0xDEAD BEEF Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 (edited) Oi.. ieraugot to ciparu 1+5 smigai atceros ieprieksejo tusinu un man jau sak sapet galva - sausmigi gruti bija nakamaja diena! Bet nu vispar jau ta ka vajadzetu gan ierasties! Tusini ir cool un februara vidus ari ir laicins cool! edit: nu a kadi plani nascot super gign disco siht uber muzika uber nereals dance tusins orange sensation 2007! o jeeeeee Beefy Edited February 7, 2007 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 7, 2007 Author Report Share Posted February 7, 2007 (edited) Es arii domaju, kad varetu gign savakties un ietuseet normali, pokeriiti pamaukt, karaoki padziedaat un papirtoties, turklaat pashiem nebuus par neko jauztraucas, parskaita naudinju un viss buss sapirkts, nu skataties vaajdzetu savakties Edited February 7, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 pēdējais datums, kad var pārskaitīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 7, 2007 Author Report Share Posted February 7, 2007 pēdējais datums, kad var pārskaitīt? Da kaut vai 15 februaris, peec idejas pirts ir gandriiz par velti, wolfbladam par rikoshanu tada sentimentala suminja jaiedod un viss Izskaatas, kad te atsauksme nav ta lielakaa, tapec varbut arii nav veerts man vakt no katra tos 5 latus, katrs nesiis ko gribees un viss... Nu pagaidaam ta izskataas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 es būt taka nedomaaju pārāk liet ķīmī.. es labak a savu alko un desām ierodos nemīz benār, savāksim tautu ganjau Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 8, 2007 Author Report Share Posted February 8, 2007 Nelielas izmainas, dalibas maksa 1ls no cilveka un shmigu un paiku katrs ness peec saviem ieskatiem Mees ar wolfblade gan jau kaut kadus traukus un glazes dabusim, karoche iesaku nemt desinjas, jo taas vares tur uzcept Mmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 nebushu. negribu piedzerties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 nebushu. negribu piedzerties. var jau tikai iedzert, nomazgāties. pačilot ar lielu daudzumu gandžītes.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 8, 2007 Author Report Share Posted February 8, 2007 var jau tikai iedzert, nomazgāties. pačilot ar lielu daudzumu gandžītes.. vo vo kurs teica, kad japiedzeeras? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 vo vo kurs teica, kad japiedzeeras? stereotips. GIGN pasāciens=koma&koma! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 8, 2007 Author Report Share Posted February 8, 2007 stereotips. GIGN pasāciens=koma&koma! Tieshi tapeec varbuut salauzham stereotipu? Shis nebuus tas pasakums, kur visi apliesies, tiks nokrasoti un pec tam aplieti ar kechupu.... Ideja pavisam vnk vakaraa sanaakt iedzert pa kadam alinjam, ieiet pirtinjaa paspelet pokeru velaak, un vnk CHILL Citi mani ir parpratushi Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Tieši tā ir arī domāts. Vienkārši satikties un mazliet patusēties, bez nodzeršānās līdz kliņķim. Laiks vel ir tāka domājam un taupam naudu (1Ls) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 O bana zaebis! Dzert vispar aizliegts! Klau - a tas tacu ir visu nakti garais tusins, ne? Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 O bana zaebis! Dzert vispar aizliegts! Klau - a tas tacu ir visu nakti garais tusins, ne? Beefy lidz ritam.. znachit garais.. un dzert jau bik vajag.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 9, 2007 Author Report Share Posted February 9, 2007 lidz ritam.. znachit garais.. un dzert jau bik vajag.. Bik vajag, bet pieliet gjiimi - nee Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 mled, netikšu uz šo pasācienu, jo ir spēles + Gulbenē rallija "Sarma '07" būs.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 oij.. nobalsoju, ka nebusu, bet es to vietu zinu. tur vienreiz jau bija kaut kads tusins.. tikai es neatceros, kads.. laikam universitates.. bet kuras! Bija meitenes.. bet kadas.... A! atceros - tas bija 1nu dienu pirms visu laiku krutaka tusina biifija hataa, kas bija ui cik sen! Lai nu ka, es gribeju pateikt, ka vieta laikam ir tiiri ok un ka bus vien sava dirsa tur jaaizvelk! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 oij.. nobalsoju, ka nebusu, bet es to vietu zinu. tur vienreiz jau bija kaut kads tusins.. tikai es neatceros, kads.. laikam universitates.. bet kuras! Bija meitenes.. bet kadas.... A! atceros - tas bija 1nu dienu pirms visu laiku krutaka tusina biifija hataa, kas bija ui cik sen! Lai nu ka, es gribeju pateikt, ka vieta laikam ir tiiri ok un ka bus vien sava dirsa tur jaaizvelk! Beefy atvelc, atvelc.. ir taksh jāparēc pa tevi a Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 grr pox kka sa4iniishu pikji un buushu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 13, 2007 Author Report Share Posted February 13, 2007 (edited) grr pox kka sa4iniishu pikji un buushu!!! Daaaaaa vai tad ir varianti? Denja tev ari ir jabuut Edited February 13, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Daaaaaa vai tad ir varianti? Denja tev ari ir jabuut Es nopirkshu kraasu baloninus un krasainos markerus Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Es nopirkshu kraasu baloninus un krasainos markerus Beefy Ak tu neraatnelis, gribi apziimeet guljoshus puishus un meitenes? Skaties ka kaads nesadusmojaas par to, kaut arii nesaprotu par ko tur dusmoties, ja nu vien tev kaads nav apziimeejis kraaninju. Katraa zinjaa, nauda man buus, slims arii nebuushu, veelme ir liela braukt. Karoch viss notiek. Galvenais, taakaa maz no gign buus, katrs pa 2vaam meiteneem liidzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Katraa zinjaa, nauda man buus, slims arii nebuushu, veelme ir liela braukt. Karoch viss notiek. Galvenais, taakaa maz no gign buus, katrs pa 2vaam meiteneem liidzi. nepiesauc nelaimi, tagad pusLatvija ir slima ar vēderhuizin ko. šonakt piecēlos, bija doma gultu pievemt, no rīta pačurāju pa pakaļu.. nu huizin kā es tādu zarazu norāvu + vēl kādi 7 klasē tādi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 nevis pusLatvija, bet visa Gulbene Jau labu laiku par to stāsta pa radio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 nevis pusLatvija, bet visa Gulbene Jau labu laiku par to stāsta pa radio. Gulbene ir pārņēmusi Preiļu slimību. Par šito neko nezinu. Tik zinu, ka arī Rīga ar šito huiņu slimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts