Hm. Murdock Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Gūdmēn, par savu nākotni neesi aizdomājies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 ej dirst, goodmens ir normāls čalis. VIŅŠ NAV ALKOHOLIĶIS IBIOMATJS. Viņam vienkārši patīk iedzert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 katru dienu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Ja viņš būtu alkoholiķis, tad mēs viņa ierakstus te nelasītu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Paldies!Ok shodien noskaņošos , ne grammu neiedzert,lai man būtu atskaites punkts vismaz kāds! Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Tik ļoti sen šeit neesmu bijis/rakstijis. Hehe, kkādas izmaiņas arī ir, tas priecē. Pabeidzu čaju un dodos pēc zaļās maģijas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 taksh seedies beidzot uz adatas, savaadaak tas srannijs alkohols bendee tavas smadzenes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 eu tu bez biksem, tad vinam tocna bus pizgec, labakn lai dzer, jo zaljie brinumi vinam neinterese pec noverojumiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Tu pats spēj saprast, ko tu esi pateicis? Esmu pārliecināts par 9479324712 %, ka rītdien atkal šeit būs posts par to, kā tu šodien esi "ķipa piedzēries" Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Tu pats spēj saprast, ko tu esi pateicis? Esmu pārliecināts par 9479324712 %, ka rītdien atkal šeit būs posts par to, kā tu šodien esi "ķipa piedzēries" Nē nē šodien toč būs sausais likums!Gāju veikalā šodien alkahola plauktiem pa gabalu garām!Lai gana viņčiks ledusskapī stāv! Šodien toč nē! Esmu meiģīnājis ZAĻO PŪĶI un zinu ka normāla štelle,bet tā nē,labāk nē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Esmu egoists- gūdmen, dzer cik spēka, lai man ir interesanti šito topiku palasīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 Es pixaaju, kursh veel pihaa????//// Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 Šovakar domāju būs sausais likums, bet nekā, sanāca pa dienu 1-5 aliņus izdzert nejauši un tagad pixāaaju DINU! Garšīgs, rauj nost jumtu, laikam jāpaēd un jāaiziet vēl vienam pakaļ. Rīt točna nedzeršu, savādāk neatceros kad pēdējo reizi biju pie samaņas. ^ - kā sanāca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 Gūdmens? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 Pezha. Nezinu, es veel joprojaam pixaaju. Uzdod man sho jautaajumu no riita. KURSH VEEL PIXAA??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 Joprojām pixāju DINU. Baigi forši. Tagad nespēju atraut domas no pežas, kaut jāraksta sacerējums par kaut kādu murgainu mežu. Foršiņi. Maybe kāds var ieteikt jaunas idejas tūrismā un tā attīstibā? Derēs jebkasiņš. Paldiesiņš. Turat buriņas. Mcā, pīz_ā... nē - pīziņcīsiņā. Gaidu atbildītes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 vrum vrum! es pixaaju!!11 cepumi un ir ... arii pankuukas, pikxaas no riita veel. shodien vis dienu nopixaaj un veel ir martini un tas arii skapii EU guudmen tu neguli, netaisies tik atri iet gulet blek bullet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 kaamis atzinaas, ka vinsh paraadiija pinciiti blek bulletam skaipaa, lai dabuutu dziesmu. man ir vel alinjsh, martini un shampis ledusskapii. kas jums?? p.s. es pixataajs, kas tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 (edited) Visi jau sāk pāriet uz pixāšanu?? Man 14aliņi vēl ir Mītavas! Kamēr tie nebūs izdzerti ātrāk netaisos iet gulēt! p.s es ar pixataajs Edited October 18, 2010 by aM` Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 tu pixaaa|?! EWS PIXAA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Laiks struntigs jadzer teja un jaspele cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 CS sux =( Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 (edited) jadzer teja un jaspele cs Tieši tā. Noskatīšos Two and a half man, un ķeršos cstrike klāt, sen nav tā nopietni uzspēlēts. Vai jāpaskatās, kas cits, piemēram, tf2 veselu mūžību nav spēlēts, bet diez vai man uz šī kompja viņu vilks, baigie lagi pagājušo reizi bija, kad gāju iekšā. BTW Rokas salst ārā jau, pretīgs lietus un garastāvoklis arī nav viens no tiem labākajiem. p.s. kāds nezin, kad sāksies pārdošana biļetēm uz SAW 3D? Mēs te tā runājām, kāda kompānija dosimies uz viņu nākamo piektdien, cerēsim, ka biļetes dabūsim uz to dienu.. Edited October 19, 2010 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Kads kautko zin par jackass 3D Latvijas kinoteatros ? bus/nebus ? kad.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Vai tad 3D ir kaut kur ārpus Rīgas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now