Norek Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 Nu tad tā. Mans kompis savu ir nokalpojis un ir pienācis laiks iegādāties jaunu. Vakar izpētīju dažādas detaļas, kas man aizņēma 3-4h. Esmu tad nonācis pie gala slēdziena un komplektācija ir pabeigta. Tagad ir nepieciešama jūsu palīdzība. Tas, ko zinat par šīm detaļām, mani neinteresē, interesē tikai pieredze lietošanā. Ir bijušas problēmas, sūdīgi strādā, ideāla komponente vai tml. Zemāk ir links uz katru no produktiem un vēl pievienoju bildi, kur to visu var redzēt kopumā. Palūriet uz bildi un tad, ja interesē, varat apskatīt katru komponenti individuāli. Būšu pateicīgs par jebkuru man noderīgu atbildi. Case MB CPU CPU Cooler RAM Video Video Cooler PSU HDD DVD-RW Mouse Pad Mouse Tumbas Monitors Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camper3000 Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 (edited) Nu tad tā. Mans kompis savu ir nokalpojis un ir pienācis laiks iegādāties jaunu. Vakar izpētīju dažādas detaļas, kas man aizņēma 3-4h. Esmu tad nonācis pie gala slēdziena un komplektācija ir pabeigta. Tagad ir nepieciešama jūsu palīdzība. Tas, ko zinat par šīm detaļām, mani neinteresē, interesē tikai pieredze lietošanā. Ir bijušas problēmas, sūdīgi strādā, ideāla komponente vai tml. Zemāk ir links uz katru no produktiem un vēl pievienoju bildi, kur to visu var redzēt kopumā. Palūriet uz bildi un tad, ja interesē, varat apskatīt katru komponenti individuāli. Būšu pateicīgs par jebkuru man noderīgu atbildi. Case MB CPU CPU Cooler RAM Video Video Cooler PSU HDD DVD-RW Mouse Pad Mouse Tumbas Monitors Man viens jautajums tev ir tik daudz $ ? Edited November 28, 2006 by Camper3000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 ko tu veel gaidi? ja tev ir nauda, tad peerc, or vienk shis ir kraanu garinoshais topiks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 or vienk shis ir kraanu garinoshais topiks? vairāk gan pēc tāda izskatās. labāk aizej uz m79 biķerniekos un vispirms aprunājies kas un kā. tur arī tev ieteiks, ko labāk pirkt. sakarīgi cilvēki tur strādā, necenšas tev iesmērēt dārgāko. cenas arī tīri smukas. P.S. esmu dzirdējis, ka vajagot prasīt mārtiņu, gudrs kekss un atlaidi var sarunāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 Manuprāt tumbas var ņemt 1. Labtec - nebūs jāmaksā tik daudz par brenda vārdu, bet kvalitātei nebūs ne vainas, 2. - 7.1 pie datora imo ir Way-Too-Much! Ar 2.1 pietiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 (edited) nu - manuprat, ja tev nauda spiez kabatu, tad labak aizej uz veikalu un noperc kadu brend datoru, ka piemeram dell vai ibm. Brenda datori ir daudz stabilaki un krutaki. Salasitie - tie tadi kish mish ar rozinem vien galu gala sanak. Beefy p.s. un ta pele izskatas peec suuda! p.s.s. piedevam esi parcenties sava krutuma - ja tomer negribi nemt brendu - panem labak citu mates plati - letaku, un ieliec ieksa kaut kadu SB audigy vai kadu tadu skanas karti - skanai ari ir liela nozime! Tu tacu gribesi savu 5.1 jugt klat ar optiku, ne? p.s.s.s. ak ja - tu esi lolis - 7.1 prieks datora muahahhaha! ja gribi skatities filmas, tad varbut plazminieks + 5.1 sistema, kas tev vien izmaksas tik pat vai vel dargak, ka viss sitas tavs kompis + pofig kads dvd suds par 40Ls un TAD JAU VARAM RUNAT PAR FILMU SKATISANOS! Edited November 29, 2006 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Nē nu ir jau cilvēki kam nav kur likt naudu... Nafig tev 700W power? Nu tas ko visi te runā 7.1 skaņa ar nafig! BTW: http://www.m79.lv/pc/single?pcgroup=4&pc=1440 kas vainas šim, pamaini bišķ detaļas un ja nu akurāt kāda nav tad paprasi un džeki atvedīs, 100% sanāks lētāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 topiks lai paziimetos...nav jega pirkt dazadu firmu detaljas, jo vinjas ar var negribeet citreiz klausiit vienu otru. video kart laba izveeleta - man tada ir uz kadu esi noradijis linku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Razera pelīte jau smuka, bet no atsauksmēm dzirdēts, ka nav tas labākais variants, problēmas ar draiveriem & stuff. Kā tas ir - pirkt dažādu firmu detaļas? Esi ķipa salicis sev kompi ar nVIDIA procesoru, nVIDIA videokarti, nVIDIA cieto, nVIDIA mātesplati? PS: -20 par neveiklu mēģinājumu dabūt +10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoRdEN Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 (edited) kur tu tik lielu naudu dabuusi?? apmeeram es iskajtiju bez tiem 5 santiimiem sanaak 1550 Ls vaj njemsi krediita P.S briinos priekshkam tik daarga MAUSE??? EDIT: mosh tu atbrauci no Anglijas? Edited November 29, 2006 by GoRdEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 P.S briinos priekshkam tik daarga MAUSE??? a priekš kam tik ļoti lēta sūds pelīte? Lai ātri sāktu čakarēties? Ar šīm dārgajām pelēm piemēram: logitech g5 - ar tādam problēmu nav uz ziemassvētkiem pats palūdzu vecākiem, lai uzdāvina logitech g5 savādāk šī drīz izjkuks pa visam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 a priekš kam tik ļoti lēta sūds pelīte? Lai ātri sāktu čakarēties? Ar šīm dārgajām pelēm piemēram: logitech g5 - ar tādam problēmu nav uz ziemassvētkiem pats palūdzu vecākiem, lai uzdāvina logitech g5 savādāk šī drīz izjkuks pa visam Mulkjiibas visas shitaas ir Manaa priekshaa vakar sabruka mx518, kas skaitaas kruta pele Pats joprojaam maucu ar savu 3ls vertigo logitech, un shauju cs nost taadus teevus ar vinju, ka tikai nemetaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 man vienmeer patiik, kaa topiki par to, lai cilveekam kko ieteiktu paarveershaas par - naxuj tev jaapeerk tik daargi, kur tu dabuusi tik daudz naudas un finaala veel visam - es ar peli pa 3Ls shauju nost walli un Spawnu P.S. fantastika... P.S.S. nu ja es buutu tu, kas es neesmu, tad es nepirktu taadu kompi, domaaju uz pusi leetaaks pc arii apmierinaatu visas tavas veelmes, bet ej nu sazini... P.S.S.S. arii esmu dzirdeejis, ka razer peleem ir kkadas probleemas ar laazeri, saakumaa labaak panem rokaa to peli, tas ka taa pele maksaa 50Ls nenoziimee, ka tev vina buus eerta plaukstai, varbuut tev pele pa 25Ls liksies eertaaka un labaak fragosies! P.S.S.S.S. videne jau labaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Razera pelīte jau smuka, bet no atsauksmēm dzirdēts, ka nav tas labākais variants, problēmas ar draiveriem & stuff. Kā tas ir - pirkt dažādu firmu detaļas? Esi ķipa salicis sev kompi ar nVIDIA procesoru, nVIDIA videokarti, nVIDIA cieto, nVIDIA mātesplati? PS: -20 par neveiklu mēģinājumu dabūt +10. pareizi uzraxtiji - ja tev viss no nvidia tad viss ies ok, bet ja pa stapu iemetiisi kadas citas firmas procesoru vai kadu citu no svariigakajam pc daljam var rasties sarezgjiumi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 es vismaapr ar kk kreilju haite4 peli 4yearus maucu kk iesmeereeja liidzi kompim! nabadzinsh luudz padomu, domaa kad var samekelet dargaaku variantu ar savu lielo naudas maisu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 (edited) pareizi uzraxtiji - ja tev viss no nvidia tad viss ies ok, bet ja pa stapu iemetiisi kadas citas firmas procesoru vai kadu citu no svariigakajam pc daljam var rasties sarezgjiumi... Eu lamer parādi man nVidia procesoru vai cieto vai RAM, tāpat mātesplates arī nVidia neražo! Runa iet par to ka nav tāda kompja kuram visas daļas ražotu vienā vietā un zem vienas firmas zīmes. Ir firmas kas specializējas konkrētā virzienā! Piemēram nVidia ražo GPU(videokaršu procesorus) un chipsetus(mikroshēmu komplektus) mātesplatēm. Bet viņi paši neražo ne videokartes ne mātesplates, ne arī kādu citu kompju stuff! To ražo citi, bet liek iekšā nVidia GPU vai chipsetu un tapēc videokartes sauc par GeForce dēļ GPU, kaut ražota viņa ir daudz un dažādās firmās ar dažādām citām detaļām un atšķirīgu dzesēšanu! Citas firmas piem. Logitech ražo perifēriju - mouses un klaviatūras un visādus joystickus etc. Katram ir savs lauciņš un NAV tāda firma kas ražo visas detaļas ko kompim vajag!!! Edited November 29, 2006 by vincister Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 UN kur piemeeram var dabuut NVIDIA procesoru ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 UN kur piemeeram var dabuut NVIDIA procesoru ? nu nu - ka jau mineju sava pirmaja posta - perkot brenda datoru par so saderibu ir JAU ieprieks padomats un nav jalauza galva - vai intel pentium core duo ies kopa ar asus matesplati! runajot par videokartem - tu vari panemt 1nu pasu krutako, bet atceries par sdi, kas ljauj salikt kopa 2vas pasas krutakas un iegut 1.9x efektu! Ja tu protams to vari atlauties.. lol Un tas 7.1 un 700w! HA HA HA! Saderam, ka vairak par 70W tur nav! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 (edited) man vienmeer patiik, kaa topiki par to, lai cilveekam kko ieteiktu paarveershaas par - naxuj tev jaapeerk tik daargi, kur tu dabuusi tik daudz naudas un finaala veel visam - es ar peli pa 3Ls shauju nost walli un Spawnu P.S. fantastika... P.S.S. nu ja es buutu tu, kas es neesmu, tad es nepirktu taadu kompi, domaaju uz pusi leetaaks pc arii apmierinaatu visas tavas veelmes, bet ej nu sazini... P.S.S.S. arii esmu dzirdeejis, ka razer peleem ir kkadas probleemas ar laazeri, saakumaa labaak panem rokaa to peli, tas ka taa pele maksaa 50Ls nenoziimee, ka tev vina buus eerta plaukstai, varbuut tev pele pa 25Ls liksies eertaaka un labaak fragosies! P.S.S.S.S. videne jau labaa Karoche slow mana ideja pavisam vnk topic nav jeegas un pats galvenais es gribeeju Ali mx518 nodirsinaat, shaadus te jautajumus var iet risinaat boot.lv vai veel kaut kaadas shaada stila lapaas Edited November 29, 2006 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Taadai konfiguraacijai 1GB RAM ?! Tas nekas, ka taa atminja ir laba, taadam datoram pat 2GB buutu par maz. Nav jeega, ka Tev buus taads procis un videokarte, ja krutas speeles lagos deelj mazaa rama. Vispaar jau lielaaka jeega buutu shaadus jautaajumus uzdot, piemeeram boot.lv forumaa (pashaik neiet) vai www.eoz.lv. Ja protams neesi jau to izdariijis Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Patieshaam izskataas ka n0r3ks ir nopaardevis kaadu kg. heroiina vai arii vinjam ir turiigs salateetis! Es noteikti neizveeletos shaadu komplektaaciju. nahujam man tas ir vajadziigs? nahujam tev tas ir vajadziigs? Man praata naak tikai viens pielietojums shaadai kastei - uzliimet cenu uz taas un nolikt redzamaa vietaa, lai vedot 4ipkas maajaas vinjas speetu to noveerteet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Patieshaam izskataas ka n0r3ks ir nopaardevis kaadu kg. heroiina kursh gan vairs njemaas ar heroiinu. "baltais kjiinietis" - vo taa ir manta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 (edited) Patieshaam izskataas ka n0r3ks ir nopaardevis kaadu kg. heroiina vai arii vinjam ir turiigs salateetis! Es noteikti neizveeletos shaadu komplektaaciju. nahujam man tas ir vajadziigs? nahujam tev tas ir vajadziigs? Man praata naak tikai viens pielietojums shaadai kastei - uzliimet cenu uz taas un nolikt redzamaa vietaa, lai vedot 4ipkas maajaas vinjas speetu to noveerteet Mazliet jaudigakas konfiguracijas kastes mes liekam hardwari un uzpirzam softu un notirgojam par saviem 20k$. Desktopa datoram servera konfiguracija nudien nav vajadziga - nopietni. un 1GB ram ir VAIRAK ka pietiekoshi, ja nu vienigi sistema nav galigi paarkonfigureta! Piedevam - ja puisis grib baigi mocna spelet speles - nu tad varbuut playstation vai xbox? Tie verkji ir LOTI jaudigi un diezgan leeti! Beefy EDIT: ai - javer sis topiks ciet. Tads pastulbs sanacis. Karoce - paskaties sitos datorus http://www.capital.lv/index.php?id=15735 . Vini ir LOTI kvalitativi, klusi un stradaas ilgi ilgi un bus ilga ilga garantija viniem. Man ir LOTI slikta pieredze ar pasvaktajiem datoriem. Cik neskaitami HDD jau nav nobrukusi. Sistema ari nestabila, lena un viss smird. Edited November 30, 2006 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Jā, un atkarība no pirmās reizes. blood, tu esi TIK GUDRS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogre Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Konkrētais radeons ITKĀ mēdzot cepties (sīkāk woot.lv, vietējo klokeru forumā un pie ArchD). xtremesystems.org vēl var apčolēt. Konkrēti TEV copperhead ir vajadzīgs tikpat, cik zivij zelta strapons. Labāk G1/G3 ņem - gļukos (mazāk, nekā tavs pilots), bet būs ok. Vismaz forma tāda pati. Mousepads nav jāņem obligāti tieši tāds, kāds interneta veikalā izskatās labāk Do some research! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts