bencik Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Karoche mees nesaprataaam.... afterparty buus Bencik visu ir noorganizejis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirurgs Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 bencik a ka tevi var sazvanit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 bencik a ka tevi var sazvanit? Skype nick - Bencik86 Numurs - 26329671 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Karoche mees nesaprataaam.... afterparty buus Bencik visu ir noorganizejis lol 49 cilvēki jau. Tur visiem vieta būs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 (edited) lol 49 cilvēki jau. Tur visiem vieta būs? Lieta taada, kad kaads tur kaut ko ir sachakareejis un kad tagad zvanu, lai vienotos par naudas lietaam, man pasaka - 15 decembris aiznemts MLE Es tjipa biju runajis ar vinjas kaut kaadu paliidzi un mle taa kaut ko sapisusies domaashanaa, bledi:( Tapec variants ir 9 decembris, jo 15 jau sen bijis aiznemts, man gan teica kaut ko citu Ta ka naudinja jau ir ievakta, pasakumam ir janotiek. Ir divi varinati - 9 decembris tur pat Vai kaada cita vieta, Beefy tu it kaa majaa esot party taisiijis, skaties veel naudinju nopleniisi? Atvainojos par shito shitu, bet man pasham tiko bija aplauziens Edited November 29, 2006 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Aleluja, dievs tomēr ir! Ja ir 9 tad noteikti būšu un naudu pārskaitītu , kad pateiksiet noteikti , ka būs 9! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 traljabljabljaranljaljaa un kenīījs Tevi tagad gribēs nosist ar vecu, spalvainu zirga kāju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 un kenīījs Tevi tagad gribēs nosist ar vecu, spalvainu zirga kāju... Mle Dream sorry, ir variants 15 decembris pie manim, es taapat 16-17 decembris taisu pie seviim party? Ko sakat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 man vienalga 9 vai 15 decembris, tikai visus cilvēkus vajadzētu apziņot. bencik es tev ieteiktu visiem, kas ir samaksājuši apziņot ar PM (izņemot painu madballu un test2, tiem es pats pateikšu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 man vienalga 9 vai 15 decembris, tikai visus cilvēkus vajadzētu apziņot. bencik es tev ieteiktu visiem, kas ir samaksājuši apziņot ar PM (izņemot painu madballu un test2, tiem es pats pateikšu) Tiks dariits.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirurgs Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 bencik mes varetu kka rit satikties ,lai es tev to naudu varetu iedot ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Mle Dream sorry, ir variants 15 decembris pie manim, es taapat 16-17 decembris taisu pie seviim party? Ko sakat? Nu tu jau vel no lidostas neesi uzzinaajis neko... Es gaidu kad tu kko pastastiisi jauno, jo ka jau teicu vieniigais ko es uzzinaaju ka uz 14. biljeshu nava... Bet tagad viss bishkjinj ir savadaak un isteniiba varu braukt arii 15. dec... bus jaiechek vai ir kada briva biljete... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 (edited) Nu tu jau vel no lidostas neesi uzzinaajis neko... Es gaidu kad tu kko pastastiisi jauno, jo ka jau teicu vieniigais ko es uzzinaaju ka uz 14. biljeshu nava... Bet tagad viss bishkjinj ir savadaak un isteniiba varu braukt arii 15. dec... bus jaiechek vai ir kada briva biljete... Kenij buutu uzzinaajis, bet es mle Lidostaaa sen neesmu bijis, zin te sanaaca iestreekt uz paaris dienaaam Ko sakat, ja vietu mainam pie maniim? Edited November 29, 2006 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 zin te sanaaca iestreekt uz paaris dienaaam nez, nez, kur, un tiešām nav ne jausmas ko dariji zin te sanaaca iestreekt uz paaris dienaaam Ko sakat, ja vietu mainam pie maniim? manis pēc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 man liekas, ka labāk atstāt veco datumu, bet tad jāmaina vieta! bencik, cik liela tava hata? visiem vietas pietiksies ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirurgs Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Tad tas pasakums bus 9dec vai kada cita datuma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 vispār tiešām labāk tad mainīt vietu. Teiksim madball 9ajā netiek. Galvenais tik lai tur visi tie cilvēki satilpst Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 (edited) man liekas, ka labāk atstāt veco datumu, bet tad jāmaina vieta! bencik, cik liela tava hata? visiem vietas pietiksies ? Nu pagajusho gad uz cilvekiem 40 es party tur uztaisiiju, it ka ir darzs, 2 staavi guleet varu nolikt 10 cilvekus ja kaads atluuzt Ja nu kaadam veel buutu iekshaa party nakamajaa dienaa turpinasies, jo man planots visu nedelas nogali ta ka tas burzins varetu ievilkties lidz 7dienai:) 6dien naaktu klaat veel cilveeki(meitenes ari).... Nu kaut kaa taa Zinu kad stulbi visu shitaa te parmainit, bet ta sanaaca... Tad jau ja Beefy savaa maajaa negribees, parvaksimies pie maniim Edited November 29, 2006 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 miinuss taads, ka tavaa maajaa(ganjau ) ka nav ne pirts, ne baseins bet kur tu dziivo vispaar, kaadaa rajonaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 whuuu salauziisim tev televizoru, izsitiisim logus, un aiznesiisim kompi buus navars vareesim veel divas dienas dzert Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 (edited) Njaa lidz pirtij druksu pietruuuks es vinju pagaidaam bliezhu augshaa Rajons ir Pur4ik(machoe tu lidz majaam varesi pa 10 min aiztrenktereet) Par to navaru teikshu taa... Es mle juus visus nositiishu tad!!! Un pats labakais pluss ir taads, kad man tagad pofig kurs brauks un kad brauks, jo pasakumam jau nauda ir savaakta Un man ir mazinja ideja ko dariit ar naudu, kas plaiks paari Edited November 29, 2006 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirurgs Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Tad datums paliek tas pats 15 cik es noprotu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Dārzā decembrī diez vai kāds gribēs sēdēt. Un tad tagad sanāk ka ir kaut kādi ~20 cilvēki kas ir samaksājuši 10ls par pirti, kas tagad tiek pārcelta pie tevis + kaut kādi 20 kas tagad gribēs braukt, jo vairs nav nekas jāmaksā. Kaut kā nesanāk īpaši godīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 (edited) Dārzā decembrī diez vai kāds gribēs sēdēt. Un tad tagad sanāk ka ir kaut kādi ~20 cilvēki kas ir samaksājuši 10ls par pirti, kas tagad tiek pārcelta pie tevis + kaut kādi 20 kas tagad gribēs braukt, jo vairs nav nekas jāmaksā. Kaut kā nesanāk īpaši godīgi. Pag pag, a kur ir paredzeeta opcija nesamaksaa un brauc? Tu pats tagad taadu gribi ieviest izskataas Un neviens neteica, kad darzaa jaseezh, bet peec pieredzes saku, kad araa tusesies 1/5, jo pipeetaaju buus daudz Edited November 29, 2006 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 seedeeshu daarzaa un dzershu visiiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now