Garsho alus Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 good men, tu esi prosta slims ar to dzeršanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted April 24, 2010 Report Share Posted April 24, 2010 (edited) Es gan solījos nepostot kamēr man būs 10% warna, bet tu man TĀ besī, ka es vienkārši nespēju to izturēt. Ej nahuj, nosities, nomirsti, pakaries aiz ausīm skapī, atsities pret sienu, EJ TAČU VIENKĀRŠI NAHUJ! Tev vajag niku Garsho dibens, noteikti vairāk piestāvētu tavai būtībai. EDIT* Noskaņai. Edited April 25, 2010 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 ir kaut kas. Labs tik tieshām Man patiik Garsho Alus kaa es varu buus slims ar dzershanu ja es tagad nedzeru un jau 8njas dienas to neesmu kaa darijis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 (edited) NU vo vesela nedēļa izvilkta Atliek vēl tikai 2vas Būs faking smagi es tikai nesaprotu šī pasākuma jēgu, ja tu pēc tam atkal taisies kost katru dienu, nu vismaz paies atkal laiks, lai tu saņemtos pārtraukt dzert, vismaz PČ laikā tas diez vai notiks Edited April 25, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Apzinoties to ka PČ laikā tiks izdzerts milzīgos daudzumos vienalga vai aiz priekiem vai aiz bēdām,bet jūtu ka prieki būs,tapēc pirms tam vēlos nedaudz savu organismu atpūtināt... Tas ir tā pat,ja tu mašīnu visu gadu dzenā,tev tak katru gadu jaiziet tehniskā apskate,vai ne tā? Nu vo un kāmēr mašīna remontā tikmēr jābrauc ar sabiedrisko transportu Cerams tagad saprati + šorīt biju paskriet 2km toč tika noskriets un nemaz sūdīgāk nejūtos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 (edited) eziic, izpisies. Mans uzskats, ka tu esi slims, jo tev ir jāsader ar kādu, lai noturētos nedzerot un lasot tavus tekstus liekas, ka tu tur bez maz vai mirsti, jo nevari dzert. Edited April 25, 2010 by Garsho alus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 (edited) nu nu, pats tu neesi ne labāks, gandrīz katru nedēļu kā lops(pēc lasītā) piedzeries un tad raudi, ka tev sūdīgi Edited April 25, 2010 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Mans uzskats, ka tu esi slims, jo tev ir jāsader ar kādu, lai noturētos nedzerot un lasot tavus tekstus liekas, ka tu tur bez maz vai mirsti, jo nevari dzert. Es principa peec dereju, jo ja deribas zaudeshu to kasti ar Larinu tapat uz 2viem izdzersim...Kaste 7-8Ls kas tur traks! Princips taads ka meigjinu vnk sev pieradiit,ka varu arii nedzert,ja nolemju... Taa sevis noskanjoshanaas ir pateicoties Larinam jo vinju ariii soluja izmest no majas ja nebeigs dzert un dzeks teica ka nedzers Pujka man pat 5cas dienas nenoturejaas kad pielika atkal muuli Es gan brashi ciinos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Bet kāpēc nevar normāli piektdienā patusēt un iedzert? Kāpēc tev vienmēr sanāk nenormāli pārdzerties un pietam ļoti bieži? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Es varuu ariii normali otdihatj 5dienas vakaraa Shobrid par to nav laika domaat kaa butu ja buutu,es vnk nelietoju un viss! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 un cik "neskaitās" alus kausus esi izdzēris? pagaidām es saskaitiju tikai vienu, bet es īpaši nelasu šo topiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 to 1nu drixteeju tas piederejaas pie norunas ka shajaas 3 nedeljaas 1nu alus kausu izdzert driixtu... Nu to jau es esmu izmantojis... Tagad sausais piena likums,vakaraa dazhi pietupieni,kada presiiite un kaads atspiediens no zemes naaks pa labu veseliibai un protams par dietu neaizmirst lai paaris kg nomestu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 nofotogrāfē savu vēdaru un ieliec te varētu būt par labu piemēru citiem - NEDZERT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Tu tiešām domā mēneša laikā uzlabot savu veselību, ja tā vien gaidi, kad atkal varēsi intensīvi dzert katru dienu? Ar sportu jānodarbojās visu laiku Kā tur ar darbu, joprojām pie "Kurzemes" šancē? Kādi tur laikapstākļi tajā galā? Feins laiks šodien, bet tik un tā tie ir tikai sveicieni īstam pavasarim. Varētu ātrāk viss sazaļot un palikt patiešām silti. Līķa ādas krāsu arī derētu nomainīt uz vasarīgākiem toņiem. (Tas gan neattiecās uz solārijpuikām ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Bildee man vel bija 83kg tagad tas cipars ir +10kg Tapec kaut kas lietas labaa jadara... Bleee taj bildee izskataas trakaak nekaa man likaas Nightmare mums te nav ne vainas Nu jaa sanaak pie Kurzemes bet mums jau citaa vietaA Pie LPA netaalu pie centra RTU! Uz Graudu ielas stura Labakaa vietaa... Nu vasaraa nevar nedzert,jadzer poljubomu,shidrums jauznjem un pec tam saulitee jaizsvīst! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 kāds ir @gamers.lv un ir kādam tur 20 pointi? būtu ļoti pateicīgs, ja kāds varētu palīdzēt un atskaitīt man; niks: antijesus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 normāls puncīts Godij Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Tāds nu viņš tiem dzērājiem ir Paga GEAR nebija tas ausē šāvējs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 (edited) Paga GEAR nebija tas ausē šāvējs? bija eu nevar kkaa izmeeriit cik pelei tas DPI ? okey,jaaiet taisiit roltoni... Edited April 25, 2010 by attachment Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 eu nevar kkaa izmeeriit cik pelei tas DPI ? Ja tev kada standartaa pele ~5-10Ls domāju ka standarta 800dpi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 25, 2010 Report Share Posted April 25, 2010 Noskatījos filmu (3. reiz) Enģeļu pilsēta, un 3. reizi arī apraudājos, aiij... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Iečekojiet Beat Hazard Demo. Pastāv diezgan liels risks palikt aklam no pārspīlētajiem bling bling effektiem, bet spēle iepatikās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 man gan šķita baisākais šits. p.s. par to tieši gribēju jaunumu uzrakstīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 em, ko lai dāvina čalim uz 30 gadu jubileju? Pudele neder, tas jau pa defu pienākas. Naudas līdzekļi ierobežoti līdz 20 LVL. Idejas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted April 27, 2010 Report Share Posted April 27, 2010 (edited) āāāā, tāds laiks ārā, bet tik daudz jādara skolā(īstenībā nevis skolā, bet mājas darbi). bļe nu tā nevar, es esmu vienkārši pārāk slinks. tagad palicis viens mēnesis līdz vidusskolas beigām un eksāmeniem, bet es nevaru saņemties neko izdarīt. labāk ārā saulītē aliņu padzert. Edited April 27, 2010 by acido Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now