calens Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Nu varbūt moderatoriem un citiem cilvēkiem liksies tas stulbi , bet es domāju ka būs kādi piekritēji , visi zin tuvojas Ziemassvētki dāvanu laiks , un varbūt kāds moderators varētu uz Ziemassvētkiem uzdāvināt dāvanu visiem - Vārnu Noņemšana - tas tiešām būtu jauki.Ceru uz atsauksmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 (edited) Nu varbūt moderatoriem un citiem cilvēkiem liksies tas stulbi , bet es domāju ka būs kādi piekritēji , visi zin tuvojas Ziemassvētki dāvanu laiks , un varbūt kāds moderators varētu uz Ziemassvētkiem uzdāvināt dāvanu visiem - Vārnu Noņemšana - tas tiešām būtu jauki.Ceru uz atsauksmi jaa tas butu labi, bet man ir tew tads jaut. tew ir tikai 76 posti cik tad tew WARN? Edited December 14, 2006 by Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Un pirmie divi atposteejas foruma lielaako lohu aprindu loceklji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 man tas liekas stulbi. p.s es neesmu piekritejs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Pareizi ka nevajag neko nost njemt, nejau par velti vinjus no shejienes dirst suuta. Katraa topicaa iesprauzh kaut ko pilnigi bezjeedziigu. jaa tas butu labi, bet man ir tew tads jaut. tew ir tikai 76 posti cik tad tew WARN? Shitais mani vispar nogalinaaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Nu varētu vēl jau uztaisīt tā, ka normāli cilvēki dāvaniņu saņems, bet tie kas nepieder pie normāliem cilvēkiem nedabūs neko Link to comment Share on other sites More sharing options...
feelya` Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Nu varbūt moderatoriem un citiem cilvēkiem liksies tas stulbi , bet es domāju ka būs kādi piekritēji , visi zin tuvojas Ziemassvētki dāvanu laiks , un varbūt kāds moderators varētu uz Ziemassvētkiem uzdāvināt dāvanu visiem - Vārnu Noņemšana - tas tiešām būtu jauki.Ceru uz atsauksmi Gribu redzēt kā tu pierunāsi Dr.Pain ņemt nost warn lvl lol, mans intelekta līmenis nokrities Un forums ilgi vērās vaļā un vispār strādāja tāpēc nepareizajā sadaļā pein. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 man uz pagājušiem ziemassvētkiem, kad mīļi palūdzu, uzlika vienu wārnu, bet pēc tam, kad ziemassvētki bija beigušies, atkal noņēma. tev necerēt, admini šeit ir ļauni, varbūt vienīgais viņiem sirdsapziņa atplaukst tikai uz īsu brīdi ziemassvētkos, bet pēc ziemassvētkiem viņi visu aizmirst un atkal piekopj savas velnišķīgās izdarības un vispār, dāvana tak nevar būt kaut kā atņemšana. tev tak atņemtu wārnas, tev atņem kaut ko. un to tu sauc par dāvanu?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bott3 Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 (edited) Nu varbūt moderatoriem un citiem cilvēkiem liksies tas stulbi , bet es domāju ka būs kādi piekritēji , visi zin tuvojas Ziemassvētki dāvanu laiks , un varbūt kāds moderators varētu uz Ziemassvētkiem uzdāvināt dāvanu visiem - Vārnu Noņemšana - tas tiešām būtu jauki.Ceru uz atsauksmi es piekritu man tikai 20 % bet ko mes preti davināsim?? Edited December 14, 2006 by bott3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 es piekritu man tikai 20 % bet ko mes preti davināsim?? Kaa buutu ar normalu uzveeshanos ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Kaa buutu ar normalu uzveeshanos ? uzvedoties kārtīgi jau wārnas vispār nebūs! Un ar laiku pazudīs esošās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now