Hm. Murdock Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 luudzu turtorial kaa to izdarit var redzēt, ka esi gan bez rokām, gan bez galvas.. http://www.spyarsenal.com/familykeylogger/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 var redzēt, ka esi gan bez rokām, gan bez galvas.. http://www.spyarsenal.com/familykeylogger/ paldies es tev neteiksu, maksat ari nemaksashu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 var redzēt, ka esi gan bez rokām, gan bez galvas.. http://www.spyarsenal.com/familykeylogger/ Visi nevar būt tika advancēti kā Tu, jel viedais un nekļūdīgais. Cerams, ka tava prāta spozme vēl ilgi priecēs šī foruma iemītniekus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Epix, varbūt labāk nevajag? Vēl beigās izrādīsies, ka šitā ir tavējā. Ar milzigu kaunu rakstu savu problemu.Man ir nenormals kauns no drauga, jo vakar izlemam analo pameginat. Viss bija normali, dupsiti vinjs labi iezieda ar lubrikantu un lenam mani mileja analaja atvere. Viss bija normali lidz vinjs beidza mana analaja atvere ar spermu un vinjs, tad vilka locekli ara un lidz ar loceklja izvilksanu man parava milziga caureja - visa gulta, tai skaita drauga penis bija ar sudu gabalinjiem. Man bija tads kauns un pat neko nevareju pateikt, draugs iegaja dusha un aizbrauca majas. Neesam pat runajusi kops ta mirklja kaut stradajam kopa viena firma. Ka jums liekas vai viss cauri musu attiecibam un kaa visu veert par labu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 ņā, 5diena labi nosvinēta.. tagad piecēlos, stutējos pret stenderēm... vaļīgāāāāāā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 bļe kurš izdomāja pohas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Visi nevar būt tika advancēti kā Tu, jel viedais un nekļūdīgais. Cerams, ka tava prāta spozme vēl ilgi priecēs šī foruma iemītniekus! nanana, google.lv, nanana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=jrdkP9clZ1w snabis ir, atkal mazais litrins, nevar saprast taisit klubu tuuri atkal vai sedet majas :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Cik ilgi pēc smadzeņu satricinājuma (neliela) vajadzētu atturēties no alkohola (esmu atkarīgs ) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
clo? Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 liekam derības, pēc cik ilga laika šitais bezjēdzīgais topiks sasniegs 1'000'000 views! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 pec menesha shitam topicam apritees veseli 4gadi Tatad domaju lai sasniegtu 1ljimona postu ne atrak pa ziemasveetkiem tas notiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
akka Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 liekam derības, pēc cik ilga laika šitais bezjēdzīgais topiks sasniegs 1'000'000 views! Piekrītu GooD, bet iespējams arī ātrāk. Ko šodien interesnati sadarijāt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 neko īpaš. man bij ritīg labiņās apmācības ar JS tev gan nē Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Laikam jākāpj nost no korķa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 (edited) Alus vietā nolēmu paķert šodien moku ar pienu... Garšo labāk nezkāpēc... Tagad jādomā vai maukt uz centru vai nē... PARTY Edited March 12, 2011 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Moka ar pienu ir laba shtelle Jaiet mazgaaties un jabrauc uz SALDU! :( Vediiis mani omei iepazistinaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Kas bija jāmaina, lai rakstot, man pasvītro vārdus, kuri ir uzrakstīti nepareizi, a to man viņš visus pasvītro Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Ceturto dienu meklēju sakarīgu .com .net vai .org domēnu bet nekā. Manšķiet tuvā nākotnē pat tādus domēnus kā lkajdsfojsdlfjk.com būs grūti dabūt... zb bļeģ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Vakar taa nozadrotojamies cs lanpaartijaa, ka shodien pat uz cs ikonu paskatiities nevar Link to comment Share on other sites More sharing options...
akka Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Vakar taa nozadrotojamies cs lanpaartijaa, ka shodien pat uz cs ikonu paskatiities nevar Cik ilgi spēlēji, kas tev liek uz viņu skatīties ? :D Ko interesantu šodien sadarijāt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Nu kkaados 14:00 saakaam un ta liidz diviem naktii, kameer visas speeles izspeeleejaam Es jau taa aizbriivdienojos, ka biju par 100% paarliecinaats, ka shodien 1diena Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 jerriti kapec tevis joprojaam nav? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Jaa jaa es jau webaa smejos Lai kaa gribeetos, bet negribas x_x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 ehz, trakas brīvdienas.. sanāca riktīgs 5dienas vakars. rīt ir 1diena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 Tā neko šodien novācāmies 17 admini pubā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now