xyu Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 (edited) čilam labi noder Acoustic Alchemy - rāmi, romantiski un liriski ritmi. (tas, protams, gaumes jautājums). Ā un varbūt kāds zina kā trešajam golfam nāk ārā oriģinālais rādžiņš? Tur kādas tapiņas vai kaut kas stiprinās? Edited August 8, 2011 by xyu Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 rīt pieešu pie datora, iečekošu. paldies par ieteikumu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 rosols ar maknagetiem un kafiju ... arii gribat,ja ? bet visp gribeeju paprasiit vai uz ps1 tekken3 ir chiiti ?... 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 bet visp gribeeju paprasiit vai uz ps1 tekken3 ir chiiti ?... Šādas lietas tik tiešām googlē var atrast 20 sekunžu laikā. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 Interesanti man skiet tas kā sis forums ik nedelu ir paklauts viena konkreta cilveka dauņa sindromam. Itka visa daunatne butu savakusies pie galda un vilkusi serkocinus, lai noskaidrotu, kad dauni telos viens, kad otrs. Jaa skatos ka attack,kljuvis te taads aktivists Man pagaidam galigi nestaav uz gign, nu uz forumu toch nee...Kljustu pasiiivs,jo domaju par karteejo charku... Kad veselais saprats atgrieziisies,moshk arii es atgrieziishos... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 Jautajums dabas matei, - Vai gaidamas vel saulainas un +25 dienas augustaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 (edited) Jautajums dabas matei, - Vai gaidamas vel saulainas un +25 dienas augustaa? cerams, ka jā, jo es vēl gribu paķert sauli jūrmalā. bet nu es skatoties pa logu redzu kļavām jau krāsainas lapas. FTW?tas dēļ tā karstuma diez? edīte un viņas draudzenes: 1200 posts omgyo! Edited August 10, 2011 by DoubleT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Kāds varētu iemest lapu ar hd wallpaperiem, googlē ne sūda nevar atrast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Ir taču jābūt vēl saulainām dienām. Man vēl Siguldā ar gumiju jālec ben4ika brachka izleca samera amizantaa manieree Shito es ari gribu, bet UZ lv tik pec kada menesha pusotra aizbraukshu brivdienas.. tad vel var lekt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 ben4ika brachka izleca samera amizantaa manieree Shito es ari gribu, bet UZ lv tik pec kada menesha pusotra aizbraukshu brivdienas.. tad vel var lekt? jep, diezgan jautrs 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mo4itajs Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Šoferītis ar "nerviem"! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mo4itajs Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Kāds varētu iemest lapu ar hd wallpaperiem, googlē ne sūda nevar atrast. ŠEIT Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 bjladj , kas tas par laiku araa pedeejaas dienas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 bļāāāā, man to video skatoties jau vairs negribas lekt Man draudzene uzdāvināja uz dzimeni dāvanu karti - leciens ar gumiju......(Jālec būs....) Tom: nē, savādāk es neizlekšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Nav ko celt paniku Nu, ir tā kā nedaudz bailīgi, kad tevi tur sastiprina ar drošības pribambasiem un tu stāvi tajā vagoniņā pie pašas malas un skaties lejā Ņemot vērā vēl to, ka pirms manis viena skuķene mēģināja reizes trīs izlekt, bet tā arī palika stāvot vagoniņā, tad man tā nedaudz neomulīgi palika. Pastāvēju sekundes trīs un nolecu. Pareizāk sakot, gāzos taisns ar vēderu pa priekšu ārā Sajūtas diezgan foršas, it īpaši, kad tevi gumija uzvelk atpakaļ gaisā, bet pēc tam atkal krīti lejā. Noteikti gribētu vēl reizi izlekt, nez kādas šoreiz būtu sajūtas. Lecu apmēram pirms gadiem 3 Runājot par laiku, svētdien jau būs atkal karstumiņš, tā kā viss notiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Tom. cik maksaa tas prieks? Tad jalaizh visiem kopaa, te jau dazhi kadri ir, kuriem velme ir cash^ kad tu tos kompja specus iemetisi kaa soliiji?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mindmaasters Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 tik ekstrēmi, pats mājās esmu no pirmā stāva ar apsietu kurpju šņori apkārt kaklam lecis labi, ka izdzīvoju 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Lasu un uzklausu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Un chiriks no manis! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Es ar kko piemetīšu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mo4itajs Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Tīri tā neko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Oficiālā GIGN himna? Būs jādzied pusnaktī šitais Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 laba dziesma.Gign himmna varētu būt ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
smogs Posted August 12, 2011 Report Share Posted August 12, 2011 Kas šī ir par filmu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now