minds Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 kur asinis? pasham nekaa nenotika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 Ūjj, smagi gan tev ezi iznāca.. Tagad sēžu piekdienas vakarā un domāju ko darīt. Laikam atkalk būs jāsēž un jābliež pa pogām.. Eh, neveicas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 (edited) čalis . Šodien izlasīju diskusiju. 16 gados sāk rīt metanoxu, kaut gan saprašana no tām lietām vispār nav nekāda un uz zāli arī neiet. Ierij divas ripas, neko nejūt un ņem jau trešo Starp citu, kā plecs? Daļa steroīdu aiztur ūdeni (tāpat kā kreatīns), tikko beidz lietot aizturētais ūdens tiek izvadīts, tāpēc ir tie svara kritumi, protams ir arī ģēniji, kas pēc tam netrenēsjās vai arī neēd pareizi. Tirgot drīkst, lietot nedrīkst - šitas toč nebūs, jo tad kāda jēga no tāda likuma? Es esmu domājis ņemt, ne reizi vien. Attur vienīgi tas, ka žurnālisti, sukas, visu rok un uzrok, ņemot vērā manus nāktones plānus, nekas apšaubāms utt nedrīkst parādīties. Plecs dirsā. Pirmdien biju uz ultrasonogrāfiju, pēc tam pateica, ka saites izstieptas, neko nevar darīt un plecs kritīs ārā ik palaikam. Nē nu var, var taisīt operāciju, bet ir ļoti liela ispēja, ka pēc tam plecs nevarēs kustēties pilnā amplitūdā, kas nekam neder. Tā aizgāja pa pieskari viens no dzīvēs plāniem, startēt spēkavīros. tas čalis pilnīgs atsaldenis, kam 16 un sāka lietot metānu ir tikpat, nē mazāk, prāta nekā tam, kas steroids saved my life piedalījās. EDIT: metāns jau nav nekas tik traks, labi ka tas čalis neizdomāja, ka synthols ir steroīdi un nesāka to špricēt. Un tādu duraku dēļ steroīdi ir aizliegti. Ibio rio. Edited October 31, 2008 by moby Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 Dzeru alu un domāju ko varētu šovakar sabīdīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 ŠODIEEEEEEEEEEEEN TAK HELOVĪĪĪĪĪĪĪĪĪNSS !!!!111! Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 Ak šausmas, neciešu šos svētkus. Nafig zat no citiem šos svētkus, nesaprotu. Viengais prikols ir- uzvilkt maskas un iziet ielās pamētāt pa logiem ar olām.. Tikko uztaisiju kafiju un turpinu kalt šī vakara plānus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 Pedejaa laikaa skatos te ir baigais sviests aizlieneejis! ja agraak es un vel dazhs labs vareja ieraxtiiit,ka ir atkal nodzerts un sudigi,tad tagad kaut kaa tas sen nav sanacis:) Un laikam labi ka taaa Pzdc shodien ir HALLOWINI un es nedzeru! :( Laikam ar mani kaut kas nav kartiibaa! Isti nevienus HELLOWINUS bez pudeles neesmu izlaidis Brrrr! Nu i shit ar to Vel tak priekshaa 18novembris, ziemassvetki,jaunais gads un dzimene,tieshi shadaa arii seciibaa pasacieni vel ir priekshaa Bet skatos minds un vel dazhs labs pussijs te piespamo un piesmirdina lieki! Es jau arii shad tad to daru,bet te to kaku ir krietni vairak par manam Buchas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 GooD Men, vēl jau vakars nav beidzies Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 Bļa tā tie sīkie jau nokaitinājuši, ik pa 3 minutem zvanas kā nelabie pie durvīm! Vakar ESSENTIALA tik nenormali gara rinda bija pusotru stundu nostavejam un tikam knapi pie ieejas. Un tad es izdomaju caur vip ieiet. Butu ātrāk gājis. 1,5 h vējā. pus 7 biju majās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-ScH1Zo^ Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 Jāiet pa mājām saldumi vākt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 GIGNS DOWN XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 fak, turpinam cs.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 Skatiishos tuliit Wariorrs speeli pret Raptors!!! Ja kam interesee: http://www.justin.tv/furby08 WE BELIVE WARIORRS!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 Skatamies, skatamies Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 huh... man internets pa švaku lai skatītos... Vislaik raustas :/ bet tā gribētos Link to comment Share on other sites More sharing options...
REVENGE Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 nu ko saakas 4/4 ja kadam intrese labaaka kvalitate (ar mazaak skatiitajiem) http://www.ustream.tv/channel/burgers4everyone Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 Never linku vaļā Link to comment Share on other sites More sharing options...
REVENGE Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 tiko pakārās ble jaatgriezhas pie ta JustinTv ar 1000 skatiitajiem :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 Nezinaaju, ka Te apgrozaas taadi fanaatiki kaa es!!! Žetons katram!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
REVENGE Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 nu jā, vel noteikti skatishos vēlo spēli Spurs:Blazers sudigi ka vairs nav mms: linki..tie bija visi forshaa kvalitate un bez lagiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 XD eem mees vienaadi laizam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
REVENGE Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 uhh mans links ko devu saka atkal stradat http://www.ustream.tv/channel/burgers4everyone Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 http://www.ustream.tv/channel/burgers4everyone Es ar te.. Labaaka kvalitaate kaa JustinTv... Link to comment Share on other sites More sharing options...
REVENGE Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 nu ko..peedeeja minute Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 phu, tiko atkāvos no viena muļķa, kurš man mēģināja ieskaidrot ka laumiņas ir īstas... (tulīt jauni entuziasti atsāks man skalot smadzenes ;D )... tīro murgu lasīju ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now