dyversant Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 speleju kkur no 2006 gada kkada junija, pieregojos septembrii ta nepilns gads bet nu katra zinja speleshu kur tik pagadas jo pasakums izklausas ineteresants Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 (edited) emmm, es laikam visu nokaveeju? Ja nu gadijumaa paraadaas briiva vieta ierakstat mani in P.S. Joined: 13-August 03 Edited April 10, 2007 by Teddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
frzn Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 You registered on Jul 11 2004, 17:26 ņemot vēra ka pirms augša redzamā datuma, esmu te pabijis ari pirmstam ar citiem nikiem. 2 ar pus gadi. fr0zen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 esmu te kadus 4 gadus apmeram. a ja, istais niks - Rawen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Man GIGN`a ir apmeram gads...!!! Speleju ar Nicku ZORG Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 saacis savas gaitas gign`aa esmu pirms kaadiem chetriem gadiem. bet taa nopietnaak pusotru kadu te esmu. nu jaa niks - hydro YO budem kuwat wawlik Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 neesi norādījis cik ilgi GIGNĀ spēlē! Hmm.. buus kaads gads apmeeram, tikai ar visaadiem nikiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 tipo pusotrs gads vareetu buut, tipo niks man ir slow hands, tipo RUSH B!!!!1111111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 veel shodien par sho pasaakumu ierunaajos mirc'aa, bet kaut kaa nebija sanaacis ieskriet forumaa un tagad juutos chaabiigi, jo kaa parasti visu uzzinu peedeejais. anyway, par teemu. iesaakumaa apsveicu ar serveri. prieks, ka viss tomeer biidaas uz priekshu. par to cik ilgi esmu gign nemaaku teikt, forumaa it kaa esmu pieregojies 2005. gada 11. oktobrii, laikam tad kaadu briitinju paspeeleeju, bet tas bija pats pats manas cs speeleeshanas saakums, taa ka skills serverii bija pamatiigi par augstu. arii tagad iet visaadi, bet nu jau meedzu arii kaadu noshaut. niki - Eziic & [pr]Eziic. nu skatieties pashi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 (edited) VECAA SKOLA Ilgi jau esmu te , ilgi pie kaadiem 4 gadiem jau velk Edited April 10, 2007 by myth Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Counter-Strike spēlēju: aptuvei 1.5 gadi Gign spēlēju: nevar tā īsti pateikt, bet aptuveni 0,5 gadi varētu būt, ar pārtraukumiem un feik nikiem (vngs, v1N0GS) Real nick: vintage Forumā piereģistrējos pavisam nesen, jo nebija īpaša vajadzība šeit spamot Gl & Hf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 regotais niks - gLuD!naTajS Spēlēju aptuveni 2 gadus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 10, 2007 Author Report Share Posted April 10, 2007 You registered on Jul 11 2004, 17:26 ņemot vēra ka pirms augša redzamā datuma, esmu te pabijis ari pirmstam ar citiem nikiem. 2 ar pus gadi. fr0zen signature off... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 (edited) SPEELEJU jau gandriz GADU un ir jau paari 100stundam,skjiet retais mani nepaziist Bitte Bitte panjemat mani Nick : GooD MeN P.s. ZAjebis no 32 playeri,~22 ir ADMINI!NU reali,Varejaat moshk uzreiz uztaiisiit kadu AW=ADMIN WAR,un viss!Moshk 3komandas,lai citi arii dabuu uzspelet? ceru ka jonathana mani ADOPTEES! jeb middle School varbut arii Holijs mani var panjemt chupiinja Edited April 10, 2007 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 slowik, tu ar savaam nostaljgjiskajaam esejaam, ko esi te licis, mieriigi pa taisno iederies old school par spiiti jebkaadiem datumiem un laikiem enivej, man nepatiik tas haoss, kas te raisaas. cilveeki, nepietiks tikai, ja pasakiet, cik ilgi spelejiet un vsjo. pashi saprotiet, uz kaadu tiimu aptuveni varat teemeet - taatad uzrakstiet arii to savaa postaa, vai veel labaak - ja tas ir middle school, kuram jau ir kapteinis (hollow_life), veersieties pa taisno pie vinja, vinjsh arii izlems, vai juus tur driikstat buut, vai ne. p.s. forshi, ka myths paraadijaas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 10, 2007 Author Report Share Posted April 10, 2007 slowik, tu ar savaam nostaljgjiskajaam esejaam, ko esi te licis, mieriigi pa taisno iederies old school par spiiti jebkaadiem datumiem un laikiem enivej, man nepatiik tas haoss, kas te raisaas. cilveeki, nepietiks tikai, ja pasakiet, cik ilgi spelejiet un vsjo. pashi saprotiet, uz kaadu tiimu aptuveni varat teemeet - taatad uzrakstiet arii to savaa postaa, vai veel labaak - ja tas ir middle school, kuram jau ir kapteinis (hollow_life), veersieties pa taisno pie vinja, vinjsh arii izlems, vai juus tur driikstat buut, vai ne. p.s. forshi, ka myths paraadijaas. READ THE FAKIN` RULES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 es esmu iekšā ar HoLLoW'u un Mahmedu fo' sho. t.i. middle school. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 10, 2007 Author Report Share Posted April 10, 2007 es esmu iekšā ar HoLLoW'u un Mahmedu fo' sho. t.i. middle school. tiem, kas nejēdz izlasīt pirmo postu paziņoju, ka skolas tiek ATCELTAS! Domāsim savādāku komandu sistēmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
frzn Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 signature off... oukey, man anoniima persona pateica ka mans iepriekšejais ir pretīgs un šis esot modē paldies, ludzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 (edited) cs spēlēju 2 gadi, gign forumā uzturos kādu 1.5 gadu. nespēlēju gign serverī, jo man neiet busters, blje (ir gan format c, gan reinstal cs bijis, bet vienalga nekā). Edited April 10, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 cs spēlēju 2 gadi, gign forumā uzturos kādu 1.5 gadu. nespēlēju gign serverī, jo man neiet busters, blje (ir gan format c, gan reinstal cs bijis, bet vienalga nekā). tādi laikam nevarēs spēlēt, tev jābūt cs spēlējušam serverī!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 tiem, kas nejēdz izlasīt pirmo postu paziņoju, ka skolas tiek ATCELTAS! Domāsim savādāku komandu sistēmu ID: minOrity Laiks: ~2gadi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Set. vismaz 4 gadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 btw es jau te paraados gan ik pa laikam gribetos lai shitais pasaaciens sanaak vismaz tik labs kaa pagasreiz un veel labaaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 10, 2007 Author Report Share Posted April 10, 2007 ok es off papildināsu rīt, turpiniet tik pieteikties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts