Jump to content
GIGN Forum

Ziemassvētki

calens
 Share

Recommended Posts

Nu varbūt moderatoriem un citiem cilvēkiem liksies tas stulbi , bet es domāju ka būs kādi piekritēji , visi zin tuvojas Ziemassvētki dāvanu laiks , un varbūt kāds moderators varētu uz Ziemassvētkiem uzdāvināt dāvanu visiem - Vārnu Noņemšana - tas tiešām būtu jauki.Ceru uz atsauksmi smile.gifcool2.gif

Nu varbūt moderatoriem un citiem cilvēkiem liksies tas stulbi , bet es domāju ka būs kādi piekritēji  , visi zin tuvojas Ziemassvētki dāvanu laiks , un varbūt kāds moderators varētu uz Ziemassvētkiem uzdāvināt dāvanu visiem - Vārnu Noņemšana - tas tiešām būtu jauki.Ceru uz atsauksmi smile.gifcool2.gif

jaa tas butu labi, bet man ir tew tads jaut. tew ir tikai 76 posti cik tad tew WARN?

Edited by Miedzinjsh[War3-Pro-Player]

Nu varbūt moderatoriem un citiem cilvēkiem liksies tas stulbi , bet es domāju ka būs kādi piekritēji , visi zin tuvojas Ziemassvētki dāvanu laiks , un varbūt kāds moderators varētu uz Ziemassvētkiem uzdāvināt dāvanu visiem - Vārnu Noņemšana - tas tiešām būtu jauki.Ceru uz atsauksmi smile.gifcool2.gif

Gribu redzēt kā tu pierunāsi Dr.Pain ņemt nost warn lvl smiliez.de_2125.gif

lol, mans intelekta līmenis nokrities 1d71.jpg Un forums ilgi vērās vaļā un vispār strādāja tāpēc nepareizajā sadaļā pein.

man uz pagājušiem ziemassvētkiem, kad mīļi palūdzu, uzlika vienu wārnu, bet pēc tam, kad ziemassvētki bija beigušies, atkal noņēma. tev necerēt, admini šeit ir ļauni, varbūt vienīgais viņiem sirdsapziņa atplaukst tikai uz īsu brīdi ziemassvētkos, bet pēc ziemassvētkiem viņi visu aizmirst un atkal piekopj savas velnišķīgās izdarības sad.gif

un vispār, dāvana tak nevar būt kaut kā atņemšana. tev tak atņemtu wārnas, tev atņem kaut ko. un to tu sauc par dāvanu?!

Nu varbūt moderatoriem un citiem cilvēkiem liksies tas stulbi , bet es domāju ka būs kādi piekritēji  , visi zin tuvojas Ziemassvētki dāvanu laiks , un varbūt kāds moderators varētu uz Ziemassvētkiem uzdāvināt dāvanu visiem - Vārnu Noņemšana - tas tiešām būtu jauki.Ceru uz atsauksmi smile.gifcool2.gif

es piekritu man tikai 20 % bet ko mes preti davināsim??

Edited by bott3

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...