Alise Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 es tikai vakar ierados lielpilseetaa taa kaaa' esiet saudziigi ar porcelaaanu p.s. juuuuuutos taa itkaa vajadzeeta veel paguleet normaals teksts - izmazgaa sev padusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 taa kaaa' esiet saudziigi ar porcelaaanu p.s. juuuuuutos taa itkaa vajadzeeta veel paguleet normaals teksts - izmazgaa sev padusi un dodamies taalaak dziivee Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 (edited) Kartejais sestdienas riita moraljniks. Plus vel visam zaudeju savu steam accountu ar tf2. Pirms 3 dienam no viena chalja nopirku pa pieciiti(sviestmaizes cena). Laimigs 3 dienas papriecajos un se tev. Meginu ielogoties un nav akshens. Tas chalis, kas man paardeva, laikam ir kautkads acc pizgiitaajs. Jo tur kautkads braalis lietuvis tagad vinu speelee. p.s. Pat garumziimes ir atteikushaas straadaat. Edited October 11, 2008 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 Čau Ēdu Lasi ceptu plītī un vārītus kartupeļus + steika mērce mmmmm. Šo dienu domāju pavadīšu mājās, pārak slikti jūtos lai kkur ietu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
husis666 Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 Nesen piecēlos. Tik forši vakar pačillojām. Visu nakti nousu(vai novusu) nospēlējām. Mans skills nav zudis. Nouss > biljards. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 Mans skills nav zudis. Nouss > biljards. lol bļaģ, ir novuss. I see beer bottles, they are everywhere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 Tikko biju mazliet iepirkties, nopirku logitech 5.1 tumbas pa ~60Ls esmu fakin apmierināts, skaņu dod ārā ahūnu. Kā arī steelpadu un jaunu klaviatūru, kuru pārskatīšanās dēļ nopirku ne USB a PS2 :[ Cūcība.. Šodien vēl riju antibiotikas, rīt pie ārsta, redzēs ko teiks. Cerams ātrāk būšu vesels, gribu aliņus pasūkt Ā jā, rīt vēl lielā diena, pirkšu jaunu PC, normālu monstru un 24' monitoru .. mmm :] Tagad laikam jāiet paspēlēt cs vai wows.. Lai visiem labs šis svētdienas vakars Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 A nafig tev 24 collu moni? Cammon! Un kas taas ir pa Logitech tumbinjam 5,1?? kaa sauc? Vopshem moni 24collas galigi garam butu!Acis sapist,gan ideals variants Vopshem shodien janoskataas vel tas Zvaigznju Lietus un tad chuchet,ritaa uz RIGU mochiiju!Beidzot atkal ar benchik un beidzot ar eziic vareshu sadzerties un pec tam uz hokji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 Nesen atbraucu no slokas papirfabrikas tik ideala vieta. Ritiigi izstaigajos un i to neapskatiju visu. Izbesija sikie chigani... duraki. Gribejas iepust gazi sejaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 ooh krēēp es slims :'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 Es laikam šodien izmežģiju potīti spēlējot basi, fāāāāāāāāāāāāk knapi atvilkos mājās.. Tā sāp vnk nereāli... Kautnu nebūtu jāliek ģipsis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 norm iepis shnabiit be kooma.lv ka stalone saka. ok es guleet, bb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 Apnika spēlēt CS... Spēlētu vēl, ja varētu uzpīpēt. (tomēr neatmetu smēķēšanu, par daudz draugi kuri pīpē :/ ) nav cigaretes ;D Gan jau kaut kā, domāju iet gulēt, rīt fakinas 9 stundas, no 8 līdz 15+ skolā jāsēž x( Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 ..ikdiena Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Tikko izdzēru svaigi spiestu sulu un tagad došos uz skolu! Pirmdienas ir vissmagākās - nedēļas sākums . Šodien tik ap kādiem ~19 būšu mājās, tad vēl jāmācās.... ehh, dodos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Nu pzdc Izmkleju visu maaju kadas 3reizes un nevareju telefonu atrast! Nju nekadi! izdomaju iet uzpipat nervus nomierinat,a she tev re kur telefons uz balkona metajas pfuu tagad japaed janoskataas kads serials un tad jau jamochee uz RIGU Link to comment Share on other sites More sharing options...
ader Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 (edited) ai, aizgulejos, neaizgāju uz skolu, un arī netaisos to darīt. tagad tik atliek saģērbties un cs ies vaļā. ai, nē. jāizpilda literatūrā dažas lietiņas. ;< Edited October 13, 2008 by ader Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 es vnk mirstu nost! poha ahuunaa pec vakardienas komas.lv HOKEJAA! tagad 14:00 bus jaskatas hokejam atkartojums ,a to es neko isti neatceros Bljeee ku sudigi! Un vel 6h jarukaaa! pzdc es skjiet nomirshu!\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Šovakar/Šonakt bija jautri, diemžēl man izpriecas beidzās :D Jāiet gulēt... paldies dievam rīt skolas tikai 10:20, varēšu pagulēt pa 2 stundiņām ilgāk nekā parasti...Paldies goodmenam un ezītim, bija oke Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 tikko beidzu spēlēt CS. tīri jautri bija, kā ārdījāmies, sen nebija tik jautri, vienīgi piebesija dzenāties pakaļ pa komandām :/ Eziic, nedari vairs tā ;D Bā, skola pēc 5 h sākas, un pie tam līdz 15.00, nu figu vien zin, pirmā literatūra, varbūt gulēšu kā parasti (vakar aizmigu tjipa lasot grāmatu un atsitos ar galvu pret galvu un pamodos ;D diezgan kuriozi ) PS. MĒS HOSTUS NEŠĀVĀM NOST!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 Es joprojam CS speleju! bet alus beidzaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Es vēl jo projām gulēt nevaru aiziet, bleach'am 189 sērija iznākusi, skatos, mmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Sjo es eju gulet Panjirdzam kartigi! Alus arii nav jau sen!Ritaa vismaz brivs atputishos pa majam noteikti ka njemshos Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 (edited) Šis man patika, rakstam sūdzību. Beigās kesh uz manis uzcepās un sabojāja visu vakara noslēgumu, bet visā visumā vakaram +10. Paldies visiem, kas šovakar bija ar mums, vēl pēdējais alus un arī es dodos uz gultas pusi. EDIT* Gūdmens - "nu davai, lidojam". Edited October 17, 2008 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Shodien forsha diena... aizbraucu no riita uz studiju papozeju tikko majas atbraucu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now