HaiZivS Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Vakar biki paskraidiju pa rajonu ar čomiem :D - frēēruning tipa , iedomājos pēc kādiem urāliem izskatijāmies , pēc tam uz treniņu biju, tagad vienkārši miris esmu, Good MeN - no sākuma ir visgrūtāk, kad pierodi kko darīt, tad pat pivīti tik ļoti vairs negribās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Tu noteikti biji domaji interaktivaa tv jo digitalaa tv ir visiem un VISUR Pieejama,ko no gaisa kjer BOTS Nu man it kaa nekadas problemas LTC optika nav radijusi...Noteikti delj tiem zibenjiem varetu buut kaadi traucejumi jums bijushi... Ka lai sevi piespiezh kaut ko lietas labaa padariiit,nevis visu laiku katru dienu ar stulbo rutiinu satikties? ai nu es nezinu, karo4e nav neta, tad arii TV nerada, bet vakar radija un nets nebija tikai kompim Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 labriit ! eedu saldeejumu un tuuliit ieshu peec alus un smeekjiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Sasodītie kretīni. Pagājušajā nedēļā beidzot tika dabūts cits auto, bet šorīt "patīkams" pārsteigums. Kādām 6-9 mašīnām(vēl par dažām nav zināms), kas bija atstātas pie mājas visi sāni ar saskrāpēti. Kā reiz, kad vakarā braucu nolikt mašīnu pāris sīkie kretīni sēdēja uz soliņa un dzēra aliņus...sāk jau pieriebties šie sīkie urlāti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 jeeeej, 37.2 grādi saulēēēēē!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Epix, atceries to, ko es Tev lūdzu ja zinu, zinu, uzjautasu, neesmu vinu saticis vel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 jeeeej, 37.2 grādi saulēēēēē!! Kur tu sauli dabuji>? Mums te visu dienu linjaaa un no saules ne smaka...Un labi vien ir...Tas karstums man nav vajadziiigs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 riigaa arii lietutinjs visu dienu bija bet tas neliedza iedzert un uzbombiit 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 riigaa arii lietutinjs visu dienu bija bet tas neliedza iedzert un uzbombiit visu dienu? tev ar laika izjutu viss ok? lija labi, ja stundu Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 visu dienu? tev ar laika izjutu viss ok? lija labi, ja stundu nu labi pox bet tas bija tads gaaziens pzdec ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Pec trakas 5dienas nakts, staavot pie dziivoklja durviim katra atsleega ir taa iistaa un vieniigaa 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Pag, Tu tipa gandrīz nedēļu durvis vēri vaļā? Šodien ir ceturtdiena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Ne ne, nakotnes vizija un pagatnes pardzivojumi ne man vienam tadi pardzivojumi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Es joprojām svīstu, ko lai iesāk? Nevaru taču visu laiku iet dušā Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Es joprojām svīstu, ko lai iesāk? Nevaru taču visu laiku iet dušā sēdi vannā ja tev tāda ir vai arī ezerā Link to comment Share on other sites More sharing options...
mindmaasters Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 sēdi vannā ja tev tāda ir vai arī ezerā sēdi uz zemes Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Es joprojām svīstu, ko lai iesāk? Nevaru taču visu laiku iet dušā Tagad ir tikai viens variants, ej izpeldies tuvaakajaa peljkee. Vismaz man paliiidz. Sodien beidzot saliku savu jauno pc, gaidu kad novilksies win7 lai var beidzot gt-440 video karti iemeiginat. p.s nav garumzimju, jo slinkums nomainit us LV(qwerty). Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 vAgnim dzimšanas diena, apsveicu! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 cashiņš šodien kruts varēs justies apsveicu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Jericho labs seriaals ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Gratjuleišeni vAgnim svētkos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 (edited) Partiiiij Partiiiij.... CASh turi buru Gaidi davanaaa pa pastu nosutishu MONTU Edited July 29, 2011 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Pievienojos sveicēju pulkam! SUCK MY BALLS! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 http://translate.google.com/#ru|lv|%D0%81%D0%BB%D0%BA%D0%B8%20%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Pievienjos sveicēju pulkam!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now