Ducatii Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 (edited) nesen izdomāju, ka no dc++ pāriešu uz bitcomet, jo visi saka, ka tas esot labāks, bet ir tāda problēma, ka es nemāku ar to rīkoties, jo visu laiku man bija DC tad nu gribētu palūgt lai kāds uzraksta pamācību iesācējiem ar lielo i kā darboties aar bitcomet Edited January 20, 2007 by Ducatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 nesen izdomāju, ka no dc++ pāriešu uz bitcomet, jo visi saka, ka tas esot labāks, bet ir tāda problēma, ka es nemāku ar to rīkoties, jo visu laiku man bija DC tad nu gribētu palūgt lai kāds uzraksta pamācību iesācējiem ar lielo i kā darboties aar bitcomet Nu tas ir vienkārši pat vieglāk neka sataisīt DC! 1.Ieej te vai te 2.Iereģistrējies! Cerams ka saprati līdz šim! 3.Novelc kādu torrentu! Torrent(fails,music,video....) 4.Tev parādīsies Open,Save,Cancel! miec Sava izvēlies kur saglabāt! 5.Sāc lādēt! Cerams ka saprati! P.S rakstīju ātri cerams bez kļūdām uzrakstīju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 (edited) neliels offtopic, bet bitcomet vietā ņem utorrent 100x labāks jaunākā versija ir latviešu valodā un rij daudz mazāk resursus. Tas ir tas pats, kas bitcomet, tikai labāks Edited January 20, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 tu par šīm lietām runā it kā tas būtu gandrīz tas pats! bet lieta tāda ka DC++ (RevConnect, StrongDC etc.) ir viena failu šārēšanas sistēma, bet torrenti(kuriem izmanto visus tos BitComet, Azureus uTorrent etc.) ir pavisam kas cits. Ko es tev iesaku: nelieto BitComet jo tas rij daudz RAM, labāk ņem uTorrent, tas ēd RAM'u daudz mazāk. Tā kā šī klienta programma ir pat Latviski, tev nevajadzētu būt grūtībām kaut ko saprast. EDIT: velns, kamēr uzrakstu Traffic jau pasteidzās Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaretodreaM Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 es arii leiotju utorrent man pat tas bitomet dizains nepatiik! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted January 20, 2007 Author Report Share Posted January 20, 2007 pārliecinājāt par to utorrent, bet extazy, vienalga paldies arī tev ka paskaidroji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Toties DC var dabūt to, ko Torrentos nevar. Un tā kā es pārsvarā kačāju to, ko Torrentos neatrast, vai neatrast tik ērti, tad priekš manis labāks ir DC, un nevajag pārsteigties tikai tāpēc, ka kāds saka - tas ir labāks vai šitais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 emūlis rocko. nav jāgaida vai jālūdz, lai kāds izliek tev vajadzīgo materiālu. Iesakso tikai tas, ka viss pamatā no ārzemēm nāk... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamerlan Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 ja taisies kacāt torrentus arī iesaku lietot utorrent Man arī no sākuma bija bitcomet sūds pēdējais kompis gljuko tā ka utorrent foreva Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 emūlis rocko. nav jāgaida vai jālūdz, lai kāds izliek tev vajadzīgo materiālu. Iesakso tikai tas, ka viss pamatā no ārzemēm nāk... :/ cik tas ēmūlis ir labs? man vairs nav uzticība tādām lietām, jo draugs ieteica LimeWire kurā vislaik kaut ko kačā, bet tikai vīrusainas mantas dabū... (1/10 nebija vīrusaina) Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 cik tas ēmūlis ir labs? man vairs nav uzticība tādām lietām, jo draugs ieteica LimeWire kurā vislaik kaut ko kačā, bet tikai vīrusainas mantas dabū... (1/10 nebija vīrusaina) nez, tad jau man labāk KaZa patika, tur vismaz nebija serveru, varēja gandrīz visu atrast. Tas ē-zelis ar saviem serveriem apnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 aha, tagad esi mēģinājis ar kazu kaut ko vilkt? feiki un vīrusi vien. mūlī vismaz forša komentu un reitingu fiška. + vari aplūrēt faila detailus (bitreitu, izšķirstpēju, fps, kodekus). vienīgais mīnuss - bezmaz tīri no ārzemēm nāk. lēni, bet kvalitatīvi. atrast arī var praktiski jebko (nav gadijies pieprasijums, ko nebūtu atradis) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Cik atceros utorrent arii bija tada fishka kas nav citam, kad vins visu failu novelk, pats arii vinju sakarto, jo ja tu velc uz megabaitiem/sekunde, rodaas daudz bad sectors, kurus bitcomet taadus arii atstaaj, bet utorrent, pedejas kachashanas minutes velta arii tam lai fails butu veseliigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Cik atceros utorrent arii bija tada fishka kas nav citam, kad vins visu failu novelk, pats arii vinju sakarto, jo ja tu velc uz megabaitiem/sekunde, rodaas daudz bad sectors, kurus bitcomet taadus arii atstaaj, bet utorrent, pedejas kachashanas minutes velta arii tam lai fails butu veseliigs o, tas izskaidro, to kāpēc ar utorrentu man vairs nav jātaisa tas manual hash check, kas ar bitcometu bija ik pa laikam jāuzbliež. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 o, tas izskaidro, to kāpēc ar utorrentu man vairs nav jātaisa tas manual hash check, kas ar bitcometu bija ik pa laikam jāuzbliež. Njaa shitaa fiicha baigi labaa, man viens gudrinieks pachuksteeja, tapeec manupraat bitcomet vispar vajadzetu buut vesturei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 IMO bitcomet ir pielīdzinams explorer'am un utorrent firefox'am. Un bitcomet nav izzudis cilvēku slinkuma dēļ apgūt kaut ko jaunu - redz viens sīcis pie otra kā darbojas bitcomet un pats paņem to tikai tapēc ka citu neko nezin, ne arī zin ka tas bitcomet gļuko un ja iedotu viņam utorrent viņš brēktu, ka neko tur nesaprot un turpina lietot ierasto bitComet Pats vairs neatceros kad nonācu pie uTorrent, zinu tikai ka sākumā kad neko no torrentiem nerubiju, es arī to BitCometu lietoju. Iemēģināju vēl dažus citus klientus bet laikam kaut kas nepatika un uTorrent šķita samērā labs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXt Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Man piemēram patīk ar BitComet tas ir labs ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackWallStreet Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Man piemēram patīk ar BitComet tas ir labs ! Kas tev tur var patikt ? Ka kompis bremzē ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Kas tev tur var patikt ? Ka kompis bremzē ? Nu jā tas ir (labi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 visu laiku bija slinkums tgd peec topika ierosinaajumiem sanjeemos un uzliku utorrent Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXt Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Nu ziniet es pēc ši topika uzliku uTorrent!Skatos ka visi saka par UTorrent ++++ bet ------nav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now