Jump to content
GIGN Forum

Muuviji

1ntake
 Share

Recommended Posts

Es netaisu ar frapu, jo ar vinju filmetie fragmenti ir Nenormali smagi, vienreiz man 20 sec gars fragments svera 120 mb, lidz ar to ir jega chakareties ar to videomatch..

Ta varetu buut ,bet peec tam japarveido veel ar Sony Vegas yad buus vis oki smile.gif kr4 wideo mach labaks

iegādājies normālu cieto un varēsi taisīt ar fraps

p.s. es nekad neesmu lietojis to videomach, pat nezinu kā viņš izskatās

p.s.s. un man šobrīd stāv 7Gb ar frap'ā safilmētiem gabaliem, kas ir labi ja 2% no manu HDD ietilpības tongue.gif

es jau nedomaju to taa, ka vins aiznjem daudz vietas uz pc, bet ka, piemeram, ja ar vinju taisa muviju, tad tas muvijs bus daudz smagaks nekaa taisot ar videomatch!

fraps ieraksta nekompresētu *.avi (tas nozīmē labākajā kvalitātē) un pēc tam tu samazini kvalitāti jo gribi mazāku izmēru.

Es nezinu kā darbojas videomach bet droši vien ka uzreiz taisa kaut kādā saspiestā kvalitātē

nu anyway ar fraps sanāks labāk, jo tur sākotnēji ir labāka kvalitāte.

Videomach nav nekas cits, kā gif editors, jeb kadru apvienotājs. Visu darbu padara startmovie un pats cs. Startmovie renderētie kadri vienmēr būs 100% precīzi, kur pretim ar fraps vienmēr var kaut kas nobremzēt.

imo renders(pacietība un kvalitāte) > fraps(ātrums un ērtums)

p.s. visus savus mūvikus esmu taisijis ar fraps smile.gif laikam jau pacietības trūkuma dēļ.

tikai viens pareizs posts, kurš bija Oddisha.

Fraps - ātri, ērti. liekam uz 90 fps. 1 min ir ~ 1.2gb (šitas priekš tā loha, kurš teica, ka 1 min 10 gb). kvalitāte nebūs tik superīga, bet, ja ir normāls kompis, un nokonfigurē CSu uz labākiem settingiem tad kvalitāte ir baigi OK. Skaņa ir pietiekoši laba, lai viss būtu saprotams. Protams nav priekš kaut kādu DJ kvalitātē, bet uz kompja būs pilnīgi po, vai pats rakstīsi skaņu ar Soundforge vai ar fraps. Lago tikai ierakstīšanas laikā, ja kompis ir totāla miskaste. Skatoties .avi failu nav nozīmes ar ko viņš taisīts- fraps vai videomach, jo 10 sekundes garš video ar izmēru uz ~200 - 300 mb lagos vienmēr, ja vien nav labs kompis.

Videomach - pisiens ar CSa konfigurāciju. Mazāks pisiens ar paša videomacha konfigurāciju. kadru kvalitāte daudz labāka, protams, ja viss pareizi sakonfigurēts. Skaņa jāieraksta atsveišķi ar sony soundforge vai ko citu līdziīgu. Tad, kad ar videomach ir salikti tie kadri kopā .avi failā, tad viņi bez skaņas neaizņem īpaši mazāk vietas par frapsā filmēto.

Conclusion - Ja tavs kompis ir miskaste vai pusmiskaste, taisi ar videomach, jo frapsā filmētais izskatīsies pēc pirmā DOOM'a wink.gif

P.S. Oddish teica, ka kaut kas var nobremzēt. esmu sarenderojis un izgriezis daudz, līdz šim nekas nav bremzējis(izņemot griežot, bet tas neko neietekmēja).

Edited by moby

Fraps var nobremzēt, jo kompim fonā var sākties kādi neparedzami darbi, kas var uz mirkli noslogot proci vai cieto disku, izveidojot arī nelielu aizķeršanos ierakstā. Tāpēc labāk atslēgt pilnīgi visu kas nav vajadzīgs. smile.gif

Renderējot var nokraut kompi vienlaicīgi ar daudziem darbiem, no tā kvalitāte nemainīsies.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...