uyinaators Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 (edited) taaks atziistaas, kura draudzene taa ir, kas shito rakstiija ? Vispaar diez gan interesanta teema! Ko juusu draudzenes/sievas (kuriem taadas ir) saka par juusu aizraushanos ar datoriem/datorspeeleem? Piemeeram, man nav draudzenes un tam nav nekaada sakara ar datorspeeleem, taaka nevareeshu padaliities ar pieredzi par sho teemu. Bet runaajot par to situaaciju, kas ir aprakstiita tajaa linkaa, es domaaju, ka pirmkaart ir jarunaa par to sievieti/meiteni - man taa izskatas, ka vinjai ir koknkreetas probleemas ar pashcienju un pashnoverteejumu. Sevis cienosha meitene, kas zina savu veertiibu un zina, ko veelas, nekad nepaliktu kopaa ar taadu mulju un ja vinja pati sevi neciena, ljaujot taa pret sevi iztureeties, tad tas dzheks vinju arii nekad necieniis. UN nevajag tagad te saakt puuust piiliites par miilestiibu, paardabiskaam juutaam utt., sheit zinaama meera iedarobojas "slikto zeenu" faktors, nez kapeec lielaakai daljai sievieshu shkjiet, ka viirieshi ir kaa plastaliina gabals, kuru vinjas speej izmiiciit/izveidot peec sava praata! Tad nu man prieksh jums ir jaunums - taa nav! A un es aizmirsu pateikt, man shodien darbaa nav ko dariit Edited December 7, 2006 by uyinaators Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ne Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 taaks atziistaas, kura draudzene taa ir, kas shito rakstiija ? Sabiedrisko attiecību fakultātes (SAF) studente Natālija Gembicka Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 Normals keks! Vinam discrespect uz veceni un vecene bija sadomajusies, ka vinas garas zekjubikses ir uber uzbudinosas... Man gan vairak uzbudina, ja nav zekjubikses TIpa atnakt tada ar pliku pezu - nu tad viss... aizmirsti par visu Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 (edited) Sabiedrisko attiecību fakultātes (SAF) studente Natālija Gembicka jautājums bija jāsaprot: kurš ir viņas draugs! Bet vispār kruta ir ja ir draudzene kurai pašai patīk kopā ar puisi datorspēles uzspēlēt, nu protams ne tā kā bija aprakstīts tai rakstā, bet veselīgās devās! Edited December 7, 2006 by vincister Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 TIpa atnakt tada ar pliku pezu Man liekas, ka shi problema skar vairak vai mazak visus datrolietotajus normalas devas ar draudzeni fonaa. Skiet, ka katram liekas ir bijis strids par to, ka pa ilgu sedi pie pc un nepievers redz vinjai uzmanibu. Jautajums tik rodas cik nu kursh ilgi sez pie pc, kamer kads back stage sez tevi un gaida ar pliku pezu. Man liekas, ka viena liela dalja sichu (jaa es runaju ar Jums) ir stipri atkarigi no pc un jutas jua diezgan stresaini un rausta valodu, ja nav tiks sedets pie vinja 3 dienas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
|2.v_o Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 1 vārds - ATKARĪGAIS Ieteikums: Tagad visi pastamies spgulī un 3 reizes atkārtojam "Es neesu atkarīgs!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 1 vārds - ATKARĪGAIS Ieteikums: Tagad visi pastamies spgulī un 3 reizes atkārtojam "Es neesu atkarīgs!" Ja dzive butu spele - theme hospital, tad tev uzstaditu diagnozi - traki atkargis no PC un arstesana butu - qualified psyhyatrist should convite pacient of that how stupid it is to be seriolsy dependent on pc games and that he looks foolish to others. Beefy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 (edited) es 24 gados vairs vispār pie pc nenākšu.. labāk strādāšu, izklaidēšos u.t.t nekā pavadīšu visu dienu pie PC nu nerunāsim par manu dzīvi kāda tā ir tagad (daudz sēžu pie pc un esmu gignā) bet pēc pāris gadiem tas 100% mainīsies Edited December 7, 2006 by Who.mE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 es 24 gados vairs vispār pie pc nenākšu.. labāk strādāšu, izklaidēšos u.t.t nekā pavadīšu visu dienu pie PC nu nerunāsim par manu dzīvi kāda tā ir tagad (daudz sēžu pie pc un esmu gignā) bet pēc pāris gadiem tas 100% mainīsies es par pipeshanu sev ari ta solos jau 6 gadus! ;P Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atamans Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 es 24 gados vairs vispār pie pc nenākšu.. labāk strādāšu, izklaidēšos u.t.t nekā pavadīšu visu dienu pie PC nu nerunāsim par manu dzīvi kāda tā ir tagad (daudz sēžu pie pc un esmu gignā) bet pēc pāris gadiem tas 100% mainīsies Nekad nesaki nekad Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 1 vārds - ATKARĪGAIS to jau mees visi esam pienjeemushi... bet kas tur slikts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 Normals keks! Vinam discrespect uz veceni un vecene bija sadomajusies, ka vinas garas zekjubikses ir uber uzbudinosas... Man gan vairak uzbudina, ja nav zekjubikses TIpa atnakt tada ar pliku pezu - nu tad viss... aizmirsti par visu Beefy Manuprāt viņai bija tikai zeķubikses Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 Nu ko lai saka,ejam Bet ja pa teemu, tad man ir bijushas draudzenes, bet kaut kaa paldies dievam es pie cs dienaa nevaru nosedet ilgaak par 2 h un nespeleeju nekadus WOW utt... Ja man kadreiz buus draudzene ar kuru dzivoshu kopaa(yeah right), domaju problemaam nevajadzeetu buut, jo pa dienu nevelk pie kompja sedeet. Toties vinja varetu necereet pa nakti pis...ties, jo nakti man nepatiik gulet, tapec pie kompja seezhu lidz kaadiem 6 riita, nakts tas ir mans laiks Runajot par preciizi sho situaciju, atrisinajuma nav, ja dzeks ir tik atkarigs, kad neklausaas draudzenee, tad tikai var palidzeet draugi(kas protams spelee, visu laiku to pashu ko vins). Karoche vinji jau nu neies palidzeet... Atliek atrast normaalu dzeku vecenei, un kameer vins spelee kaut ko ,riktiigi padrateties un buus labi, jo izskatas, kad vinjai baigi niez, un tur ir taa probleema Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted December 7, 2006 Author Report Share Posted December 7, 2006 manas ceriibas attaisnojaas - neviena sakariiga posta Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 (edited) manas ceriibas attaisnojaas - neviena sakariiga posta Un ko tu biji gaidijis? EDIT: Ak pareizi - sakarīgus postus, bet tad pasaki kādam vajadzēja būt sakarīgam postam? Edited December 7, 2006 by vincister Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ne Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 Man liekas ka uy gribēja zināt kura narkaša draudzene šo te rakstija! Tāds arī būtu tas sakarīgais pousts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 Man liekas ka uy gribēja zināt kura narkaša draudzene šo te rakstija! Tāds arī būtu tas sakarīgais pousts! Jā un šis narkašs noteikti ka ir no gign, kā tad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 manas ceriibas attaisnojaas - neviena sakariiga posta Un ko tu veeciit gribeeji, lai shitaadas teemas te nopietni apspriezh Par shito varesim parunaat pie maniim pirtinjaa ar alinjiem rokaas, vot tur arii dabuusi sakariigus postus Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 Palasiet raksta komentārus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogre Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 Tagad visi pastamies spgulī un 3 reizes atkārtojam "Es neesu atkarīgs!" Man konkrēti pilnīgi pie virsas, ko tas purns spogulī man saka. P.S. Ar kādu softu Tu dabū spoguli monitorā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bott3 Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 un kaa ar seksualo pasauli Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 blee nu nezin, taa vecene laikam par mazu seksu dabuu no ta atkariigaa! vareeja vismaz savu bildi vinja ielikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 Nez!man ir draudzene,vinja zin ka speleju kaut kadas speles!Un taa kaa nespeleju citas speles ka CS,tad atliek gana laika vinjai un nekadu kjivinju nava,jo n-tas stundas vairs nemaz nespeju pie PC nosedeet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 saprotu chomu, ja man peec darba visu vakaru jaaklausaas ljerinaashana iz teemas: vai, es shodien nolauzu nagu; ka viena vecene trolejbuaa uz mani ne taa skatiijaas utt, es neiztureetu un arii saaktu speeleet speeles, kuraas var kaadu nogalinaat hahaha. Nu tā tak nav nekāda problēma. Vai nu čiksa nespēj to pieņemt un pamet džeku vai arī painteresējas par to ko viņš tur dara, daudz vieglāk būs ar viņu runāt (un pierunāt) zinot kas tai spēlē notiek. Kā nekā, viņam tak arī ir jāinteresējas zināmā mērā par visādu čiksas garlaicīgo nodarbošanos... enivei, bez komunikācijas viņa tur neko nepanāks. Un "EU MAN ZEĶUBIKSEZ, BEJDZ ZPELET TO SPELI" nav nekāda komunikācija. beefy lola vo atradu normālu komentu Pat spēles nosaukumu nevar pateikt. vismaz esi apjautājusies kas tā par spēli? Kas tajā interesants vai nevarētu parādīt pamācīt arī tevi.. Tā vietā tāāā spēle tāaada riebīga spēle... pļer pļer žagata... LOOOOL kāds intelekts Tagad - datorspēles, vēlāk - Admirāļu klubi. Interesanti kad ir "vēlāk". Man posms "tagad" iet jau kādus 16 gadus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 ja draudzene nespēj to pieņemt (btw iespējami ir arī citi atkarības veidi - makšķerēšana, autoštelles) tad vai nu jāmaina draudzene vai jāmainās pašam. katra brīva izvēle. imho man jau mainīties ir par vēlu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now