anfisa Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Sveiki, draudzene meklēja mp3 pleijeri un atrada lūk šādu piedāvājumu - http://www.digiworld.lv/index.php?productI...&picture_id=136 Mums (viņai, man un diviem citiem cilvēkiem, kurus saucu palīgā) šis piedāvājums likās drusciņ aizdomīgs. Cena par šādu pleijeri diezgan zema, vai ne tā? Šķita, ka varētu kaut kur būt kāds āķis, tāpēc nolēmu rakstīt te, jo varbūt kāds no jums ir saskāries ar šo veikalu vai tāpat zinās ko vairāk sacīt/ieteikt man, dumjajai meitenei. Starpcitu, tas veikals atrodas Stabu ielā, kāds no jums tur tuvumā nedzīvo? Katrā ziņā prasu jūsu domas, jo pleijeris neizskatās slikts (hehē, galvenais, ka karaoke !). Ūn vēl kas. Pati nelasīju, bet draudzene teica, ka it kā 1 gada garantija. Nezinu cik tur droši tas viss. Ka tik nav tā, ka saplīst un beigās neņem pretī vai vēl sazin kas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 nu lol tak tikai 25Ls Nezinu vai tādas summas pēc ir vērts īpaši saspringt. Nem tik ciet Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 (edited) tas pleijeris jau pēc skata atgādina lētu Sony pakaļdarinājumu. pēc skata ir tāds pats, tikai Sony un maksā ap 85 Ls. esmu diezgan drošs, ka skaņas kvalitāte (lol, par kādu gan vēl kvalitāti varam šeit runāt) ir pilnīgā dirsā. un pleijera programmatūra arī drīz nobruks. karoč labāk bišk piekrāj un paņem k-ko labāku. bet tās jau bija tikai manas domas. tava nauda, tava izvēle, tavas problēmas pēc tam EDIT: WolfBlade, kāpēc izgrūst bezjēgā (gandrīz bezjēgā) 25 Ls, ja tam var piekrāt klāt un nopirkt k-ko kvalitatīvāku. kaut vai creative zen nano plus (man tāds ir) pa 45 Ls. esmu diezgan apmierināts (tik defaultās austiņas bija jānomaina) Edited January 16, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 tās tak šķiltavas, pa 25ls šķiltavas ir tā mazliet pašerpi tevi čakarē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 (edited) karaoke imo domāts kā mikrafons. tipa vari ierakstīt skaņas. Par cenu - normāla cena. Pats pagājušonedēļ iepirku Roadstar MPR-290UR/2gb flashu ar radio, mikrafonu, ieraksts no radio uz flashu, vēl kaut kas bija (īsti nezinu, ne sev pirku), bet cena sanāca 66Ls (RD veikalā - tipa steidzami vajadzēja kaut ko uzdāvināt, tb ineta veikalos var atrast arī lētāk) edīte: cash, labāk piemet vēl klāt un nopērc ipod . bet ja nopietni - kāda, tev, bļaģ, kvalitāte no visiem šiem ļeva spiestajiem mp3 failiem? reti kuras mp3škas ir kvalitatīvi noripotas. Pat diski, ko tirgo vietējās bodēs, tipa oriģinālie, ja paskatās uz grafikiem ir ar apgrieztām virsotnēm... Edited January 16, 2007 by DuH Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 DuH, da labi, ir taču šķirba starp k-kādu ļevo sūdu un ī-podu. nomainot austiņas kaut vai manam pleijerim var sajust stšķirību. man ar pleijeri var izmantot kā flash & no radio ierakstīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Big TFT color screen no color OLED screen yes 7 color LCD screen no Photo viewer (JPG, GIF) yes nu šīs lietas likās tādas aizdomīgas - kā var būt bilžu skatīšanās ja nav ekrāna, nu ir tikai tas diožu kur var textu redzēt. neloģiski es nepirktu šādu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Es savu mp3 playeri nopirku VACIJAA pa 10euro un jau 2gadi iet Taakaa pa 7Ls ari ivar sho to dabuut Link to comment Share on other sites More sharing options...
bott3 Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 nevaig neko pirkt tados neta veikalos (nepazīstamos) aizej uz to veikalu un paskaties kas un ka paprašņā . Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted January 16, 2007 Author Report Share Posted January 16, 2007 (edited) Tas par to bilžu skatīšanos arī likās galīgi dīvaini . Nja, un izskatās, ka labāk šito pleijeri tad neņemt. Būs jāņem viņai kaut kas parastāks, jo draudzene domā augstākais izdot 30ls, nevar tik dārgus un krutus pleijerus atļauties, kur nu vēl iPodu (kaut gan tas tāpat pagaidām tiktu izslēgts, jo iPodu pērk tikai tie, kas grib būt "kruti" un skriet pakaļ modei sux (jānogaida, kad izies no modes)). Nū šitādu http://www.m79.lv/product/single/group/59/...00/SWEEX_MP013_ varētu mēģināt paņemt, bet tur nav nekas rakstīts par baterijām. Ja varētu ņemt šito http://www.m79.lv/product/single/group/59/...6/product/16751, tad jau vispār būtu lieliski . Nu redzēs . p.s un jā, nejau man vajag pleijeri man pašai ir. un kāpēc gan lai es dēļ pleijera, kurus Vācijā tāpat var dabūt lētāk, kultos uz Stabu ielu? Edited January 16, 2007 by anfisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Piedāvaju APPLE Ipod nano 4gb white pa 100Ls. pilnīgi jauns. Ja kādam iteresē tad pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted January 16, 2007 Author Report Share Posted January 16, 2007 (edited) Te nav iistaa vieta! *smailijs kursh sakrustojis rokas un paceelis degunu gaisaa* (nezinu vai te taads ir, un ja ir, negribu mekleet ) p.s sux tas, ka nevaru aiz smaidoshaa smailija likt iekavu, jo tad iznaak Edited January 16, 2007 by anfisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bledis Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 anfisa lab'ak mp4 noppēr , vienā veici paa 50~ Ls redzēju. ;]] P.s. Tas ir manas doomas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 (edited) http://cgi.ebay.com/2GB-1-5-LCD-MP3-MP4-Pl...1QQcmdZViewItem Perc sito suudu! sellers izskatas 100% uzticams un sippingam butu jabut zem 5$. Tikai vispirms paprasi, vai samejais ar mieru sutit ar usps. Padoma - kas ir sitas salidinajuma ar to sudu! 35$ Beefy edit: loti atvainojos - tagad ari links.. Edited January 17, 2007 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 njem to gm lighter! daudzreiz krutaaks par to sweex suudu, sweex kaka man bija, straadaa jau normaali, bet nu nepatika man vinsh. Un itkaa uzziimeeta bija gaisminja, bet taa gaisminja patiesiibaa nedega displeyam. Tas gmlighter ir labs, cena normaala. Un par kvalitaati, HAH smiekli naak. Kvalitaatei nav ne vainas, panjem normaalas austinjas pa 5-10ls un viss buus bumbaas. Arii neredzu jeegu pirkt ajpodu ja var nopirkt parastu mp3, nemaksaat uzcenojumu par firmas ziimi un imo nevajadziigu ekraanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 njem to gm lighter! daudzreiz krutaaks par to sweex suudu, sweex kaka man bija, straadaa jau normaali, bet nu nepatika man vinsh. Un itkaa uzziimeeta bija gaisminja, bet taa gaisminja patiesiibaa nedega displeyam. Tas gmlighter ir labs, cena normaala. Un par kvalitaati, HAH smiekli naak. Kvalitaatei nav ne vainas, panjem normaalas austinjas pa 5-10ls un viss buus bumbaas. Arii neredzu jeegu pirkt ajpodu ja var nopirkt parastu mp3, nemaksaat uzcenojumu par firmas ziimi un imo nevajadziigu ekraanu. Nedrs! Teret naudu Latvijas tirguu ir mauciiba! Kamer tie sukas nesaks pardot par normalu cenu - lai iet dirst! Tadus gm lighter tas iveikals ieperk no kiinas par 1$ gabala! Sukas! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nitty Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Maneejais, kursh nav no tiem labaakajiem, maksaaja ~50ls+, opcijas mazaak kaa shim, lielums tas pats tb 512mb, domaaju ka vareetu buut fake, ja nu vieniigi tur ir kaada akcija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Man ir thomson mp3 players, esmu ļoti apmierināts Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted January 17, 2007 Author Report Share Posted January 17, 2007 Maneejais, kursh nav no tiem labaakajiem, maksaaja ~50ls+, opcijas mazaak kaa shim, lielums tas pats tb 512mb, domaaju ka vareetu buut fake, ja nu vieniigi tur ir kaada akcija... Nu lol, tad jau drīzāk Tevi appisa, jo kā gan tik parasts pleijeris kā Tev, var maksāt ~50 ls? Hm nu katrā ziņā jau var aiziet uz turieni un paskatīties. Varbūt arī iedod ietestēt . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atamans Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Cena it kā ir okej , priekš 512 mb. Pats nesen pa ~35 ls iegādājos creative mp3 plejerīti 512mb , tiesa paspēju jau nozaudēt. Nezinu vai tās daudzās fukcijas ir baigi vajadzīgās , lielākoties plejerīti nesā kabatā un nav nemaz laika viņu bakstīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nitty Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Nu lol, tad jau drīzāk Tevi appisa, jo kā gan tik parasts pleijeris kā Tev, var maksāt ~50 ls? Hm nu katrā ziņā jau var aiziet uz turieni un paskatīties. Varbūt arī iedod ietestēt . nee nu tas bija vismaz pusgadu atpakalj, kad iegaadaajos, tad cenas bija augstaakas Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 katraa zinjaa no shii cilveeka var pirkt visu ko vien vinsh piedaavaa pats panjeemu no vinja ipod feiku iet un straadaa viss tas dzeks pat garantiju dod takaa viss 4ikiniekaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted January 17, 2007 Author Report Share Posted January 17, 2007 Nopietni? Priecē . A tā viedokļi te dalās.. P.S Atamans, nejau tas, ka tur 512mb, bet piemēram tas, ka ir color OLED screen, USB Flash drive, Build-in rechargeable Li-ION battery un Build-in flash memory. Nu lab, whatever . Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 nu bija lidziga situacija manam draugam-vinsh pirka jaunu pc un noskatijo to @ eouroshop.lv (lai gan pectm vinsh aizgaja pie adminstracijas un to sudu nosauca pa euroshit) nu noskatija sev pc... un video karte liikaas stipri pa krutu prieks tadas cents geforce 7600gtx un tas izklausijaas pilniba nereali tada video karte pa 60 LS un parliecinajas vai ir un zvanija euroshit administracijai un vini vel parbaudija un teica ka ir ir nu vinsh taisijaas pirkt un tajaa dienaa kad vaidzeja atvest pc uz majam vini pateica ka neesot 7600gtx bet gan 6600xt (laikam) un esot kluudijosies nu taka ja kas uzmanies Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 anfisai isteniba pohuj - tapat to sudu nopirks! Laikam, ja kads pasaka, ka tas suuds ir letaaks ka vina suuds, tad tas ir labs iemeslst nopirkt taadu SUUUDU! Ludzu paskaties velreiz manis piedavato variantu no ebay! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts