ry. Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Pa Rigu un Rigas rajonu nemainigi masina radija +31 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Jau nedēļu aizkritušas ausis. Sērs nav. Kkas briesmīgāks laikam. Rīt no rīta pie LOR'a. Ai, kā es ceru, ka nevajadzēs nekādas perversās procedūras Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 ku - kuu Enyway, sodien pazinoju menedzerim, ka brauksu atpakal uz Latviju. Un sanemu daudz labus vardus par to, cik gruti bus mani aizvietot un, ka man butu laba nakotne tai uznemuma Patikami, iespejams, ka naksies atgriezties pec laicina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 kur, ko dariji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 Neinterisants vakars... Skatos aizvēsturiskos RWJ video, noskatījos arī dažus viņa neaktīvā vloga vecos entrijus... Btw, kas pa sūdiem? Zibeņo jau kādas 5 stundas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Eu, var būt tā, ka zibens ir saspēris rūtera vadu? ķip no modēma uz rūteri iet zils vads. Visiem iet nets, a manam kompim nē. Saspraužu pa taisno iet. FTW Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Es stradaju viena anglu viesnica par receptionist. Aha, tas ir iespejams, tapec negaisa laika vajadzetu izraut ari interneta vadus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 YOOOO !! nah taads karstums,man viens dzheks skaastija ka lai atveesinaatos galvu patur saldetava Tiko paeedu,tagad buus jaaiet uzkapaat cs,bet veelaak jaaiet kaads alinjsh pasuukt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blink912 Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 tiko piecēlos, jo nevareju pagulēt karstums jopt.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Btw, kas pa sūdiem? Zibeņo jau kādas 5 stundas. Esmu RWJ fans Esmu noskatijies visus equals tree un pusi vlogus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Esmu noskatijies visus equals tree un pusi vlogus. Me tho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crasher789 Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Mati - šodien pamostos pēc bites koduma un liekas ir pipec. Iekoda pie īkšķa, bet aipampusi roka gandrīz līdz elkonim. Izskatos pēc kropļa. Vai spirta dzeršana lielos daudzumos palīdzēs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 (edited) spirta dzeršana lielos daudzumos visticamāk vispār nepalīdzēs. From: Preiļi mērcē aukstā ūdenī, norij kādu ibuprofēnu saturošu ripu, norij kādu pret alerģijas ripu(piem Tavegyl, yo). nais, pēc pavadītas nedēļas nogales pie jūras, saslimu uz vienu dienu Vakar bija 38.9grādi, visu dienu nogulēju, iepisu ibumetīnu, aizgāju atkal gulēt. Šodien piecēlos un temperatūras vairs nav... savādi. Edited August 17, 2010 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crasher789 Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 (edited) mērcē aukstā ūdenī, norij kādu ibuprofēnu saturošu ripu, norij kādu pret alerģijas ripu(piem Tavegyl, yo). nais, pēc pavadītas nedēļas nogales pie jūras, saslimu uz vienu dienu Vakar bija 38.9grādi, visu dienu nogulēju, iepisu ibumetīnu, aizgāju atkal gulēt. Šodien piecēlos un temperatūras vairs nav... savādi. Njā, uzreiz pēc dzēliena nesanāca neko uzlikt, jo vajadzēja vēl rukāt. Mērcēšanas diezko nepalīdz, tagad jau visi pirksti aizpampuši, lai gan atlaidināju pāris saldētus gaļas gabalus uz rokas. Būs jāpameklē kāda ripa laikam. Edited August 17, 2010 by Crasher789 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 (edited) Kapost lapu aptin ap koduma/pampuma vietu un apkart ar bindi, nonems pampumu. Vari vel Tavigilu iedzert, bet tos ibumetinus gan labak nevaig. Edited August 17, 2010 by ry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crasher789 Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 (edited) Njā atradu to Tavegyl, bet termiņš pirms 1,5 gadiem iztecējis, laikam nevajadzētu raut iekšā. Karoč eju uz dārzu pēc kāposta. Edited August 17, 2010 by Crasher789 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 (edited) Varētu kāds palīdzēt? Negribu taisīt jaunu tēmu, tāpēc iepostošu te . Pēdējās dienas, ik pa brīdim dators vienkārši nokaras uz pāris sekundēm un no kastes [man liekas, ka no cietā] nāk skaņa "zzzinnngg tik" [yes, I know I'm lame], ar tādu 2 sekunžu garu "zzzinngg" un ātru "tik", vai kaut kas nebeidzas nost? Edited August 17, 2010 by Banāna Telefons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 . Pēdējās dienas, ik pa brīdim dators vienkārši nokaras uz pāris sekundēm un no kastes [man liekas, ka no cietā] nāk skaņa "zzzinnngg tik" [yes, I know I'm lame], ar tādu 2 sekunžu garu "zzzinngg" un ātru "tik", vai kaut kas nebeidzas nost? Pamegini kontaktus pachakaret. Man ari daudz reizes ir taa bijis. Ja nelidz, tad tomer cietais bus gatavs. Es parasti parlieku cita shtekerii un viss ir bumbaas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 spirta dzeršana lielos daudzumos visticamāk vispār nepalīdzēs. From: Preiļi Kas tur tik smieklīgs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 . Pēdējās dienas, ik pa brīdim dators vienkārši nokaras uz pāris sekundēm un no kastes [man liekas, ka no cietā] nāk skaņa "zzzinnngg tik" [yes, I know I'm lame], ar tādu 2 sekunžu garu "zzzinngg" un ātru "tik", vai kaut kas nebeidzas nost? Datoru no putekļiem tīri? , mans pc gandrīz nodega ka vienreiz aizmirsu iztīrīt , visi ventilatori sakusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Katru nedēļu, līdz ar istabu, iztīru Pc. Problēmu atrisināju. Ar cietā kontaktiem, bija kaut kāda kuiņa, nācās iespraust jaunus. Un aiz gara laika pārinstalēju Pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muffy Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Brr, tik aukstā ūdenī sen nebiju peldējis. Krāna aukstais ūdens pat siltāks būtu par to, kas tagad jūrā ir. Un vēl es gribu atpakaļ karstumu, a to peldēt nav jēgas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 beidzot ahujena nebij karsts, savadak zb spragt nost ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Jā, bet lietus arī nav stilīgs. © Jēkabpils, jau kopš pulkstens 18:00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muffy Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Njā, man jau no 7 rītā līst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now