eXt Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Es vēlējos uzzināt vai pasaules beigas ir tuvu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Protams ka uztraucos!Varbūt jau pasaules beigas būs jau pēc 20-40 gadiem ja cilvēki nebeigs piemēslot!! P.S Kuri mēslo tie ir cūkas Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Pff Man kaut kā piekāst.. sauciet mani kā gribat bet man tiešām ir svarīgākas lietas darāmas .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 es visām mašīnām, kurām stipri dūmo pa izpūtēju, bāžu tur kartupeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 MIRSTAM KOPĀ Link to comment Share on other sites More sharing options...
grrey` Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Da visi nemirs... Citi pārvāksies uz Marsu (bagātākie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 mne pox Es jau paspēšu izdzīvot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 tagad jau tas ozons aizpildaas atpakalj ... jo udens saka jau pamazlietinaam (kalst vai kka ta nu kr4 izpuut es nezin) un itkaa ne duumi bet ble ... rasa vai kkas tam liidziigs aizpilda.. esto nesen neta izlasiiju ME GUDRS... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 ME GUDRS... ja būtu gudrs tad rakstītu tā ka var saprast ko domā! lol, šitāda aptauja geimeru portālā. Pats gan nezinu vairs kam ticēt, jo dažādi zinātnieki izplata dažādus viedokļus par šo tēmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 nu jaa katrs saka savu .. bet es pieturos pie pa6a saciitaa.. tomeer logiski domaajot liekas reaals... Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 A man pie dirsas un jā, ES ESMU CŪKA!!!! (zinkā, dažkārt jāpalīdz vasarā laukos apmēslot kaut kas un tad sanāk, ka es mēsloju un esmu ruksis ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurjers Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Peec dazhiem gadiem waresim guleet wisi wienaa 4upaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sachemz Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 da nu tas ozona slānis nav svarīgs, es labā gribētu zināt ko mēs darīsim kad beigsies naftas atradnes pēc kādiem 20-40 gadiem.. un labi vien būs, vismaz vairāk sāks izmantot mazāk kaitīgus resursus, piemēram, ūdeņradi vai elektrību... bet tas ozona slānis tā ir tukša amīšu diršana, kaut kas taču jāraksta avīzēs... sen jau pierādīts, ka polos mazāks ozona slānis ir tikai normāli, jo tur kkāda figņa, tjipa pie poliem vinjsh beržās nost planētas kustības rezultātā vai tml, neesmu meklējis par šo lietu sīkāk, bet iesaku jums palasīt lai nepīkstētu par drīzo armagedonu Lielāka iespēja ir, ka kāds meteorīts ietrieksies Zemē un būs vēl viens leduslaikmets, bet tas tā... (pagaidām neviens kaut cik liels vismaz turpmākos 10 gadus neietrieksies) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Q Sis un tas par Ozona slani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 (edited) Omg, its ozone layer, WE GOTTA CALL CARE POLICE, ZOMG ! un starpcitu, pievienojos fb. Es esmu viens no lielākajiem cūķiem pagastā. Mēsloju visās malās, pat nerunājot par skolu, kura izskatās vnk drausmīgi pēc stundu beigām, jo viss tiek mests zemē, neskatoties uz to, ka miskaste ir pilnīgi tukša dienas beigās. Edited February 12, 2007 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 man pie dirsas ir divas iespeejas 1.cilveeki nomirs no seksa narkotikaam un alhakola liidz tam (ja ne visi) tad otrais 2.cilveki kko izdomas kko pret to :// Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 pirmo reizi dzirdu, ka kāds būtu nomiris no seksa Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEat Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 nu es nobalsoju man pie dirsas un ta izsteniba man arii ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 (edited) pirmo reizi dzirdu, ka kāds būtu nomiris no seksa nu tad tu esi "mazliet" atpalicis: - par HIV & STS nekko neesi dzirdējis? - reāls atgadījums, tepat iekš LV: 1 džeks ņēmās pēc kārtas ar 4 čiksām (laikam baigais vecis bija) un pie ceturtās viņam apstājās sirds tb atstiepa kājas (laikam tad tomēr nebija ) P.S. nobalsoju par "man pie dirsas." tas visvairāk atbilstu patiesībai. kamēr k-kāds nopietns černis nav sācies, tikmēr mani tas nerausta Edited February 12, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 nu tad tu esi "mazliet" atpalicis: - par HIV & STS nekko neesi dzirdējis? - reāls atgadījums, tepat iekš LV: 1 džeks ņēmās pēc kārtas ar 4 čiksām (laikam baigais vecis bija) un pie ceturtās viņam apstājās sirds (laikam tad tomēr nebija ) - nu tās jau ir atsevišķas slimības - 100% džekam asinis nebija tīras Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 - nu tās jau ir atsevišķas slimības - 100% džekam asinis nebija tīras HIV izplatās arī dzimumattiecību (lol, cik pieklājīgs vārds) ceļā un cilvēki mirst no tā. bija vai nebija viņam k-kas asinīs nezinu, bet rezultāts ir tāds, ka viņš atstiepa kājas seksa dēļ. nebūtu seksojis, sirds, drošvien, būtu izturējusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 HIV izplatās arī dzimumattiecību (lol, cik pieklājīgs vārds) ceļā un cilvēki mirst no tā. bija vai nebija viņam k-kas asinīs nezinu, bet rezultāts ir tāds, ka viņš atstiepa kājas seksa dēļ. nebūtu seksojis, sirds, drošvien, būtu izturējusi bet nomirst jau viņi nejau no seksa, bet gan hiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 bet nomirst jau viņi nejau no seksa, bet gan hiv no SEX, no HIV (pieņemsim, ka viņš/a nelieto narkotikas etc.) labi, pietiks oftopikot. labāk apspriedīsim šo nopietno jautājumu sakarā ar cohumiem ozona slānī Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Kad kljus jau draudiigak,tad arii par to saakshu domaat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoRdEN Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 2029 gada musu puse nokritis kkads Apoffiss no kura postijumi bus tikaj latvijas lielumaa! un 2015 gada vinu vares redzet tuvak neka menesi! nu bet velak x3 kas bus man taga pie dirsas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now