Jump to content
GIGN Forum

*venceso

Mirstīgais
  • Posts

    218
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by *venceso

  1. nu ble cirvis.. sry par mat tev te ir pateikts priekshaa! nu lab njem ierxti consolee shito: bind "F5" "snapshot" un spiezhot pogu F5 tev cstrike mapee saglabaasies screens! !!!
  2. NERAUSTAAS! es jau teicu ka man mikrafons raustaas tikai CS! tipa taa kaa es spaidiitu to pogu kuru peispiezhot runaa!
  3. HEEEEEEEEEEEEEEEEELPPPPPPPPPPPPPPP!!!! tak nesaprotu kur var buut vaina... varbuut skanajskartes draiverii? vai kur ?
  4. ew nu vechi paliidzat man! piemeram vakar atkal neraustiijaas! un shodien atkal raustaas! :( kas par vainu nu?
  5. nu bet padomaa logjiski! tak reti ir kaads mix kuri runaa caru ventrilo vai teamspeak! un kur nu vele gatheros! taapec vajag man runaat CSaa! tak zinu ka kaadam ir gadiijusies taada probleema plss heelp!
  6. ko tieshi? es tur esmu izskatiijis krustaam shkjeersaam nezinu kas par vainu PS. heelp!!
  7. man ir taaa tikai protams tie abi ir uz labo malu!! PS. piemeeram KZ lecot vai gatherus un mix spelejot tak vajag parunaat! Orc tev droshvien nemaz nav mic tapeec arii sadirsh!
  8. taa vakar paarinstaleeju windows... saakshu ar to ka runaajot pa ventrilo, skype utt. man viss ir shtokos mani var dzirdeet normaali. tachu kad es runaaju CS'aa pa mikrofonu uzreiz es raustos un citi nevar saprast ko saku! raustaas taa itkaa es sp;aidiitu to pogu ar kuru spiezhu lai runaatu! nu juus jau saprataat! 99% kaads no jums ir sastapies ar shaadu probleemu! luudzu help!!.. savadaak visu gariigo sadirsh tas ka nevar parunaat CS'aa visu laiku jaaraxta
  9. man enkas nesanaaca! tachu vakar es visu windowsu paarinstaleeju un visus draiverus no jaun a uzliku un viss ir shtokos! EDIT: COLSE TOPIC var !
  10. kr4 lieta taada ka uztaisiiju Format C un tad windows insteleej! tipa uzinstaleeju visus draiverus visu! skanjas draiveri arii! a skanja man neskan, tipa nebuutu nekaads skanjas draiveris isntaleets! kachaaju no neta dahuja draiverus utt. nekas nesanaaca taapeec domaaju varbuut kaad sno jums man var paliidzeet! info: Audio Audio Output: Sound card Audio Codec: Realtek ALC888 Sound Output Mode: 7.1 channel surround Compliant Standards: AC '9 ja gadiijumaa vajag var apluureet kaada man maatene: http://www.ciao.co.uk/ASRock_AM2NF4G_SATA2__6508335 kautko iesakat dariit! pie datorspeciaalista negribas nest tas atkal nopleesis pikji
  11. tas mrXX droshvien no kautkaada cw moda ! vnk atstaaj taapat nemaino tos mrXX vai kaa tur! vislabaak jau buutu ar rcon komandaam CW servers!
  12. arii neiet tas noziimee ka man jaainstalee parastais WindXP ? EDIT: Paarinstaleeju WindXP un iet !!
  13. lieta taada ka man neiet neviens registreetais Fraps. tikai tas ko nokachaa no www.fraps.com ! gribu lai es vareetu filmeet ar registreeto jo ar to labaak... pat windowsu paarinstaleeju nekas neliidz
  14. es tagad saku spelet ar shito cfg tikai biundus paarmainiiju
  15. nu bet vinjsh jau prasa kaa!!! nevis vai var to izdariit!
  16. varu pateikt ka tas tavs gravity plugins kas tur ir man vinjsh neiet!! nevar izkompileet!! vnk panejemu nokopeeju un uzmeta 3 errorus!
  17. blre lambaak lai bano uz muuzhu !!!! tak tie chiiteri smird un vinji nav pelniijushi speeleet
  18. ieej videokartes settingos izsleedz Vertical sync !! desktop > lapaa peles poga > properties > settings > advanced > GeForce FX5200 > un tad pameklee perfomerance & quality vai kautkas tad sun tur var izsleegt to vertical sync tur ir kjeksiitis to izkjeksee un spied oK!!!!
  19. tu toch esi tizls vai vnk kaartiigi neizlasi ko cilveeki raxta?? vinjsh te jautaa peec paliidziibas nevis ielicis kautkaadu pamaaciibu!
  20. nu tad serveri neturi! ja jau banus nevari uzlikt tad jau neakads populaarais nav! tak ir tik dauzi serveri kur speelet!
  21. *venceso

    Skype.

    liidz liepaajai jau sen atnacis.. jaa agraak bija jau kautkas taads es pat nespiedu uz to linku! tadchu vakar chsita man atkal atnaaca domaaju nu pohh aplureeshu, domaaju ka jpg fails...uzspiedu, skatos kautkaads src fails lab pohh uzspeidu Save As! peec tam atveru valjaa tur vnk pusplika vecene bija....kr4 izdzeesu un tad man peekshnji skype aizveeraas tas chata logs kas bija atveers un talaka neko veelaak gaaju guleet.......shodien atnaaku maajaas no shules ierubiiju kompi skatos baigi leeni straadaa eju netaa tas ar velakas ieeju My Computer tas leeni veraas valjaa! ieeju cs tas lago visu laiku..uz visiem serveriem paari pa 100 pings bija...domaaju mosh restarteeshu lab restarteeju...tad paskatiijos cik man tas CPU (vai kaa tur sauc) rij 100% skatos uz Process kas visvairaak rij skatos kautkaads winblabla.. (kr4 preciizu nosaukumu neatceros) uzspeizhu End process un uzreiz kompis viss normaali rokaa CPU 0% utt. a peec tam izdomaaju oskenet kompi...lab skeneejot atrada viirusu kursh staaveeja vnk C diskaa (laikam ) njaa nu labaak netveriet sveshus failus ! P.S. baigo textu samurgoju
  22. par sho tevi vaidzeetu nobanot! tas scripts tak ir aizliegts kaa jau tas teica!
×
×
  • Create New...