0xDEAD BEEF Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 man pagaisogad klasee gaja taads comaks ... skolaa pa visu mc.gadu pavaadijaa tikai 22 dienas normaali ne ? vinjam jau 22 gadi bet iet tikai 11 klasee Visiem deva pizdi, draaza jaunas meitenes.. nu karoce - vens vailders - puisis kvalitativi pavada laiku - respekta! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 hehe. Īstenībā nemaz nebiju domājis, ka kāds arī noticēs tādām atzīmēm (nu vispār nenoticēja jau arī). Īstenībā man vidējā 5 Tev ticamības moments zuda par psiholoģiju un filozofiju. Nekad neesmu redzējis, ka kādam abi šie priekšmeti būtu uz liecības. Tāpat kā krievu UN vācu valoda. Kur nu vēl cs spēlētājs + cilvēks, kas labi mācās. EDDs un r&r gan ir izņēmumi, bet viņi pārāk maz cs spēlē. Un kādam no Madonas tik laba liecība? Arī neticās. Vajag mācīties matemātiku, latviešu valodu un angļu valodu skolā, jo šiem priekšmetiem liek centralizētos eksāmenus pēc kuru rezultātiem arī augstskolas vērtē pretendentus uz budžeta vietām Link to comment Share on other sites More sharing options...
*venceso Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 šajā pusgadā nemācijos gandrīz vispar - kauns rādīt savu liecibu vovo man chista tas pats!! a vispaar kaada jeega te iet lieliities par savu leiciibu vai veel nezko! tu katru dienu maacies ? = zubre !!! es gan katru dienu nemaacos!! lab vispaar tas ir slikti Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaikers Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 pārspējat šito, 9 balles 9 klases valsts gala exāmenā (matemātikā) Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 10 derēs? neaceros gan vai man arī bija 10, bet nu zinu kādus padsmit cilvēkus kuriem bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
cortez Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 Tev ticamības moments zuda par psiholoģiju un filozofiju. Nekad neesmu redzējis, ka kādam abi šie priekšmeti būtu uz liecības. Tāpat kā krievu UN vācu valoda. Kur nu vēl cs spēlētājs + cilvēks, kas labi mācās. Vispār man ir gan psiholoģija, gan filosofija. Filosofija bija jau 10. klasē, bet šogad klāt pielika arī psiholoģiju. Un Vācu valoda man ir 2. svešvaloda no 6. klases, bet Krievu valoda 3. svešvaloda no 10. klases. Tā ir humanitārā klase... Īstenībā nožēloju ka tur iestājos, jo vairāk māca literatūru, visādus teātrus u.t.t. ... Liekas ka tas man tāpat nenoderēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 Tas jau atkarīgs no tā, ko tu vēlies pēc skolas darīt. Literatūras pārzināšana jebkurā gadījumā nekādu ļaunumu tev nedarīs, tikai paplašinās redzesloku (ja vien protams tev nav jālasa Zaļā Zeme). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 Man skola bija 3valodas!Krievu-7 Anglju-8 un Vacu val.-10 Tagad no pirmam divam valodam vispar neko nesajeedzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 Matemātika _ 9 Latviešu val. _ 9 Literatūra _ 10 Sports _ 10 Lietišķā informātika (datori kr4) _ 10 Vēsture _ 10 Vācu valoda _ 10 Angļu valoda _ 10 Krievu valoda _ 10 BEP _ 10 Filosofija _ 10 Psiholoģija _ 10 Ģeogrāfija _ 10 Kultūras vēsture _ 10 DZK (Ķīmija) _ 10 Politika un tiesības _ 10,9 klase - 12 Nu jus ticat ?? Vel viens kaut ko sarakstija na xaljavu. Tadas atdzimes nevar but. Man ari visas macibas sadas atdzimes: Matemātika _ 10 Latviešu val. _ 10 Literatūra _ 10 Sports _ 9 Lietišķā informātika (datori kr4) _ 10 Vēsture _ 10 Vācu valoda _ 9 Angļu valoda _ 10 Krievu valoda _ 10 BEP _ 9 Filosofija _ 10 Psiholoģija _ 10 Ģeogrāfija _ 9 Kultūras vēsture _ 10 DZK (Ķīmija) _ 9 Politika un tiesības _ 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiko Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 pārspējat šito, 9 balles 9 klases valsts gala exāmenā (matemātikā) 9 matemātikā un 9 dabaszinībās, pārējos neatceros, bet visi bija baaaigi viegli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R00L Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 pārspējat šito, 9 balles 9 klases valsts gala exāmenā (matemātikā) Manam 4omam beidzot 9 klases eksaamenaa matematika bija 10 balles Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 (edited) ~7.00 (taapat kaa mazajam atpakaljzibsniitim) 9 balles 9. klases valsts gala eksāmenā (matemātikā) man arii, bet gadaa ielika 7. Nēēē nu PSC vieni 10,9,8 vai jūs vispār spēlējat Counter-Strike??? Edited December 25, 2006 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 Tas jau atkarīgs no tā, ko tu vēlies pēc skolas darīt. Literatūras pārzināšana jebkurā gadījumā nekādu ļaunumu tev nedarīs, tikai paplašinās redzesloku (ja vien protams tev nav jālasa Zaļā Zeme). rv1ģ ir attīstījusies, šogad nebij jālasa zaļā zeme, atceros, kā vēl pagājušo gad 12. mauca cauri un mocījās. ah, cik žēl un vēl saka, ka Dieva nav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 Vel viens kaut ko sarakstija na xaljavu. Tadas atdzimes nevar but. Man ari visas macibas sadas atdzimes: lai gan es saklausiju neapsaubami smiekligo sarkasmu tava teksta, nevareju notureties Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 9 matemātikā un 9 dabaszinībās, pārējos neatceros, bet visi bija baaaigi viegli. Man bija dabaszinībās 9 un matenē 10 Btw - šogad tāpat kā visus pagājušos gadus - laidu totālu fufeli, neko nedarīju, bet nu vidējā atzīme arī labākā kopš kādas 8. klases - 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 Man videejaa 6.2! Matemaatika(algebra, geometrija) porii dziivi! fizika videejaa 5.5 izliek 4 Geograafijaa videejaa 7 izliek 6! 31vsk wellcom... psccc Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 rv1ģ ir attīstījusies, šogad nebij jālasa zaļā zeme, atceros, kā vēl pagājušo gad 12. mauca cauri un mocījās. ah, cik žēl un vēl saka, ka Dieva nav! lol? Es neesmu dzirdējis, ka kādam būtu jālasa tā foršā grāmata. Mums arī nebija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 (edited) 10. klase Angļu valoda - 7 Bioloģija - 8 Fizika - 9 Ģeogrāfija - 9 Informātika - 10 Krievu valoda - 7 Kultūras vēsture - 8 Ķīmija - 8 Latviešu valoda - 7 Literatūra - 8 Sports - 9 Vēsture - 9 Matemātika - 8 Ģeometrija - 8 Algebra - 9 (algebra un ģeometrija tika vērtēti vienā mācību priekšmetā "Matemātika") Skolu beidzu kā labinieks un dāvanā dabūju "dāvanu karti 2ls" apmērā Kā redziet, valodas nepadodas tik labi... Jūsu Liecības? Esam godīgi... Edit. Slimības dēļ - 0 Attaisnotas - 5 Neattaisnotas - 6 par kimiju,matematiku,fiziku es saprotu tas ir elementaari galvenais ir forumlas bet par kkadu fakinu biologiju un veesturi nu psc lai tev veicas turpmaak tik labi :// aa un vel geografija viegli Edited December 24, 2006 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 Nēēē nu PSC vieni 10,9,8 vai jūs vispār spēlējat Counter-Strike??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McGraDy Posted December 25, 2006 Author Report Share Posted December 25, 2006 Tikai pa 6dienām un 7dienām, kaut gan ne vienmēr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StayCooL Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 8. Klase... Latviešu valoda : 4 Literatūra : 4 Anglu valoda : 7 Krievu valoda : 6 Matemātika(Algebra un ģeometrija kopā) : 3 Informātika : 8 Bioloģija : 5 Fizika : 6 Ķīmija : 7 Ģeogrāfija : 7 Vēsture : 5 Sociālās zinības : 5 Amatmācība : 7 Vizuālā māksla : 6 Sports : 7 Es gadu pabeidzu normāli un arī dabūju diplomu par Angļu valodas olimpiādi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 (edited) es ,piemeeram, skolas gados maajas maaciijos kaut kaadas 30min nedeeljaa un exaktajos priekshmetos man atziimes bija ljoti labas un kopumaa labas. ko man tas deva? njihera, ja ir taada slimiiga kaa man - hronisks slinkums! tiku buzheet un tik pat aatri "tiku" no vinja araa, bljin nu nevaru sanjemties un nolauzt to augstskolu! A pa to laiku skatos, kaa citi "bremzes" no manas bijushaas klases jau maacas magjistros. moraale - neesiet taadi kaa es vispaar galvenais skolas gados ir pieradinaat sevi pie maaciishanaas, pirmo reizi piedzerties un zaudeet nevainiibu! Edited December 25, 2006 by uyinaators Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atamans Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 es ,piemeeram, skolas gados maajas maaciijos kaut kaadas 30min nedeeljaa un exaktajos priekshmetos man atziimes bija ljoti labas un kopumaa labas. ko man tas deva? njihera, ja ir taada slimiiga kaa man - hronisks slinkums! tiku buzheet un tik pat aatri "tiku" no vinja araa, bljin nu nevaru sanjemties un nolauzt to augstskolu! A pa to laiku skatos, kaa citi "bremzes" no manas bijushaas klases jau maacas magjistros. moraale - neesiet taadi kaa es vispaar galvenais skolas gados ir pieradinaat sevi pie maaciishanaas, pirmo reizi piedzerties un zaudeet nevainiibu! Stipri līdzīgs dzīves stāsts . Budžets beidzās vēl tā lāgā nesācies , respektīvi pēc pirmā semestra.Tagad arī cīnos ar augskolu tā viļņveidīgi . Nokārtoju parādu jūru , atkal ielaižu , tiesa šogad ir gājis vairāk labumā , kā sliktumā Link to comment Share on other sites More sharing options...
VALDIS-=CS=- Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 man 4 nesekmiigas 6.klasee un visur citur vieni 4 .5. 6 vien ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 kas ir vieglaak maaciities vai straadaat? D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now