Jump to content
GIGN Forum

walcc

Mirstīgais
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About walcc

  • Birthday 03/04/1993

Profile Information

  • Location
    Limbazh.
  • Gender
    Male

walcc's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Bet kas pa vainu ir shai kartei? Genius Sound Maker 4.1 normaala karte. Ejosha bet manam kompiitim nedalec.. Datormeistaru vrbt jasauc?
  2. Sakara ar to ka un manu pirmo topiku noviens neatbildeja taisu velvienu. Seit ir mans pirmais topiks. Tik talu pats tiku ka atradu ka man ir Genius Sound Maker 4.1 Uzliku vinam atbilstosus draiverus bet nelidz. Visi ControlPanel - Sound and Audio devices lodzini neaktivi un uzrada No Audio Device. Vakar uzliku parinstalet windu bet man pie 34min remaning uzmeta logu ka man esot kkads dzoistiks. Es uzliku lai to neinstale jo man tada nav un uz datora nav atrodams neviens softs prieks ta. Ta atstaju uz nakti lai instalejas. No rita pieejot pie PC viss bija tapat ka vakar. Viss apstajies pie 34min remaning. Sodien ap 12:00 uzliku lai dators iesledzas uz Debugging Mode. Aizgaja visa instalacija lidz galam. BET skanas nav. Izgaju Trobbleshooting ieks Sound and Audio devices un nepalidzeja. Nu tad ludzu kada cilveka gudro padomu.
  3. Tiešām nav neviens kas var palīdzēt?
  4. Ir radusies situācija, ka man jau gadu nav skaņas. Gadi iztiku, bet tagad vajag. Pa lēto dabūju skaņas karti Genius (1999 gada modelis). Man uz datoru kurā šī karte atradās pierādija, ka viņa iet. Ieliku savējā uzliku draiveri bet neiet. Control Panel - Sound and Audio devices visi lauciņi ir neaktīvi. Dators zin, ka karti ir ielikta un saka ka `work properly.` Vai ir kāds gudrs cilvēks, kas palīdzēs? - Par manu datoru. Celeron(D) CPU 2.80Ghz Sound Card (jaunā) - Genius RAM - nīkulis 256mb - Ja ir kāds lūdzu PM man uz skype vai te pat. Skype - waltinjsh
  5. jaa izdzeesu.. un wisu pa jaunu paarinstaleej. :\ tikko sanaaca ieiet servakaa bet kad esmu iekshaa izmet no CS. :@
  6. es caur Print Scr bildeej.. bilde ir bet gign.lv newar ielikt. kas ir ar FRAPS.com??
  7. buuti to bildi ielicis bet nenjem. man raada ``You have no entry to the server...`` kicko un izsleedzas cs. un taa wisos. :@ dazhos pat to tekstu neparaada tik izswiezh no CS.
  8. google.lv skatijos bet neko neatradu. :\
  9. Ieslēdzu CS. Spiežu ``Find Servers`` Ieeju vienalga kādā serverī. VISS.. Mani izsviež un parāda ka nav iespējas ieiet serverī bet tik pa anglisk. Pastāst kas varētu būt? P.S. CS pārinstelēts jau. :\
  10. to man darija kkaads meistars ar otu. :D itkā to kluci kustināju bet nekā. ai neko paldies par to pashu.
  11. kad to izdariju man paraadijaas tas šits ar to ``Sound chip doesnt exist`` bet man wisu laiku bija skanja.
  12. walcc

    Cs

    man bija tas pats.. pameegjini kad iet CS'a kad melns ekraans uzspiest TAB+CTRL kad parādās deskops atver CS un vajadzēja iet.
  13. Pirms kāda laika manam PC pazuda skaņa [3-4 men jau nav] draiveri ir uzlikti bet kad iesleedzu PC paraadaas uzraksts ''Sound chip doesnt exist'' vai kaut kā tā. kas jādara? Piedodiet ja tāds topiks ir bijis bet neatradu.
  14. ir ir WH.. taadas haljawas negadaas.
  15. nu Moins.. wisu laiku man bija skanja. pirms nedeeljas pazuda. ierubiju draiwerus un saka Nav atrasts skanjas Chips.. kompiiti iztiiriju wisus chipinjus iznjeemu un saliku atpakalj.. Tieshaam naf gudrinieku kas speetu paliidzeet???
×
×
  • Create New...