Jump to content
GIGN Forum

-FiRe-

Mirstīgais
  • Posts

    64
  • Joined

  • Last visited

-FiRe-'s Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. es mapee ieliku kameras, bet ieejot speelee kad jaaizveelas komandas taas kameras nedarbojas!, kur vareetu buut vaina?
  2. katra mape taa vai taa k-kaadaa meeraa ir atkariiga no vis'a
  3. kr4 es uztaisiiju vistu(pēc pamaaciibas), bet kad es vinju no6auju naakamajaa raundaa vinja vairs neparaadaas ir tikai neredzams klucis(func_breakable) uz kura es varu uzkaapt un seedeet gaisaa, vai vnk no6aut gaisu. var kaads paskaidrot kur ir probleema? delay before reset man staav 180(ja tas pat ir sekundees tad tas nekaa nemainu nogaidiiju 3min uztaisiiju pa6naaviibu bet vista vienalga nebija. aa un tikko pamaniiju ka peec compile man hammeraa vairaak nav taa klu4a(trigger_multiple) un vispaar man enity sarakstaa taads enity nebija es vinju rakstiiju pats taa kaa bija raadiits video pamaaciibaa un tad man vinj6 izmeta visas taas fignjas
  4. a viss oki izlabojot leak viss pats pazuda! k-gan es nesapratu leak debesiis nebija bet izlabojot leak tajaa celtne vinja pazuda!
  5. kr4 man ir taada probleema man aaraa staav sky bet sky otraa pusee ir uztaisiita tjipa telpa kura ir augstaaka par aaras celtneem un ieejot cs taa celtne redzami, un tas izskataas slikti, var k-kaa izdariit lai sky nosegtu lietas kas vinjam ir otraa pusee?
  6. maping sdk viss iet, k-ko esi optionos sa4akareejis!
  7. a jaa paldies. sanaaca!
  8. kr4 es saliku savas textuuras mapee. bet kad es vinja lieku kartee, viena textuura (256x192) uz viena gabala ir ok bet otra textuura ar (256x192) uz taada pa6a gabala raadas vairaakas reizes. ceru ka saprataat. vai var k-kaa textuuras piemeeros noteiktajiem sienas/griidas utt gabaliem?
  9. obanaa sorry es to nebiju pamaniijis! paldies
  10. a kas ir vajaadziigs lai pilniigu web uztaisiit nu lai tur buutu galvenaa lapa fotoalbuums un taa taalaak?
  11. eu baigi noderiiga lieta man taa baigi vajadziiga buus tik jaameegina!!!
  12. 1. nee tur bija vienaa sienaa probleema 2. ir izlabots varat taisiit ciet topiku!
  13. tev jaaraksta tas ip kur staav web bet tas ir bezjeedziigi tureet uz viena kompja cs serveri bet uz ota web ar statiem un amxbans jo tad tev katru vakaru jaasuuta tie logi lai vareetu atjaunot!
  14. a un vaitad ja mapi ieliek vienaa lielaa kastee leak nevaidzeetu pazust? es vnk gribeeju pameeginaat kas no taa sanaaks bet 1 leak vienalga palika kas tas par stulbumu?
×
×
  • Create New...