Nightmares^^ Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Ar manu Ernestu, bļe, tu mani te par peģiku uztaisi? Vīns garšīgs, Sangrya čever Labāks par alu, točna Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Nu kam normāli kam ne, kad aizdzeros man viss pie kājas, darbs, mācības, sievietes, ģimene, visam vienkārsi viens liels pimpis virsū, un nafig to man nevajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 (edited) [...] viens liels pimpis virsū, un nafig to man nevajag atdod man to lielo pimpi.un, UN, Doma lauumā par latiņu var dabūt bezgala garšīgu brūvējumu, kas nav minēts dzērienkartē. Edited September 14, 2011 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 ahhh vakar BIG tika norauts jumts. pre-party ar pāris litriem, un tad jau var ballēties. galvenais, ka paģiras nav. labs alkohols. tagad jāuzspēlē pāris SNG uz 15$ un tad jau var domāt ko šodien darīt XDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 krutie dzer tikai klubā kokčikus par 5ls nevis kā bomži mājās pirms tam piedzeras un knapi uz kājām stāv pie ieejas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 krutie dzer tikai klubā kokčikus par 5ls krutie nedzer 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 Pixāt ir kruti, dzert gan nav! Gūdmenā ieiet nesanāks, bet daži ali, lai noslīcinātu zaudējuma bēdu, gan jau ribās iekšā. Rīt bračka atbrauc no Anglijas, pēc darba jālaiž gūdmenā un atpakaļ jānāk kaut kad svētdien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 krutie nedzer kapeikpisēji nedzer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 Da nobanojat to hivemindu, lohs kautkāds. wannabe politiķis + kas par nahuj ir šis topiks? Pizģec vnk tāds pārgudrs cilvēks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 krutie dzer tikai klubā kokčikus par 5ls nevis kā bomži mājās pirms tam piedzeras un knapi uz kājām stāv pie ieejas. Bullshits Ja es nedzertu majas pirms es eju tuset, tad lidz rita 6;00 dzerot tos kokchikus es nemaz nebuutu uznjemis v ajadziiigo formu... DOOOOH>.. Es pirms eju tuseet izsuucu savu 0,5-0,7l devu un talaak iekshaa pixaaju, lidz 5:00 ritaa un tad eju majas un pixaju talaak....Un ar visu to parasti klubaaa ~ 50Ls nodzeru un pirms tam 10Ls... Ja dzertu tikai klubaaa, tad padomaa pats... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 es vispār piedūros, nevajag ņemt visu par pilnu, ko es te rakstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 (edited) Jā, klubos grūti pierīties, atceros, ka vazājos uz čoma klubiņu, kur viņš man kokčiem/šotiem taisīja skidkas (0,5-2Ls/gab), vajadzēja, kā minimums 30Ls, lai vispār dabūtu normālu ballītes kondīciju. Skaidrā grūti iejusties dancefloora dvēselē P.s. Kad beidzot sataisīs to huiņu, ka pēc postošanas uzreiz nerefrešo lapu un neparādās koments, nezinu kā visiem citiem, bet man reāli krīt uz nerva Edited September 16, 2011 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Jā, klubos grūti pierīties, atceros, ka vazājos uz čoma klubiņu, kur viņš man kokčiem/šotiem taisīja skidkas (0,5-2Ls/gab), vajadzēja, kā minimums 30Ls, lai vispār dabūtu normālu ballītes kondīciju. Skaidrā grūti iejusties dancefloora dvēselē P.s. Kad beidzot sataisīs to huiņu, ka pēc postošanas uzreiz nerefrešo lapu un neparādās koments, nezinu kā visiem citiem, bet man reāli krīt uz nerva Tāpēc jādzer šņabīša šoti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aly and Fila Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 es vispār piedūros, nevajag ņemt visu par pilnu, ko es te rakstu visi wannabe pixātāji grib aizstāvēt savu godu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Smuki suucu pivu un domaju jaiet CS pashaudiiit...Taa laikam arii dariishu...Ritaa 6diena,bet laikam neko ipaashu nedariishu...Pagaidaam taa shkjiet..Aa faQ ritaa tak jaiet veleet...Tad jau pec tam bus jadzer poljubomu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 SKatos Okartes akadēmiju un dzeru tēju, sparta?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 SKatos Okartes akadēmiju un dzeru tēju, sparta?! tev acis neasaro? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 peh! beerpongs māj;as un ballīte bigos. manējā izcēla alu un šampi par brīvu. aiziet āfterītis. jāiekāpj bišk Gūdmenā. XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 Larins vakar arii bijis Bigos Esmu nedaudz virusu nokjeris apslimis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 tev acis neasaro? Nu ir tā, ka beigas nesagaidīju, aizgāju gulēt, Bet tā vispāŗ man patīk, normālus feispalmus var pataisīt un pakaunēties citu vietā... Čigānu Ivars vispār ruļavoj! No manas pilsētas divas cilpiņas un viens džeks piedalās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 Nu ir tā, ka beigas nesagaidīju, aizgāju gulēt, Bet tā vispāŗ man patīk, normālus feispalmus var pataisīt un pakaunēties citu vietā... Čigānu Ivars vispār ruļavoj! No manas pilsētas divas cilpiņas un viens džeks piedalās. Tavs Čigānu Ivars nax kaa man vinsh besiiii..UN vakar taaads ņuņaks, nevarēja pats aiziet...Tik žēl ka tas džeks no Blitzes aizgāja pats Ivara vietā,kuru nax no turienes jaizlidina...Tipisks H!vucis... Kad jarunā baigais mužārs,bet kad jadarbojas,aste kājstarpē...Nu jacer ka nakam nedeļ K1 atkal paliks pēdējā vietā un tad to Ivaru nax Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 Man jau arī kā tiem K1 neiet.. Tas čavijs 1. raidijumā Grigalim kaut ko nopizģija, Grigalis teica: "atdod tas ir mans" Kas pirmie palika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 Man jau arī kā tiem K1 neiet.. Tas čavijs 1. raidijumā Grigalim kaut ko nopizģija, Grigalis teica: "atdod tas ir mans" Kas pirmie palika? Man skjiet tie kas 1mie dziedaja...Es jau tur taas grupas neatskjiru,tikai TII BAND un K1 taaa es atskjiru Parejaas visi vienaadi Temperatura 37,5 dzeru erkshrozhu teeeju, tiko 2h pachucheeeju...Tagad JUUTOS TAADS izguleejies.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 (edited) Man skjiet tie kas 1mie dziedaja...Es jau tur taas grupas neatskjiru,tikai TII BAND un K1 taaa es atskjiru Parejaas visi vienaadi Temperatura 37,5 dzeru erkshrozhu teeeju, tiko 2h pachucheeeju...Tagad JUUTOS TAADS izguleejies.. Pamēģini "theraflu",paracetamols,atvieglos bik paaugstinātās temp. parādības!Zaļā paciņā uz nakti,oranžā pa dienu,man vismaz tas tur uz kājam,kad slimot,nav laika! Edited September 17, 2011 by joJO^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 Nu 1. koncī man patika tā T-Band oriģināldziesma. Bet vakardien pēc viņu uzsāšanās šķita ka pēc pagājušajā nedēļā iegūtās pirmās vietas biku sakāpis viņiem bija.. joJO, nerunā muļķības, visām slimībām ir tikai vienas zāles, un tāš nav tevis minētās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now