bReeTz Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 nedirs, gūdmens ar šito aizstāj sev tviteri. Te tomēr var garāk izpausties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belovs^ Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 es pixāju. es pixātājs. kas tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 es pixātājs. kas tu? Belovs ir pretīgs šņabis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belovs^ Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 tu arī pixātājs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Good Man šodien paskaties Bez Tabu , cik sapratu tur rādies par pixatājiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Es neceru, ka Jūs kāds mani vēl atceraties, bet nu es vēl tāds esmu!Gigna cs spelēju ar niku - Fruktinjs. Bet ne jau šos jaunumus es gribēju jums pavēstīt, bet gan to, ka manā dzīvē ir notikušas svarīgas pārmaiņas! Es no laukiem pārvācos uz Rīgu dēļ mācībām un basketbola!Tā tad es mācos Rīgas 49.vsk 12.b klasē, un trenējos basketbolā pie Rīdzenes. Gribēju vēl tikai piebilst, ka esmu ļoti apmierināts, lai gan vienīgās problēmas ir ar naudu.Taču tā kā neesmu atpalicis un nedzīvoju ledus laikmetā nedaudz piestrādāju viesu namā. P.S.Varbūt kāds mācās 49.vsk?Kā jums iet?? Pasaki, kā tevi sauc, lai var apskatīties tavu statistiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belovs^ Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 šīs dienas galvenais notikums ir sagaidīt, kad pixmēns kaut ko ierakstīs Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Esmu iepixājis 50gr. un ar to vien pietika , lai es to pudeli vairs rokās neņemtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belovs^ Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 īsti pixmēni šādi nerīkojas, un dzer sausu pudeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Shodien pieversishos tumshajai pusei, csam Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Vajadzēja ieliet 50g, iedot kādam, un izraut pudeli sausu. come on.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Vienmer kad es uz hokji seezhu bez alinjiem muuseejie zaudee Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 nemīz es pat atļāvos šodien neskatīties,, jo nebija ne alus ne jointa ;D kauns skatīties mājās hokeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Jabeidz zadrotot un jalien zem segas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 1mkart mana brivdiena bet es tagad 15:30 tikai pamostos Neee nu tas izskaidrojams ar to ka tika pixaats lidz 8:30 rītā un ar kārtīgu naudas čenguru mājās pārvilkos iekritu gultā un aizmigu! Es pat negribu atcereties cik daudz un kas tik netika izdzerts 2l vodka uz 2viem,pec tam es skjiet 3x 100 visijkokčikus barčikā pixāju,tad bija kaut kādi sidri un tad viss beidzās ar tradicionālo aliņu Galvenais ka nauda,makā spiež šitā dzeršana nekam neder,jaaiziet vispirms uz kafejužņiku paēst un tad mošk pa bodēm pastaigāt sev kaut ko nopirkt kaut kā tā Tagad uzkožu DOMINO cepumu,un secinu ka riktīga laba manta Mutē riktīgs sušņaks neticēsiet man tā pat Es pēc šitā pasāciena,esmu tik tiešām sapratis,ka veselībai nav vairs labi un nu jau 2trā diena,kad cenšos sevi ierobežot,gan no PĀRPĪPĒŠANĀS,gan no NODZERŠANĀS! šovakar piemeram pieniņu padzeršu alutinja vietā, vakar Apelsiin sulinju dzeeru pie hokja Ritaa arii sevi tureeshu raamjos! Nee nee,šitā nav plika muldēšana, dažas dienas sevi nokontrolējot,domāju,ka būs vieglāk pēcāk! It kā vispār pīpāšanu derētu nomest,bet nesanāks,pagaidām toč nē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 ja vien tava apnjemiba buutu ilga, tad tas buutu to verts. kautvai reizi gada 3 meneshus ljauj organismam attirities... reku es alko nelietoju praktiski vispār, tik maz, ka tas varēetu būt aš veselīgi. tā vietā vakaros zaļo tēju uzmeikoju kanniņu litru un dzeru pa druskai.. nu vienkarshi naisiks. labi atzīstos, pie zaļās tējas kādu citu zaļumu pielieku pa retam Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 good men preksh kam sevi taa mociit, dod organismam to kas tam ir nepiecieshams, nemirstinies tur, sanjemies rokaas, uzvelc apavus un uz aidaa uz veikalu pec dvuljas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 This made my day. http://failblog.org/2010/08/20/around%C2%A...C2%A0interwebs/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crasher789 Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Stulbs jautājums - bet iesakiet kādu labu Zvaigzne ABC grāmatu. Cenšos notriekt Ls 100 dāvanu karti, ja godīgi tādā iestādījumā tas nav tik viegli. Jau otro dienu netā skatos, bet vēl pāris varianti noderētu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Nopeerk man preksh CSDD eksaamena divas maaciibu graamatas un paardosi man par leetaaku naudu, vareetu maksaat kkur uz 12-13Ls Laukaa pretiigs laiks, zheel man sava sunja Pa netu kleijo baigaa draza, uzmanieties, ka kompis nesaslimst, es jau tikko uzsaaku aarsteeshanaas kursu ar antibiotikaam kompim Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Rīt kāds mauc uz SAW 3D 15:45pl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Gribētos jau. Bet man tad vēl pēdējā lekcija notiek :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLdren Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 galva plīst pušu , jālien gultā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Plants vs zombies vobše murgs kkāds, kau 4 stundas nonstopā kapāju Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Gruts rits, miegs nak, bet jaceljas bij un jataisas pie zobarsta. Nu ko shodien vs Minskas Dinamo, cerams musejie beidzot bus atkjeerushies mazliet un varees saakt speeleet Vienigais + ka shodien lietus nelist, vismaz pagaidam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now