Jump to content
GIGN Forum

Leak Meklēšanas Pamācība


amnezija
 Share

Recommended Posts

Iespējams, ka vairumam ir bijušas darīšanas ar LEAK jebšu caurumu un lielā mapē dažreiz ir pagrūti to atrast tāpēc šajā topikā būs parādīts kā atrast mapē LEAK kurus nevaram atrast tikai izlasot Compile loga rakstīto!!

1) Parsastais Valve Hammer Editor variants.

ja komplitējot parādās, ka mapē ir LEAK daram ta- Hammer loga rīkļoslā uspiežam uz map un nospiežam priekšpēdējo Load Pointfile atvērsies iespēja spiest Yes vai No. nospiežam No un atveram mūsu vēlamās mapes failu kuras galā rakstīts ( lin ) manā gadījumā tas ir de_abvs.lin. 3D skatā mapē parādīsies līnijas un atrodam sarkanās līnijas galu un tur arī būs mūsu meklētais LEAK. Pēc tam, kad domājam, ka esam izlabojuši tajā pašā vietā pie Map vienu zemāk nospiežam Unload Pointfile tas aiztaisa tās līnijas un izdarām tā visu vellreiz ja domājam, ka ir vel kads LEAK vai arī drošibas pēc lai pārliecinātos, ka LEAK vairs nav.

2) Ar specializetu programmu LeakMarker 0.1

Velkam nost te atarhivējam kaut kur.

Atveram failu, kas saucās LeakMarker 0.1.exe atvērsies mazs melns simpātisks logs tur būs iespējam apakšā izvēlēties Select Files uzspiežam un atveram mūsu vēlamās mapes failu, kas beidzās ar ( lin ) man tas ir- de_abvs.lin un uzreiz piedāvās atvērt vel vienu failu tas ir tās pašas mapes fails, kas beidzas ar map man tas ir de_abvs.map. Parasti šo failu jau automatiski izmet likt lietā. Tālāk atveram Hammeru un spiežam Open. Logā, kas atveras. Apakšā ir aile kuras priekšā ir nosaukums File of type tur mums drošvien stāv Hammer/Worldcraft u.t.t. bet mums vajag citu nosaukumu un nomainam uz Game Maps (*.map) . Tagad mēs vairs nevarēsim atvērt rmf failu, bet gan map failu, kas mums ir nepieciešams. sameklējam mūsu vēlamo mapi un atveram to failu, kas beidzas ar map. Nju vispār nemaz savādāku failu nevarēs atvērt. Atverot mapi vinš mums sāks lēdēt, kas notiek atri un iespējams izmetīs eroru, ka daži solidi netiek rādīti, bet neuztraucamies rmf failā tie nebūs pazuduši. Tagad tajā vietā, kur mums mapē ir LEAK būs virsū tāds sarkans taisnstūris, ja tādu nekur visā mapē neredzam tad atvērtajā melnajā logā uzspiežam Mark Leak tagad gan tik jāskatās un jāmeklē.

P.S ja nepatīk, ka kvadrāts ir sarkans tajā melnajā logā varam mainīt krāsu pie uzraksta Texture mainām uzrakstot krāsas nosaukumu angliski. Tur ir vel dažas lietas kā EntityClass X,Z,Y axis, bet tos nemainam ja nu uzskatāt, ka jums tas mapē ir nepieciešams tad jautājat man.. konkreti noformaletā jautajumā. A un skreeni nav tāpēc, ka tad kad es viņus saliku man meta eroru IMG tags are not allowed.

Vinchi Odiņ moš šī pamācība LEAK atrašanā var noderēt un tikt publiskota ?

Made By amnezija

Edited by amnezija
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...