mader Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 NJUS novilki no manis ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 (edited) Lol esmu dungeon, vadu vienu, party dauzam lvl 2 elite boss. Bleed paradaas you have been disconnected from server !!! Lol wtf.... Te buus errors Atpakal netieku Edited March 13, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Lol esmu dungeon, vadu vienu, party dauzam lvl 2 elite boss. Bleed paradaas you have been disconnected from server !!! Lol wtf.... Te buus errors Atpakal netieku Restart PC un problēma atrisināta, man ar tā bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Restart PC un problēma atrisināta, man ar tā bija. Roger that shas pameginashu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 man pat liekas ka bij veelkaads kursh kaadas lapas atpakalj sho probleemu raadiija !!! + man kkaa servaa negribeeja iet iekshaa kaadu laiku :/ uzspeleju cs un tgd viss k !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 man pat liekas ka bij veelkaads kursh kaadas lapas atpakalj sho probleemu raadiija !!! + man kkaa servaa negribeeja iet iekshaa kaadu laiku :/ uzspeleju cs un tgd viss k !!! NJaa es ar pakapaaju cs baigi labaa speele domaju uus jaspele biezhaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
bwah-lma0 Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 2x nopliisa armors taisot uz +5.. lab poh, tas huinja.. pakaasu tik ~500k-1kk.. a tiko nojaajaas mans +4 lvl10 swords.. tas gan nav forshi :/.. juutos diezgan stulbi ! taaka pagaidaam me vs. enchanting 0:3.. esu apm -2500000 deelj tiem stulbajiem kubiem MADER PAT NEKO NESAKI, TU VIENK ESI SHARIKS, AND THAT's IT ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 jūs vēl viņu spēlējat ? es ar savu 20 levelīti klīstu un nevienu neesmu redzējis Link to comment Share on other sites More sharing options...
bwah-lma0 Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 niku pasaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadam Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Minimum Requirements CPU VGA RAM Direct-X Pentium-III 800MHz 128 MB 3D accelerator VGA card 512 MB 9.0c Pentium-IV 1.5GHz GeForce2 MX / Radeon 7000 512 MB 9.0c Piedo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 kaa ta lai nesaku vakar nedabuuju nevienu r2 strike pat def nedabuuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
dogg* Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 URAA es ieka4aaju 6o speeli!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dogg* Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 mader kaads tev tur niks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 mader kaads tev tur niks? Meklee LaChristie clan master, mader - memorable, vai benario meklee Link to comment Share on other sites More sharing options...
dogg* Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 THX! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 (edited) Daži jautājumi. Ko man tagad darīt, ja visus kvestus esmu izdarījis, izņemot ingmars, rohas utml kvestus, kā arī red drill nav izdarīt, bet diezvai pēc bosa nosišanas vel pie tā džeka būs kvesti, vismaz parasti nav tā. Un citu kvestu man nav. lvl man 29. Šovakar pirmo reizi aizgāju uz dungeon, kur sapratu, ka vienam tur nav ko darīt. Tad vēl, kāds ir bijis rondo? man tur ir tolks iet? Varētu aprakstīt, kas tur ir. Kā arī meklēju palīgus, kas varētu palīdzēt nosist red drill. p.s. spēlē, kad spēlēju esmu visbiežākais viens pats nav vairs tautas galīgi Edited March 16, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Daži jautājumi. Ko man tagad darīt, ja visus kvestus esmu izdarījis, izņemot ingmars, rohas utml kvestus, kā arī red drill nav izdarīt, bet diezvai pēc bosa nosišanas vel pie tā džeka būs kvesti, vismaz parasti nav tā. Un citu kvestu man nav. lvl man 29. Šovakar pirmo reizi aizgāju uz dungeon, kur sapratu, ka vienam tur nav ko darīt. Tad vēl, kāds ir bijis rondo? man tur ir tolks iet? Varētu aprakstīt, kas tur ir. Kā arī meklēju palīgus, kas varētu palīdzēt nosist red drill. p.s. spēlē, kad spēlēju esmu visbiežākais viens pats nav vairs tautas galīgi Hmmm... ieej tak majaslapas foruma tur par kvestiem Kvestu saraksts Kvestus ja nemaldos var pildiit lidz kadam 90 lvl UN par to Red Drill tieshaam vienmeer viens pats speelee? Diivani man taa nekad negadaas, cik atceros tu vienmeer, kad ienaac 1 h paspelee un pazuudi, tad jau chista nevienu neredzeesi, es normali kada 5 h pakaapa, i kvestus ar rolch 2vataa visus izejam i visu parejo izdaram. Ta, ka ja redzi mani online vai rolch tad noteikti prasi par Red Drill paliidzeesim Un par to, kad galiigi tautas nav, jau vienreiz teicu, mums guild nav tik liels veel tikai kaadi 30 cilveki, kuriem nav visu laiku laika speelt speeli. Es personiski piem, kad speleeju tad speleeju riktigi un tad pazuudu uz paris dienaam Un par to Dungeon, nemiiz lai veel paris dzekinji no guild uzkachaajis varesim iet uz dungeon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 (edited) Paldies par kvestiem. par to īso laiku, ko pavadu serverī bieži - visbiežākais iemesls, kādēļ pazūdu ir lagi. Vnk tad, kad cilvēki visvairāk lieto netu, man diezgan traki lago. EDIT: Kā es varu filtrēt čatu? Piemēram, man vajag log split card, un es gribu, lai čatā rāda tikai tās ziņas, kur būtu iekļauts vārds log split. Man teica, lai spiešu s burtu pie čata, tur tajā brīvajā lodziņā ieraxtīju log split, apstiprināju, bet tik un tā man rāda visas ziņas. Edited March 17, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamerlan Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 Eu tauta gribu gildija tikt 30lvl strider niks Ainar rolchu pazistu personigi dazhreiz iekap[ajam kopa Vel viens jautajums kas ir pildijis kvestu pie hunter Kane South field of Salt mines tur vajag kautkadu Gozilla nosist maybe kads jau ir to darijis paradiet ludzu uz kartes kur vinju meklet sodien stundu atskaraidiju ta ari neatradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 godzila ir tur pat pie tā džeka, pie tiem pelēkajiem kalniem. par karti varu teikt tikai to sliktāko. nav pirmā reize, kad viss ir aplami tur pateikts, vai parādīts. Piemēram horizona mazakā kartē cliff of dune ir augšā, bet lielajā kartē cliff of dune ir pašā lejā. Pareizi ir lielajā kartē, ja nu kāds vel nezin. aa aizmirsu, Tamerlan godzila respawnojās tikai pēc 10 min. Parasti tur jau bariņš gaida uz godzilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bwah-lma0 Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 Godzilla dziivo Tokijaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 Godzilla dziivo Tokijaa /\ || || || vinjam jautaa par njemshanu klanaa PS jaa godzilla dziivo tokijaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 kaadam nevajag rappelza charu 16lvl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 Kāda klase? P.S. Gaidu, kādu, kas palīdzētu man red drill nosist. Tas ir vienīgais pieejamais kvests tagad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 Kāda klase? P.S. Gaidu, kādu, kas palīdzētu man red drill nosist. Tas ir vienīgais pieejamais kvests tagad. Uzraxti main čatā, 100% atradiīsies kāds kas palīdzēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts