Traffic Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 (edited) tak izdzīvos nelielu brīdi bez gigna. rubī tik ārā serveri. Es par šo pasācienu, bija rēali kruti pagāšreiz. Edited March 28, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Būtu jautri MiDDleSchO_oL chever! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 28, 2007 Author Report Share Posted March 28, 2007 tik šogan varētu izdomāt k-ko citu... ne vairs veco, vidējo un jauno skolu, kaut gan, ko citu var izdomāt?! worm, vaitad tik traki? atceros pagājšgad pub un lapa bija on, toties 15x15 serveris lagoja. mož tikai csdm un pub atrubīt var, vai web un csdm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 1. varam spēlēt uz pub servera, TAD VIŅŠ NEBŪS JĀRUBĪ ARĀ 2. kamandas varētu būt 2 vai 4 (ķipa AUSTRUMI pret RIETUMIEM, vai KURZEME, ZEMGALE, LATGALE, VIDZEME) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Pilniibaa atbalstu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 1. varam spēlēt uz pub servera, TAD VIŅŠ NEBŪS JĀRUBĪ ARĀ 2. kamandas varētu būt 2 vai 4 (ķipa AUSTRUMI pret RIETUMIEM, vai KURZEME, ZEMGALE, LATGALE, VIDZEME) KURZEMĒ jau vien ir veseli 10Liepajnieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Pa novadiem būtu interesanti. Interesanti vai latgalieši varētu tīmu savākt? Vismaz 1 ir, ES. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Pa novadiem būtu interesanti. Interesanti vai latgalieši varētu tīmu savākt? Vismaz 1 ir, ES. me to no latgales zinu veel vienu labu owerline... gignaa te rusho ja ira.. diezgan labi spelee.. vareetu savaak!!! ko tu saki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 (edited) me to no latgales zinu veel vienu labu owerline... gignaa te rusho ja ira.. diezgan labi spelee.. vareetu savaak!!! ko tu saki? Nē nu es ar visām piecām par, bet nav svarīgi ko es saku, bet gan ko saka lielie papas. EDIT: es pazīstu vēl 4 čuvakus, bet viņi GIGN nespēle. Edited March 28, 2007 by jonass Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Atbalstu šo pasākumu, bet vajag dalīties savādāk pa tiem tīmiem, jo sanāk, ka no latgales būs 10, bet no Rīgas 30. Vajag 2 Rīgas un 2 lauku komandas. Gan jau spēlētāji pietiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Atbalstu šo pasākumu, bet vajag dalīties savādāk pa tiem tīmiem, jo sanāk, ka no latgales būs 10, bet no Rīgas 30. Vajag 2 Rīgas un 2 lauku komandas. Gan jau spēlētāji pietiks. lauki juss ka beernus(maybe) .. un latgale nemaz nav lauki .. nu davai vajag uzmeikot kko!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 mozh dalamies - alienos, predatoros un humanos? chur es aliens kaada vaina schoolu daliijumam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 mozh dalamies - alienos, predatoros un humanos? chur es aliens kaada vaina schoolu daliijumam? Da moshk tad jau labak, skolnieki, stradnieki un sliņķi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 lauki juss ka beernus(maybe) .. un latgale nemaz nav lauki .. nu davai vajag uzmeikot kko!!! Tu piedalīsies tajā pasākumā, lai tikai uzvarētu? Get a life. Latgale nav lauki, nē kur nu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Da moshk tad jau labak, skolnieki, stradnieki un sliņķi? tad jau labāk REPEROS UN METĀLISTOS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 tad jau labāk REPEROS UN METĀLISTOS! Tad moš reperos un rokeros? Hmm, man uz pusēm rauties vai kā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amneey. Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Tad moš reperos un rokeros? Hmm, man uz pusēm rauties vai kā? Kur paliek mazie pidinji IIIMOO? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Da moshk tad jau labak, skolnieki, stradnieki un sliņķi? Es buutu pie sliņķiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psycho Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 kur var nokačāt šitā pasākuma movie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 kur var nokačāt šitā pasākuma movie? ja tu runaa par to kas bija... http://www.gign.lv/files/info/54 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLL Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 pagaajusha gada apsaakums bija vienkaarshi NOREECIENS muvijs arii perfekts, it iipashi kaa Filtrs beigaas fuckaa un saalaats ka zinjkaariigasi to veero par to reaali iereecu ja daliito slinkjos straadniekois un tajos kas maacas es nespeeshu sarauties 3 daljaas par regjioniem hmm, nu nez pagaajushajaa gadaa bija domaatas 4 komandaam, tachu beigaas savaacaas tikai 3, neredzu tam jeegu taisiit ahuuno komandu skaitu, jo savaadaak atkaartosies pagajushaa gada nebeedas tachu moska kaut kas ir mainiijies un shoreiz (ja taads pasaakums notiks) tad arii moska savaaksies visi katra zinja komandu iedaalijums peec nodarboshanas liekas pagaidaam vis reaalaakais no malas spriezhot, kauut gan liekas ka daudzi gribees slinjkju komandaa kaut gan kaada satrpiiba kaadaa komandaa esi, jo vienkaarshi tas masu pasaakums ir labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 ja tads pasakums notiks...es vareshu ari piedalieties..(es ganjau ka bushu pie jauninajiem...) es jau gribetu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 ja tads pasakums notiks...es vareshu ari piedalieties..(es ganjau ka bushu pie jauninajiem...) es jau gribetu... kljuudies, piekam smagi! ja tu gribi piedaliities, tad speciaali buus jaaizveido 4. komanda - "DAUNJI", domaaju, tu vareetu buut kapteinis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 kljuudies, piekam smagi! ja tu gribi piedaliities, tad speciaali buus jaaizveido 4. komanda - "DAUNJI", domaaju, tu vareetu buut kapteinis! pēc šitā teksta tu mierīgi varēsi būt viņa labā roka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 labaak beidzat spamot beztolokaa un kaads uznjemas organizeeshanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts