1ntake Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 kaapeec lielaakaa dalja muuvijus taisa ar videomatch? tur labaaka kvalitaate nekaa fraps? 4akars manupraat noteikti ir lielaaks...kaadi ir videomatcha plusi un miinusi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Es netaisu ar frapu, jo ar vinju filmetie fragmenti ir Nenormali smagi, vienreiz man 20 sec gars fragments svera 120 mb, lidz ar to ir jega chakareties ar to videomatch.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 iegādājies normālu cieto un varēsi taisīt ar fraps p.s. es nekad neesmu lietojis to videomach, pat nezinu kā viņš izskatās p.s.s. un man šobrīd stāv 7Gb ar frap'ā safilmētiem gabaliem, kas ir labi ja 2% no manu HDD ietilpības Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micka12 Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Es netaisu ar frapu, jo ar vinju filmetie fragmenti ir Nenormali smagi, vienreiz man 20 sec gars fragments svera 120 mb, lidz ar to ir jega chakareties ar to videomatch.. Ta varetu buut ,bet peec tam japarveido veel ar Sony Vegas yad buus vis oki kr4 wideo mach labaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 iegādājies normālu cieto un varēsi taisīt ar fraps p.s. es nekad neesmu lietojis to videomach, pat nezinu kā viņš izskatās p.s.s. un man šobrīd stāv 7Gb ar frap'ā safilmētiem gabaliem, kas ir labi ja 2% no manu HDD ietilpības es jau nedomaju to taa, ka vins aiznjem daudz vietas uz pc, bet ka, piemeram, ja ar vinju taisa muviju, tad tas muvijs bus daudz smagaks nekaa taisot ar videomatch! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 es jau nedomaju to taa, ka vins aiznjem daudz vietas uz pc, bet ka, piemeram, ja ar vinju taisa muviju, tad tas muvijs bus daudz smagaks nekaa taisot ar videomatch! muļķības - tev jau viņš ir tikai jānorenderē noteiktā kvalitātē un viss bumbās Link to comment Share on other sites More sharing options...
1ntake Posted February 13, 2007 Author Report Share Posted February 13, 2007 nu tad kaa? ar fraps kvalitaati var dabuut tikpat labu kaa ar videomatch? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 fraps ieraksta nekompresētu *.avi (tas nozīmē labākajā kvalitātē) un pēc tam tu samazini kvalitāti jo gribi mazāku izmēru. Es nezinu kā darbojas videomach bet droši vien ka uzreiz taisa kaut kādā saspiestā kvalitātē nu anyway ar fraps sanāks labāk, jo tur sākotnēji ir labāka kvalitāte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Taisot ar videomach tev nebūs cs skaņas. Būs tikai attēls. Tas tāpēc, ka ar videomach taisot tu vispirms sataisi caur csu entos tūkstošus screenshotu, un videomach tos scrīnšotus pārtaisa video failā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Taisot ar videomach tev nebūs cs skaņas. Būs tikai attēls. Tas tāpēc, ka ar videomach taisot tu vispirms sataisi caur csu entos tūkstošus screenshotu, un videomach tos scrīnšotus pārtaisa video failā. tad videomach sūkā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Tas pwnz, jo pats CS sataisa visus skrīnus pareizi, bet Fraps filmējot var iebremzēt un savārīt huiņu. Fraps != 1337. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Fraps != 1337. I don't give a fuck about it! Bet tas videomach vienalga izklausās pēc kaut kādas lētas programmas kas saliek kopā bildiņas un uztaisa animēto gifu (nu labi šajā gadijumā video, bet lētā veidā) Link to comment Share on other sites More sharing options...
1ntake Posted February 13, 2007 Author Report Share Posted February 13, 2007 nu frapam jau arii skanas nav nekaadas dizhaas. taads suuds vien ir. tad fraps ir labaaks ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Ja godiigi, tad par visiem 100 % esmu paarliecinaats, ka ar videomach video kvalitaate ir stingri labaaka, jo tur 1 sekunde sastaav no 30 bildeem (var mainiit), un tur ir garanteeta gan precizitaate, gan tas, ka nebuus gljuku! Skanju var dabuut atsevishkji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 cik es zinu fraps var liidz 99fps uzlikt bet tad 1min=10gb ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bledis Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 (edited) Tas ir kā kuram , esmu pieradis pie Video Match , un tagad kautko meiģinu sačiņīt kopā Edited February 13, 2007 by bledis Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Imo Videomatch > Craps. Kautvai tāpēc, ka man ar Crapu filmējot viss raustās. Ar Videomatch esmu taisījis pāris video un ir ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1ntake Posted February 13, 2007 Author Report Share Posted February 13, 2007 tiem video kuri ir taisiiti ar fraps man kvalitaate tieshaam izskataas sliktaaka nekaa tiem kuri taisiiti ar videomatch kr4 videomatch labaaks ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 cik es zinu fraps var liidz 99fps uzlikt bet tad 1min=10gb ^^ jēga? tāpat video PAL 25fps NTSC 29, (nu gandrīz 30fps) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadioActive Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 (edited) Es ar fraps netaisu, jo man nekad nesanaak nokonfigureet vinam tos FPS settingus. Uzlieku uz 100, bet nee, shis filmee ar 30 :/ Edited February 13, 2007 by RadioActive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Videomach nav nekas cits, kā gif editors, jeb kadru apvienotājs. Visu darbu padara startmovie un pats cs. Startmovie renderētie kadri vienmēr būs 100% precīzi, kur pretim ar fraps vienmēr var kaut kas nobremzēt. imo renders(pacietība un kvalitāte) > fraps(ātrums un ērtums) p.s. visus savus mūvikus esmu taisijis ar fraps laikam jau pacietības trūkuma dēļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 (edited) tikai viens pareizs posts, kurš bija Oddisha. Fraps - ātri, ērti. liekam uz 90 fps. 1 min ir ~ 1.2gb (šitas priekš tā loha, kurš teica, ka 1 min 10 gb). kvalitāte nebūs tik superīga, bet, ja ir normāls kompis, un nokonfigurē CSu uz labākiem settingiem tad kvalitāte ir baigi OK. Skaņa ir pietiekoši laba, lai viss būtu saprotams. Protams nav priekš kaut kādu DJ kvalitātē, bet uz kompja būs pilnīgi po, vai pats rakstīsi skaņu ar Soundforge vai ar fraps. Lago tikai ierakstīšanas laikā, ja kompis ir totāla miskaste. Skatoties .avi failu nav nozīmes ar ko viņš taisīts- fraps vai videomach, jo 10 sekundes garš video ar izmēru uz ~200 - 300 mb lagos vienmēr, ja vien nav labs kompis. Videomach - pisiens ar CSa konfigurāciju. Mazāks pisiens ar paša videomacha konfigurāciju. kadru kvalitāte daudz labāka, protams, ja viss pareizi sakonfigurēts. Skaņa jāieraksta atsveišķi ar sony soundforge vai ko citu līdziīgu. Tad, kad ar videomach ir salikti tie kadri kopā .avi failā, tad viņi bez skaņas neaizņem īpaši mazāk vietas par frapsā filmēto. Conclusion - Ja tavs kompis ir miskaste vai pusmiskaste, taisi ar videomach, jo frapsā filmētais izskatīsies pēc pirmā DOOM'a P.S. Oddish teica, ka kaut kas var nobremzēt. esmu sarenderojis un izgriezis daudz, līdz šim nekas nav bremzējis(izņemot griežot, bet tas neko neietekmēja). Edited February 14, 2007 by moby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Fraps var nobremzēt, jo kompim fonā var sākties kādi neparedzami darbi, kas var uz mirkli noslogot proci vai cieto disku, izveidojot arī nelielu aizķeršanos ierakstā. Tāpēc labāk atslēgt pilnīgi visu kas nav vajadzīgs. Renderējot var nokraut kompi vienlaicīgi ar daudziem darbiem, no tā kvalitāte nemainīsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadioActive Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Palasot Oddisha un moby postus sapratu ka viss ir atkariigs no PC jaudas un cs konfiguraacijas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Palasot Oddisha un moby postus sapratu ka viss ir atkariigs no PC jaudas un cs konfiguraacijas. gandrīz, vēl arī ļoti nepieciešamas smadzenes, lai browzētu visādus saitus un meklētu la'bākos konfigus utml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now