DominiX Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Kas var būt labāks par Naktsmurga kompāniju 2 nakšu garumā? Tu te netielējies, bet brauc tik vien šurp. Kaķu dāma Liepājā būs laipni gaidīts viesis, I promise! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Es tieši sāku apsvērt domu par kaķi dzīvoklī... Bet ja brālēns ievāksies pie manis tagad kā students, tad varbūt ar viņu pietiks, kas krīt uz nerviem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Jā, es jau zinu, ka Liepāja mani gaida, varbūt augustā/septembrī kaut kad Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Man mājās ir mazs pūkains sūdu maiss... Vari braukt pakaļ, kad vien vēlies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Man mājās ir mazs pūkains sūdu maiss... Vari braukt pakaļ, kad vien vēlies! Hey, hey, hey, kurš tā runā par kaķīšiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Man viņš vairāk nepatīk, jo ir pārāk kalsns un vasaru palicis, piedirsis 2 reizes istabā ( fuck, kaste ir rokas stiepiena attālumā! ), pīkst un kunkst jau 3:30, jo redz kāda kuce jau laukā,asti pacēlusi, staigā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mo4itajs Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 (edited) Īstu kaķu gājiens! Edited July 21, 2011 by Mo4itajs 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 super getto chipsi un limonaade ir fantastiski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 velasmasjiinaa ir kapars aka varsh ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Ohhhh give us some Macgyver shit! Edit: bet pie noteikums ka pirksti nedriikst palikt bruuni. Acis sūdu nobijās, pirksti sūdu nebijās! 1. Atrodam biļeti vai čeku. 2. Salocam uz četrām daļām un noplēšam atzīmēto stūri. Noplēsto stūri neizmetam! 3. Tagad vajadzētu izskatīties šādi. 4. Iebāžam pa vidu pirkstu, tā lai biļete atrodas starp pirmo un otro locītavu. 5. Noslaukam dibenu ar pirkstu. 6. Paceļam biļetes stūrus uz augšu un eleganti novelkam, tādejādi noslaukot visus sūdus no pirkta. 7. Ar iepriekš noplēsto stūri izslaukam kakučus no naga apakšas. VOILA! Gan dibens, gan pirksts ir tīrs. WIN! 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 ... VOILA! Gan dibens, gan pirksts ir tīrs. WIN! THIZ IZ DA SH!T :DDDDD tik labs :DDDD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Hey, hey, hey, kurš tā runā par kaķīšiem. Par tiem pašiem no kuru dzimtas 50% ir spalvaini pimpji un domā, ka tu dzīvo pie viņa, nevis viņš pie tevis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Jautājums. Vai es drīkstu daudzstāvu, daudzdzīvokļu namā uz balkona cept gaļu? Tas nekas, ja tiem, kuri dzīvo virs manis būs piedūmoti dzīvokļi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Ļoti šaubos, vai kaimiņiem tas patiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Ļoti šaubos, vai kaimiņiem tas patiks. Es jau nejautāju patiks vai nepatiks, bet vai drīkst. Un ko šāds prieks man var izmaksāt, izņemot gaļu, ogles un degšķidrumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 bet liekas, ka nekas tāds nav aizliegts Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Es domāju, ka drīksti. Tavs balkons. Hoķ dirs uz viņa, lai cērt kaimiņiem nāsīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Administratīvā pārkāpuma protokols par sabiedriskā miera traucēšanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 (edited) Mja, bet ja viņi izdomā izsaukt policiju? Varbūt tomēr iznāk, ka es esmu kaut ko pārkāpis... jo tomēr, tas ir diezgan nepaīkami, ka istaba ir dūmos.. P.S. Nabaga augšējā kaimiņiene. Viņai ir 1-istabas dzīvoklis un tas pats tagad ir dūmos.. Dzirdu, kā viņa tur pārvietojas.. :D edit: Vo, paldies, Kri, par to es gribēju pārliecināties. Edited July 21, 2011 by kept Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Vai arī kaimiņi izsauks pažarniekus. True story © senča kolēģis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 (edited) Vai arī kaimiņi izsauks pažarniekus. True story © senča kolēģis. Un ko tālāk? Ne jau tā vienkārši viņi aizbrauks, redzot to, ka viss tiek kontrolēts, izņemot dūmus. edit2: kRi, bet vai tad tas nav pēc 23:00? Edited July 21, 2011 by kept Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aly and Fila Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Nē, nedrīkst, jo tas ir pret ugunsdrošības noteikumiem. http://www.likumi.lv/doc.php?id=84587 84.4. glabāt uz balkoniem un lodžijām īpaši viegli uzliesmojošus, viegli uzliesmojošus vai uzliesmojošus šķidrumus;84.5. izmantot ierīces ar atklātu uguni, neievērojot to ekspluatācijas noteikumus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Es nezinu kā tas viss beidzās. Tas lai nebrīnītos, ja pie durvīm, bez onkuļiem zaļās vestēs, klauvēs arī tādi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Jautājums. Vai es drīkstu daudzstāvu, daudzdzīvokļu namā uz balkona cept gaļu? Tas nekas, ja tiem, kuri dzīvo virs manis būs piedūmoti dzīvokļi? Cep tad,k ad nav pretvejš Mans fāterītis arī ir cepis mājās uz balkona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now