carrot Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 kada auto piedzinja tev labaak patiik aizmugureejaa vai prieksheejaa?man personiigi pasham aizmugureejaa nu tas taa tiiri labak ar tadu aardities tapec es miilu savu zhiguli nu itkaa ja ir prieksheejaa piedzinja vieglak valdiit tad kad esi sa6uvies kaadaa liikumaa!nu kas jums patiik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrowing Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 4x4 un pie kājas .. bet ja liktu izveleties priekša vai pakaļa .. vienozīmigi priekša ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 priekšējā protams un 4x4 bet vispār labāk tanks ar kāpurķēdēm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Prieksha!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Priekseja noteikti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenzy Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 priekseja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 pilnigi piekritu ka prieksha vai 4X4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Vienozimigi 4wheel drive, jo tas dod gan lielaku stabilitati gan ari celiens lielakais! Ja nav citu variantu, tad drosvien ari es izveletos prieksu, jo, kaut gan celiens ar priekspiedzinu ir svakaks, toties masina ir daudz vadamaka! Lai garinatu pimpi un arditot es izvelos moci (ar pakalas piedzinu!) Liekie piebilst, ka visas hi end sporta masinas ir 4x4 un visas standarta masinas un lielaka dalja ta saucamo dzipu ar priekspiedzinju! guess why! T Cheers, Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 4x4 lai varētu pa neizbraucamiem ceļiem braukāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 man teetim brauksaahanas darbs..... ziemaa lai intresantaak, vinsh uzliek aizmugureejo - gruutaak savaldiit ja sanes prieksheejaa..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Prieksha. Bet palasot visaadus bumeristu forumus - tur tiek rakstits pilnigi preteejais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Priekšējā FTW! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Logiski, ka pakal... aa neee prieksheejaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 (edited) varbūt gign jāpārdēvē par auto.lv? (zinu, ka jau ir tāda adrese) 4x4 sliktākajā gadījumā priekša pakaļa būtu murgs pie mūsu ceļiem mūsu ziemās Edited April 13, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Aizmugureejaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 aizmugurīte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buhar Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Liekie piebilst, ka visas hi end sporta masinas ir 4x4. Speciālists ibio. Bez diviem jaunākajiem Lamborghini pamēģini nosaukt vēl kādu 4x4 īstu sporta auto. Varbūt pārīti vēl atradīsi. Ar vārdu "īsts" tiek izslēgti varianti, kad ģimenes automašīnai nedaudz upgreido dzinēju, ieliek sporta sēdkļus un nosauc to par "sporta". BWD - the only way to go. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrot Posted April 13, 2007 Author Report Share Posted April 13, 2007 eu dzeki kas jums visiem ir pret pakaljeejo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Bugati veryon ari ir all wheel drive! Piemetinasu, ka lamborghini ir labaks ferrari! Tas ir technical challange, bet AWD rocks! Kas ir pret rear wheel drive? Labak pasaki, ar ko rear wheel drive ir labs! Ja vajag mest saulites, tad, protams, es ziveletos bembi ar pakalas piedzinu. Ne... drizak subaru ar 4wd, jo saulites sanak daudz iespaidigakas ar 4x4. KAroce - rwd ir kaka! Mazak + ka -. Piedevam, masinas ar rwd ir dargakas! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 es saprotu, ka te lielaakaa dalja ir braukusi gan ar prieksheejo piedzinju, gan pakaljeejo, gan 4x4. es, kaa taads nuubinjsh, esmu braucis tikai ar prieksheejo! p.s. man gan shkjiet, ka puse no atbilzhu autoriem nemaz nedriikst pie stuures seedeet p.p.s. kaada ir shii topika jeega? vai tik nav kaarteejais gadiijums - kaut ko vajag ierakstiit. veeleetos pateikt, ka nav jeegas taisiit topiku tikai topika taisiishanas peec. p.p.p.s. un vispaar, ko tu te meklee, ja esi aizsuutiits atvaljinaajumaa? a nu ka marsh prom! p.p.p.p.s. un naac atpakalj, kad husim beigsies atvaljinaajums Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Dr. pain beidz viņiem takšu ir tēti un viņi var paprasīt viņiem kāda piedziņa ir labāka, lai pēctam šeit paspīdētu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Meitene ar priekshpiedzinju, bet ja auto tad gan laikam priekshpiedzinja ( golfam pakaljpiedzinju neesu manijis ) protams 4motuion arii sparda Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Kaut bez piedziņas, ka tik labi ripo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Priekšējā! ja saslīd, tad nav jākož pirkstos, bet var mēģināt izvilkt. Nu cik mana necilā pieredze par grants lauku ceļiem atļauj spriest Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 nuu no savas pieredzes teiksu ka prieksa nekam neder... protams ja esi iesacejs un brauc svaki, tad ar prieku ir labak un drosaak... tas gudribas ka jaber virsuu kad samet prieku maz palidz, protams masinu minimali velk araa ka ir ljoti labas riepas, bet taapat taa sliid uz prieksu un tolka maz.... savukart ar aizmugurejo piediznju ir diezgan elementaari, ja tevi samet vai masiina liikumaa saak iet taisni tev attiecigi jaizlemj kas ir labak beert un krutit masinu araa vai vnk beert un meginaat sauli aiztiit.... pec savas paris gadu pieredze esmu izsecinaji to ja tev masina iet likumaa taisni (esi izvelejos drusku pa lielu atrumu), pakaljeja piedzinja palidzes vairak! ja maki savaldit tadu amsinu tad norm izbrauksi likumu, ja nee tad tik sagriez stuuri un spied gazi lai masina uz rinki labak saak griezties, nevis sliid taisni gravii.... nee nu protams 4x4 ir cita lieta, bet 4x4 izveletos tikai tad ja pirktu pilnigi jaunu masiinu, jo problema ta aka palietotas 4x4 diezgan biezi bruuk nost un remonts sanak ieverojami dargaaks... + ja perk masinu lai diezgan agresii brauktu (lielakoties te foruma sez jauni cilveki kam taa vien gribas biezi braukt agresiivi), tad janjem pakaljejo piediznju un jasak uz ezera macities slidinaties, jo pluus tads ka ar pakaljejo samet masinu un skresaam naakt ir stipri vieglak kaa 4x4 un aatrums vajadzigs mazaks, lidz ar to drosiba lielakaa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now