmen habt keine schlange und er hat ein Alkoholproblem Wunderbar Vēl smieklīgāk, ka man nākošgad būs jāvada tūristu grupa pa Liepāju vācu valodā Āāā''aaā Das klingt sehr Gut kann ich dir vielleicht helfen mein Freund Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganjabasss Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 Smoke the marijuana and get high! Stay above the wicked and fly! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 4, 2011 Report Share Posted October 4, 2011 EEedu riiisa putrinju ar malto galju un skatos OKARTES akademija 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now