Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

ta viss ir ļoti vienkārši, mums bija neliels pasākums pie viena neonacista, un viņš bija, kā reiz, uzaicinājis arī vienu mazohisti, kurai ļoti patīk apbižot žīdus un citus dzīvniekus. anyway, visiem zināms, ka Jūrmalā to žīdu ir biezs, tādēļ atpakaļceļā no jaukā mazveikala ar siera paletēm un 3 kg pistācijas riekstiem sanāca neliela saķeršanās ar divām daudzbērnu ģimenēm. to melno hūti es mājās pie sienas piekāru.

nenormāli forši ir tas, cik foršas ir gūdmena oriģinālās zeķes un viņa komentāru saturs, kas norāda cik rutīniski viņš aizvada savas pēdējās dienas uz šīs dzīves apātiskās platformas.

Link to comment
Share on other sites

1mais ko nodomaju izlasot tavu teikumu, bljee nevar but ka mes butu pazistami un tu man nebutu pazinjojis ka esam draugos 1ns ar otru! Jo tadas zekjes,kadas es valkaju ne visi spej uzvilkt,ar pumpinjaam,bumbinjaam,krasainas un 2stavigiem londonas autobusiem :) nepatik man parasti melnaas,baltaas vai pelekaas! :) that sucks! Vopshem tagad jau ap 5to alinju lakstos!bet vel 3 alinji man ir shim vakaram! tagad tadaa nelielaa relaxaa CS paspeleju!Bet nu nez,sakoties rudenim kaut kaa iedvesmas nekadas :) Laikam no nakamaas nedeljas,vajadzes iet bencika pedas un iestaigat kadaa trenazhier zalee,lai vnk atgutu veco formu,a to kaut kaa nejutos tiri brivi! Tads baigais nogurums organismaa!

Link to comment
Share on other sites

556 :slap:

piedzīvojām 3. zaudējumu pēc kārtas (basīts). esmu morāli sagrauts. + pēc spēles ejot kojās pēc pusotra gada man paprasa ieejas kariņu, bļed gandrīz nācās iet uz jobanuto dežurdaļu pēc jobanutas caurlaides. k-kāds sviests.

besis. besis. besis. meklēju darbu. besis. besis.

Link to comment
Share on other sites

Bljeeee! Es par stirnam toch vairs nedzershu,jo vakar laikam nebija labi :) Tiko pamodos tikai :) Zinu ka paari 3:00 tikai gulet iegaju.jo baigie karuselji man tur bija :) Bet nu jaa :) Tagad tads taa kaa apstulbis,nezinu isti ko dariit :D Tada neforsha sajuta :) Taa kaa kads mani apdolbijis ar kaut ko butu :D

Link to comment
Share on other sites

GooD`MeN

Es jau sen esmu saprati, ka alkahols laikam nerulē.

Un parasti braucot uz kādu pirti vai ejot kur uz kādu klondaiku saku, ka dzešu pāris alus, bet vienmēr ir citadāks gala lēmums un tad majās iekritu un braukājos ar karuseļiem :P

:D

Link to comment
Share on other sites

nedzeriet par stirnu :slap:

:) Tiko pamodos tikai :)

Un ko es jums teicu? Klausiet Ežonkuli. :slap:

Šodien baigais slinkums bija braukt uz vienu lekciju, ņemot vērā, ka uz laiku esmu uzsēdies uz sabiedriskā transporta, tāpēc paliku mājās 1 dienu paslinkot, gan jau atradīšu ko noderīgu sadarīt arī tepat. Pagaidām gan viss ko esmu darījis ir nospēlējis visu rītu CS, bet es jūtu iedvesmu, tā ka būs ok. :)

Link to comment
Share on other sites

Šodien Dienā bija raksts par to, ka rudenī autobaucējiem jābūt īpaši piesardzīgiem, jo meža zvēri noteikumus nezina :D

Kaut kāda gaļima un ahujenna auksta diena. Lekcijās visu laiku nāca miegs, tagad domāju tā kā pagulēt dienasdusu, tā kā ne. Vispār derētu pamācīties teoriju un pabeigt autoskolu šogad. Sāku iet pirms kaut kāda gada lol. Bet nu slinkums baaaigais kaut ko darīt. Instruktors jau kādus mēnešus četrus nav redzēts.

Link to comment
Share on other sites

Tikko pamodos, uzpipeju, dzeru savu riita kafiju. Jutos samera labi vienigais tas ka nakti isti labi neguleju jo bija baigi auksts. Var just ziemu!

Izdzershu kafiju sagjerbshos un čaposhu uz skolu ka vienmer no skolas 20:00 :[

1. Stunda parunashos ar skolotaju kas un kaa par to rita mainju man jau apnicis vakaros macities :]

Lai jums jauka diena!

Link to comment
Share on other sites

Laukā tik slits vienkārši mirstu :P

Šodien ideāli izbraukājāmies ar roleri rokas nosala psc :P

Link to comment
Share on other sites

Atnākot no skolas sāku catot ar draugu un viņš man ieteica filmu paranoja. Noskatijos un konstatēju, ka tā filma ir ideāla! Esmu izmācijies un jūtos brīvs tagad. Laikam jāsāk domāt par cod4 spēlēšanu, diezgan sen nav spēlēts. Jā, iešu uzkapāt cod4.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...