Hivemind Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 Šodien vakarā viens pats skatīšos Machete filmu uz lielā ekrāna kinīti , tikai sākuma kārtīgs dūms jāuzvelk. Machete sāks rādīt no 17. sept tikai laikam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 (edited) Pie reizes tu vareetu arii nokrist zem kreesla, skatoties viens pats filmu UZ LIELAA EKRAANA KINIITII XD2 Edited September 8, 2010 by Bezbiksis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 XD2 Un tu pie reizes varētu aiziet un parunāt ar šo , varbūt tad tavi joki uzlabosies P.S. Novāc to galdiņu , pie kura sēž trīs itāļu čigāni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 hivemind bez tevis arī šeit ir interesanti, vari iet čučēt tālāk ar savu lielo miegu. Kautvai tajā pašā kīno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 (edited) P.S. Novāc to galdiņu , pie kura sēž trīs itāļu čigāni. Es visu esmu pateicis. Edited September 8, 2010 by Bezbiksis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted September 8, 2010 Report Share Posted September 8, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Kriss Endžels ir lohs. Viņš nemaz nav illuzionists. Viņam ir tikai 1 normāls triks - coin through soda can. Pārējos, lielākajā daļā triku, filmējas aktieri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
superbitch Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Piekrītu tam ka viņš nemaz nav iluzionists, aktieris kautkāds Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 šodien kuldīgā iet smieklīgi. Domāju būs daudz cilvēku, kā nekā klondaikai 6gadu jubileja un otrā klubā striptīz un visi sarosīsies un būs pilsētā, taču nekā, nav tik daudz cilvēku, lai būtu ļoti inčīgi. Bet smieklīgi ir tas, ka kuldīgā notika kautkāds valejbola čempis vai kas tur un ir atbraukuši ~40 lietuviešu čaļi un vel kkādas ķolkas. Lietuvieši iet pa pilsētu, taka mājās. Bļaustās un topī virsū sikajiem(~13 vai 14 gadīgiem) opšen sēžu ar pāris čomiem 4 laikam bijām un piebrauc klāt 3 mazie, saka ka lietuviši viņiem pisot pauri un gribot laikam sist, un tieši nāk ~ kādi 15 čalīši, puse vispār bezcerīgi gadījumi uz 1.60 cm un daži kkādi gari slēpes. piestajas mums tur priekšā, mēs pieceļamies kājās un tie parada ar pirksti ķipa lai pagaida vai ko tādu un visi kkur aiztinās prom. mes nodomājam būs milzīgs burziņš, pasaucam vel dažus, jo nopratām ka nāks lielāki. esam jau kādi 7 un tad nāk garām visi lietuvieši ar ķolkām un tik tā bēdīgi noskatās un aizfīrē prom, pasmējāmies par dažu labu čaļu gaitu un sēdējām tālāk, tad nebija ko darīt un atlika tikai braukt mājās ak trakie "ZIRGU GALVAS". ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldzus Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Tā kurš vakar bija biķerniekos ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Noskatījos tiko "Resident evil afterlife", tikai žēļ ka sliktā kvalitātē, jagaida xvid kvalitatē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 dzeru vakardienas parpalikumus (alus) un tgd kjeru kooomu. ta jau redzees vai nokjerushu . vakaradiena bij ljoti diviaina diena bet pohq Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldzus Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Vakar biju uz 3D kinītiideala filma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Blin filma laba, ari doma drīz uz kiniti aiziet.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 Negribu taisit topiku, tapeec jautaajums sekojos. Kur vel iznemot skonto skan klasiskie gabali laika posmaa no 80-2005 gadam? Nu pops/roks kuri bija populaari tajos gados. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 SWH Rock 89.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 HELLO KO lai es te daudz vairs raxtu,jo nekas sasodiiti nemainaas! 5d,.6d, biju kaazaas,aij gaja jau super,sen taa neesmu izklaideejis LIELAS daamas Bet bija SUPER! Kaa ierasts pierijos,bet savaa zinjaa sameraa skaidrs biju! 7dien LUKESH zvanija aicinaja naakt riiit,bet nu nee,nebija iisti vairs speeka Dzivajaa arii Nightmare tika nedeljas sakumaa satikts Vot tas ir dzeks,ar sho man toch tuvakajaa laikaa jasapixaajas,taa kaa naakas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted September 15, 2010 Report Share Posted September 15, 2010 Nu taa Es esmu saņemies Nedaudz mazāk pixāšu,bet nolīgu meistaru,kas man eiroremontu virtuvē uzņēmies uzstaisīt Viss būs zajebucīte Iebūvējamās virsmas,izlietnes,! :0 Blee vakar iebraucu DEPO iesākumam iegādājos TAPETES virtuvē pa 40Ls afigetj,pec tam paķēru linoleju arī tas sūds maxāja 40Ls, visādas špakteles,rotbanti, EMULSIJA, un visadi prichendalji samaxāju VĒL 40Ls! Da tas jau tikai sienām! Blē ,vēl jau nosūcēji virsmas,skapīši ,jauns ledduskapis! DOOOHHHHH! Blē,nebiju reikjinajis ka tik sālīti sanāks,vēl jau meistaram japiķo! DOOOH! Bet nekas,noraxtīšu to visu uz ALKOHOLU Mazāk pixāšu ,bet za to man būs kaut kas foršs Ah jaa,esmu sakrājis bonusos it kā vīna skapim Nē nu man it kā sanāk forša jaka un elektriskā skrūvmašīna,bet mošk paņemt ,šo vīna skapi dāvanā,nu pie gultas aliņus zolīdi salikt?? gmmmm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted September 15, 2010 Report Share Posted September 15, 2010 vel nomaini draudzeni ar vienu papildus alusskapi blakus gultā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belovs^ Posted September 15, 2010 Report Share Posted September 15, 2010 nah tev to vīna skapi, ja tu uzreiz pēc vīna nopirkšanas viņu izdzersi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 Good Men, ja saki, ka neesi dzēris, tad ... tad labāk nesaki tā, jo tāpat neviens neticēs. Šodien gandrīz apvēmos, Radio 101 vietā dzirdot kaut kādu Kapitālo hreņu, daudz netrūka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 Da nee,tajā vīna skapī reali priekš hoķa varētu aliņus samočīt! NU kaut kā tā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
waldzus Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 Kāds var pastāstī kaut ko par žurciņām kuras audzē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 (edited) Skatos, ka Spama sadaļa ir pārvērtusies par sekundāro Palīdzības sadaļu. Edited September 20, 2010 by Banāna Telefons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 AKKA/LAA h4x0rz0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now