attach Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 ka saucas taa adrese kura vareeja atrast gandriiz jebkadu muziku ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bamb1n0 Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 ka saucas taa adrese kura vareeja atrast gandriiz jebkadu muziku ? http://www.mrtzcmp3.net/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 good men tev tas teksts jauzraksta vel 10 reizes, tad vajadzetu visam aiziet kads man paris vardos var izstastit taisnako/atrako celu Rīgā no teiksim autoostas līdz Stradiņiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 21. autobuss līdz pieturai Āgenskalna tirgus, tad ar kājām 5 min gājiens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 drošivien vēl viens stulbs jautājums, bet kur to 21. atrast? tur pat autenē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Pie stockmana, kur kādreiz pieturēja tikai 3. autiņš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 (edited) Cilvēks, kurš nezin Rīgu or tās satiksmi, tiešām zin pieturu, kur kādreiz pieturēja tikai 3. autiņš. EDIT: NOOoooououuuu, pēc Airīnas ;( Edited August 29, 2011 by Nightmares^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 aaaaaaaaa, Kapteini Turies!!!!!!!!!! Mēs ar Tevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 ieslēdziet kads radio 101, tur fonā dzekiem visu laiku skan TF2 theme music. tas jau sen notiek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 FFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU. Pirmo reizi izjuutu nepiecieshamiibu peec stipra viiriesha maajaas (briidinu - shis ieraksts nebuus par seksu). Visu laiku skapjus esmu skruuveejusi un aaraa jaukusi pati, naglas situsi, durvis lauzusi utt utjpm, bet, kad man nakts viduu dziivoklii ir PAK PAK PAK un milzu peljkjes, es neko izdariit nevaru, tikai apbrunjoties ar lupatu un spaini, bljegj. 0 nojausmas, kur tek, kaapeec tek, aiz skapjiem. Visas trubas dziivoklii aizgrieztas, taapat PAK PAK PAK. FFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU 5:05 :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Kaiminju Modris bija vainiigs, izskataaas, ka man atliimeesies pilniigi visas tapetes un taa FUNFUNFUN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aly and Fila Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Vakardien, pa maziņam pālim, izdomāju, ka varētu panašķēties ar auksto gaļu (galertu) un etiķi. Pastiepjos pēc "etiķa", neizprazdams, kāpēc viņš ir maisiņā, uzlēju uz šķīvja... Laimīgs maucu pie PC ar gaļu, mutere jautā, vai es neesmu paķēris esenci. Es pilnā pārliecībā, ka paķēru etiķi, atbildēju viņai negatīvu atbildi, tobiš, ka ir etiķis. Nu neko, sāku smuki ēst, sāka smuki muti svilināt, atapos, ka esmu sajaucis 2 pudeles (etiķa un esences) metos zem krāna, lai izskalotu muti, iekšas, pa nakti aizgāja 1.5 litri kolas. Rezultāts šorit - visa mute ir jēla Un Cereza vel čīkst par kkādu PAK PAK PAK Kam ir jautrāk gājis pa nakti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Pameeghini Tu 4as stundas uudeni smelt, bljin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aly and Fila Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Nesmēlu ūdeni, bet nakti negulēju gan. Aktīvi strēbu kolu, gasēju uz toleti (pamīzt tak ar vajag), lai nu kā, es uzskatu, ka manas vakardienas galejības pārspēj visu, vismaz visu, kas ir noticis šajā naktī. Kā es tagad atzīmēšu 1. septembri? 0_o Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Nu ko mazie asinsūcēji, rīt skola? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Nu ok, Tu uzvari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Jā, kola ir pats labākais ko gāzt virsū, kad ir apdedzināšanās ar essenci... Malacis. Normāliem večiem skola sākās 5. Septembrī 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Nu ko mazie asinsūcēji, rīt skola? Sveicināti sastrēgumi no rītiem.. x.X Anyway izrādās, ka darbadienu rīti mēdz būt arī tīri sakarīgi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 haha, ēzelis piedod īsto asumu bildei. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Ezeliitis iiiiaaahhhh ipashu asumu piedod Taak 10:00 cash ir saacis,gaidisim kaadu 12:00 kad pudele bus pusee un ap 15:00 kad pudele bus tuksha,ko cash spees pateikt Jo cik zinu taa manta labi no kajam gaazh Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 cash sāka ap 08:30 un pabeigs ap 12:00, vakarā vēl uz darbu jāmēģina trāpīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Aa bleee es domaju ,ka tu jau darbaa nodod shitaadu partij mixu Nu jaa,veciit tev nav kada depreseji ka tu celies 8:00 no riita un saac kapat? Tu saac mani parspeet,man skjiet ka brauciens uz Liepaju , tev nav it nemaz naacis pa labu,jo skatos ka tu kljusti par MANI Un shadi turpinot parsistisi mani 1nos vaartos Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Depresija man ir jau pāris gadus , bet esmu pēc nakts maiņas, tāpēc tik agri augšā, jeb drīzāk negulējis Nekas, decembrī Tev parādīs kā jādzer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aly and Fila Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 Jā, kola ir pats labākais ko gāzt virsū, kad ir apdedzināšanās ar essenci... Malacis. Par cik šī man ir pirmā reize, kad ir nelāgi sanācis ar Esenci, tad man absolūti nav nemazākās nojausmas, kā rīkoties šajos gadijumos. Protams, telefons visu nakti blakus bija, lai nepieciešamības gadijumā varētu ātros izsaukt, bet nu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 ne velti tur virsu rakstits - sargat no berniem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now