Traffic Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 (edited) Vēlos dzirdēt jūsu bērnības izteicienus, ja jums tādi ir. Man personīgi to ir ļoti, ļoti daudz. Domāju, ka varētu būt interesanti palasīt Tātad sākšu. Naklaklaks - Naktskrekls maoze - majonēze dievlis - dvielis a divi - abi divi tubra - truba babura - bārbija es nēsus kāpostus ēdusus - es nēsmu kāpostus ēdis intumbents - instruments Es arī gribu gurķus masēt (rīvēt) pabraks - pagrabs es nopurdējos - es nopirdos hihi plēvainas lūpas - aukstā laikā sakaltušas lūpas sasprindzināties ar glāzēm - saskandināt glāzes mīcinātājs - koks, ar kuru vannā iemērc veļu. man pirksts palika klibs taisnieki - remontieri, mehāniķi utt. pupu uzliktnīši - krūšturis bite sēž uz loga rofl uzrūcenis - uzpūtenis parāds - pamācība dūrainis - īlens es-Man šitais krekls jau spiež mamma-Tā jau varētu būt, esi droši vien jau izdaudzis -es Noticēji! Kāpēc tu tik ātri esi ticīga? -kas tev mutē mets -kāds mets? -tas bites mets ar caurumiem. Man garšo ar visām mizām (šūnu medus) ir vēl diezgan daudzi visādi manis, no zila gaisa izdomājumi, kurus nerakstīju, domāju, ka jums nebūs tik smieklīgi. Ceru, ka bija smieklīgi Edited March 20, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 knābīši izbāzuši galviņas - par putniem putnubūrī Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Jau no bērnu dienām tik par gurķu masēšanu Es tik zinu, ka cepumi man bija pepi. Un vēl man bija krievieši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 babura - bārbija haha, nenjem ljaunaa, bet taa jau tie geji rodas - beerniibaa ar baarbijaam speeleejoties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted March 20, 2007 Author Report Share Posted March 20, 2007 (edited) haha, nenjem ljaunaa, bet taa jau tie geji rodas - beerniibaa ar baarbijaam speeleejoties! Gadījumā tieši ne otrādi? mhm man man kkā neliekās, ka tā bārbija būtu vecis. Bet mož es kko nesaprotu Katrā ziņā gejs nēsmu un ar bārbijām es nespēlējos vnk nemācēju to vārdu izrunāt. p.s. Man ar izrunu viss ir pilnīgākajā kārtībā tagad p.s.s.Šie te ir savākti kkur līdz 6 gadu vecumam. p.s.s.s. Šos jau es neatcerējos, visi ierakstīti dzimumgrāmatā, vai kā tur viņu sauc. Grāmata, kur visa informācija par bērnības gaitām. lol ja to grāmatu tā nesauc, tad jauns vārds atkal Edited March 20, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 (edited) mani pirmie ZS. Ai egīte, ai egīte cik saista tu gan esi budeklis - gludeklis Ļenins - Ļanens suns - vau va, va va ņam ņam - kautkas garšīgs Nekas vairāk nenāk prāta... ~2-2.5gadi Edited March 20, 2007 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 es tik vienu atceros... apisaa-apseedies Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Gadījumā tieši ne otrādi? mhm man man kkā neliekās, ka tā bārbija būtu vecis. Da kaada atskjiriiba?! Baarbija vai vecis...zinu tikai to, kad es augu, par taadaam baarbijaam pat dzirdeejis nebiju, jo tajos laikos bija tikai viena rotaljlieta - vecteeva pashtaisiitaa "ragatka", tb kakjene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted March 20, 2007 Author Report Share Posted March 20, 2007 Da kaada atskjiriiba?! Baarbija vai vecis...zinu tikai to, kad es augu, par taadaam baarbijaam pat dzirdeejis nebiju, jo tajos laikos bija tikai viena rotaljlieta - vecteeva pashtaisiitaa "ragatka", tb kakjene citi gadi, citi laiki. Baigais offtopiks aizgāja jonathan gan bija ritīgi labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 iedod ninni - iedod padzerties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Njā, vēl manā 1. dzimšanas dienas videokasetē ir ierakstīts, kā es sēžot uz podiņa visai izteiksmīgi pasaku "kaka!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Hiļhofs - helikopteris Šņuclubakata - kabatas lakatiņš Manojēze - majonēze Lietoju vēl šobaltdien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 tā manojēze ir izplatīta parādība.. tamvajs - tramvajs kad sāku runāt, tad cilvēkus nesaucu vārdos, bet izrunāju tik viņu vārda pirmo burtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 (edited) kartupelis - kaputelis, patuklīts omamma - ūmācis opaps - ūpūcis P.S.- I'm Back!!! Edited March 20, 2007 by crushy Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 kad es sīks būdams ilgi vannā sēdēju, tad pēc tam man pirksti bija "kļuvuši dusmīgi" Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 no beerniibas atceros vienu forshu siici, tipa bijaam ar famiiliju kaut kaadaa izbraukumaa pie ezera, a tur taadi koka blukjiishi uz kaa seedeet, bet nu taadi prasti, nekvalitatiivi apsliipeeti. nu un dzheks tagad atnaak, nez kaadi 6 gadi vinjam mozh bija, neatceros tik siiki, tipa seezhas un nobljaujas pilnaa balsii: 'AU!!! MAUKA PAKALJAA!!!' ar to 'L' burtu vinjam iisti labi negaaja... pasham senchi ir staastiijushi, ka tad, kad noliku kluci podinjaa dziedaaju 'man vairaak kaka nebuus' dziesminju Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 Man ar bernibas izteicieniem bija pavisam vnk, iedomajaties jebkuru vaardu kura ir bukva R, nu tad izrunajat, bez shii R , man ta bija liela problema lidz kadiem 4 gadiem, bija tikai Liga, kokodils, tauks(trauks) utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 TOTO = SOLVEIGA(masica) DIDI = DZINTARS(bralēns) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chakijzz Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 Es teicu malka - mau*a Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 aaaahahahahah pirms ~3-4 gadiem braucot uz laukiem ierēcām par pusbrāli, kam tad bija 5 vai 6 gadi un viņš "r" vietā izrunāja "p" Un tad kad braucot uz laukiem mēs tur runājām par to ka rajonā dzīvo vecs vecis Renis un viņš prasīja, ko tas Penis dara, tad visiem bija jārēc Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 juupukaasa - luupukraasa properels - propellers l, R -> J liidz kadiem 5 gadiem bija i pats biju jenaajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 kakamaa - kraasns tumbaans - kombains aatobus - autobuss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 (edited) izteiciens gluzhi nav, bet es atceros, ka vienmer skalji deklareju, ka visas meitenes ir stulbas un ka preceshos tikai ar mammu Edited March 21, 2007 by Hugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 Tas gan nav mans izgudrojums, bet bračka klaunu sauca par ākstienu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amneey. Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 Mana pati pirmaa miikla: Kas ir cilveeka labaakais draugs? Atbildeesiet suns, nee tas ir burkaans! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now