Jump to content
GIGN Forum

kk1993

Mirstīgais
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Rīga
  • Gender
    Male

kk1993's Achievements

Geks

Geks (4/23)

0

Reputation

  1. kk1993

    Worm Dala Acc :d

    baigie biznesmeņi! Gan jau, ka 3ls mēnesī nopelna!
  2. Lieta taada - dodos uz berliini, domaaju njemt liidzi savu pda ar google maps mobile, lai visu varu atrast, bet es iisti nesaprotu vienu lietu - kaa var tajaa programaa uzlikt bookmarkus adreseem?? Vai arii nevar??
  3. Es mekleeju tajaa runmusic uzrakstot extasy, bet neko normaalu vinjsh neatrada! kkaadu dj tiesto extasy! Paldies par paliidziibu!
  4. Man baigi patiik shitaa dziesma, bet atkal nezinu, kas vinju ir uzmixeejis! Vnkj ieejiet ievienotajaa failaa un noklausieties! Es domaaju, ka noteikti zinaasiet! Extasy.mp3
  5. kk1993

    Wm6

    Asus Mypal a696
  6. kk1993

    Wm6

    Ja kaadam ir Kkas (pda, smartphouns) ar wm6, tad kaads vareetu paliidzet ar lv valodas ieguushanu! Un piebildiishu, ka man ir ar touchsreenu, taapeec vajag taadu lv valodu, kura atpaziist garumziimes!
  7. kk1993

    Jūsu Viedoklis?

    Vinjsh pateica, ka vareetu webu saistiitu ar politiku, bet augstaak ir rakstiits, ka vinjsh neatklaas savu ideju, un es nespeeshu taadu uzveidot!
  8. kk1993

    Jūsu Viedoklis?

    tādam, kā es? Vaina vecumā slēpjas? Tieshaam jau saak besiit, tie kuri domaa - jaunaaki par mani jau neko nevar izdariit bla bla bla...
  9. kk1993

    Jūsu Viedoklis?

    ar to arī viss skaidrs, bet, atgriežoties pie tēmas, tad noderētu tāda lapa, kur būtu tavas bildes, adrese, kur dzīvo, lai varam tevi atrast un athujārīt. Gan jau, ka esi kkāds ūberkūls pacans vai geeks, kursh tikai dirst maak
  10. Varat pateikt kādu LABU programmu, ar kuru var uztaisīt mūziku, nevis miksēt to?
  11. Ja tev ir ucozos, tad tev nekas kruts nespiid ar to registreeshanos, jo reaali visiem jau ir apnikusi taa garaa registreeshanaas, kas ir pilniigi vienaada visos ucoz saitos! Un lv klaniem ucozos webi ir пфooti daudz!
  12. kk1993

    Jūsu Viedoklis?

    Jautaajums taads vispaareejs, bet domaaju, ka vareesiet atbildeet? !!Kāda tipa webi jums ir visvairāk nepieciešami, bet kuru nav daudz? (K-Kas ne sevišķi ūberkūls un sarežģīts, bet noderīgs un vajadzīgs!)
  13. Ф! Liels paldies! :yehaa: :yehaa:
  14. Tieshaam neviens nezin?
×
×
  • Create New...