Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

čalis . Šodien izlasīju diskusiju. 16 gados sāk rīt metanoxu, kaut gan saprašana no tām lietām vispār nav nekāda un uz zāli arī neiet. Ierij divas ripas, neko nejūt un ņem jau trešo :D Starp citu, kā plecs?

Daļa steroīdu aiztur ūdeni (tāpat kā kreatīns), tikko beidz lietot aizturētais ūdens tiek izvadīts, tāpēc ir tie svara kritumi, protams ir arī ģēniji, kas pēc tam netrenēsjās vai arī neēd pareizi. Tirgot drīkst, lietot nedrīkst - šitas toč nebūs, jo tad kāda jēga no tāda likuma? Es esmu domājis ņemt, ne reizi vien. Attur vienīgi tas, ka žurnālisti, sukas, visu rok un uzrok, ņemot vērā manus nāktones plānus, nekas apšaubāms utt nedrīkst parādīties. Plecs dirsā. Pirmdien biju uz ultrasonogrāfiju, pēc tam pateica, ka saites izstieptas, neko nevar darīt un plecs kritīs ārā ik palaikam. Nē nu var, var taisīt operāciju, bet ir ļoti liela ispēja, ka pēc tam plecs nevarēs kustēties pilnā amplitūdā, kas nekam neder. Tā aizgāja pa pieskari viens no dzīvēs plāniem, startēt spēkavīros. :( tas čalis pilnīgs atsaldenis, kam 16 un sāka lietot metānu ir tikpat, nē mazāk, prāta nekā tam, kas steroids saved my life piedalījās. EDIT: metāns jau nav nekas tik traks, labi ka tas čalis neizdomāja, ka synthols ir steroīdi un nesāka to špricēt. Un tādu duraku dēļ steroīdi ir aizliegti. Ibio rio.

Edited by moby
Link to comment
Share on other sites

Pedejaa laikaa skatos te ir baigais sviests aizlieneejis! ja agraak es un vel dazhs labs vareja ieraxtiiit,ka ir atkal nodzerts un sudigi,tad tagad kaut kaa tas sen nav sanacis:) Un laikam labi ka taaa :) Pzdc shodien ir HALLOWINI un es nedzeru! :( :( Laikam ar mani kaut kas nav kartiibaa! :( Isti nevienus HELLOWINUS bez pudeles neesmu izlaidis :( Brrrr! :( Nu i shit ar to :) Vel tak priekshaa 18novembris, ziemassvetki,jaunais gads un dzimene,tieshi shadaa arii seciibaa pasacieni vel ir priekshaa :) Bet skatos minds un vel dazhs labs pussijs te piespamo un piesmirdina lieki! Es jau arii shad tad to daru,bet te to kaku ir krietni vairak par manam :) Buchas! :)

Link to comment
Share on other sites

Bļa tā tie sīkie jau nokaitinājuši, ik pa 3 minutem zvanas kā nelabie pie durvīm!

Vakar ESSENTIALA tik nenormali gara rinda bija pusotru stundu nostavejam un tikam knapi pie ieejas. Un tad es izdomaju caur vip ieiet. Butu ātrāk gājis. 1,5 h vējā. pus 7 biju majās. :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...