mader Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 ar cirvi pakal skreejushi he he he shito es dariiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 BIIIIIIIIIFIIIIIIIIIIIIII.. taatad.. klau.. mosh ir shance pilno video dabuut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 Ko lai saka, par tevi Pain - kaartejais, es nevienam matus neesmu dzinis, olas neesmu griezis(tas ir slimi, pat iedomaties to)... Par ko es varu atvainoties, kad man majaa bija tikai permanent flomiishi Un ko lai saka, tevi es neaiztiku, jo jutu, kad saaksies naudeshana... Starpcitu es parasti pats palii arii visus apzimeeju, nevis skaidraa, shoreiz tas bija izneemums, jo mana majaa viss notika, ja gribi mani aprakt kapaa droshi, bet mans maaklsas darbs ir tikai gludeklis!!! Un lai es neizklausiitos bet kaut kaa baigaa dzeka, atvainoshos gludeklim - piedod, kad tevi izkraasoju Un vispaar diskusijai talaak nav jeegas, jo labi zinaam , kad es palikshu pie sava tapat kaa tu pie sava p.s. ja dzer tad dzer, un rekinaas, kad palii var veceni izvaleet... palii var apreceties, pazaudeet pokeraa visu naudu, vai arii tikt apkraasotam, vnk bet patiesiba Peace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Varbūt tas izklausās stulbi, bet, kad es gribu piedzerties, es negrasos rēķināties ar to, ka es ar kādu apprecēšos vai zaudēšu pokerā visu naudu Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 tad jau nopietni jaapsver ideja nedzert Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 21, 2006 Author Report Share Posted December 21, 2006 (edited) Freelancer - man liekas, macho doma bija DZILAAKA! varbut! Bet varbut ari ne... bet vinam parasti ir dzilaakas domas! Kas attiecas uz video, tad tu sis tas varetu pietrukt, jo es beigam uzmaciju pa virsu no rita actionu ar jimbygy! Un ja - video var dabut! Pagaidam nesaspiests vins sver 10GB hmmm Beefy PS WOLFBLADE - PLIIZ PM man vai iemet savu tel nr vai ka! PARADS NAV BRALIS UZ JAUNO GADU! Edited December 21, 2006 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Piekriitu doktoram. Kopsh redzeeju kaa ar denju izriikojaas... apsoliju sev, ka uz gign tusiem vairs iipashi nebraukshu Negribas seedeet autobussa 3h ar apziimeetu seju Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 21, 2006 Author Report Share Posted December 21, 2006 Piekriitu doktoram. Kopsh redzeeju kaa ar denju izriikojaas... apsoliju sev, ka uz gign tusiem vairs iipashi nebraukshu Negribas seedeet autobussa 3h ar apziimeetu seju Tu jau ari nemaz ipasi negaji uz GIGN tusu... Varbut delj tevis ari tos nabadzinus nozimeja sita, jo - tu tak zini, kas ir taurina efekts, vai ne? Un vispar, ja es piedalisos ari nakama gign tusa organizesana, tad apsolu, ka tuss bus daudz savadaks. Man isti nepatik, ka galvenais uzsvars tiek likts uz nodzersanos. Ir ari daudzi citi lieliski veidi, ka izklaideties! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Tu jau ari nemaz ipasi negaji uz GIGN tusu... Varbut delj tevis ari tos nabadzinus nozimeja sita, jo - tu tak zini, kas ir taurina efekts, vai ne? Un vispar, ja es piedalisos ari nakama gign tusa organizesana, tad apsolu, ka tuss bus daudz savadaks. Man isti nepatik, ka galvenais uzsvars tiek likts uz nodzersanos. Ir ari daudzi citi lieliski veidi, ka izklaideties! Beefy Labāks veids ir nodzerties vēl vairāk... 4 real Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Biif! Es biju uz vasaras tusu. Tagad varbuut kaadreiz buutu aizbraucis kaut kad, bet veelme vienmeer mazinaas, kad paskatos ieprieksheeju tusu bildes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Tomass, nevajag braukt ar domu atluuzt pec paris glaaziiteem Es piemeram biju tik iebiedeets no ljaunaas tantes Spites, ka par miegu nemaz doma prata nenaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 a, kursh teica peec paaris? Vasaraa uz tusu aizbraucu ar domu iepaziit jaunus cilveekus un 3dienas normaali noriities peec paaris vai peec daudz, bet kkad jau atluuziisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 a, kursh teica peec paaris? Vasaraa uz tusu aizbraucu ar domu iepaziit jaunus cilveekus un 3dienas normaali noriities peec paaris vai peec daudz, bet kkad jau atluuziisi man ar peec paaris glaazeem nesanaaca nu lab nebija arii iipasha veelme bet mees ar beefi iztureejaam liidz 11iem (es) izguleejos un maucu taalaak next nakti Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 21, 2006 Author Report Share Posted December 21, 2006 man ar peec paaris glaazeem nesanaaca nu lab nebija arii iipasha veelme bet mees ar beefi iztureejaam liidz 11iem (es) izguleejos un maucu taalaak next nakti HE he! JA tAs bija labais! Braucu majas ka citplanetietis - likas - tulin menti panems vai ari notrieksu kadu cilveku... omfg tas ir tik slikti.. Bet kad 2h biju pacucejis un iedzeru energy drinkyjy - je je atkal vareja tuset (tipa) Bet nu nemiizat - nakamais GIGN tuss buus vispaar outstanding! Un apmalet ar kechupu reali stiligi, ja ta padoma un nedoma bar drebem - tipa pwned! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Lai netiktu tapt apzimetam ir jaizdara 1 pavisam vnk lieta, officiali japazinjo - mani neaiztikt, un vot tad ja vel tevi aiztiek, tad jau tas ir stulbi, a ja pats aplejaas un atluust zinju nedevis, nu tad, jacer uz savu kolegu solidaritaati, protams pagaidaam taa nav paraak stipra, bet ar laiku varetu pastiprinaat Runajot par nakamo party, pasakums kurs nav balstiits uz dzershanu... Hmmm... taadi pasakumu, ja nemaldos notiek ik pa laikam chilli picaa, a shaadi pasaakumi, kuri notiek 1-2 reiz gada, laikam ir vajadziigi lai varetu riktiigi iztrakoties, iepazities ar cilvekiem un veel kaadu grakjiiti iemaukt, un es apsolu, kad nakamreiz nevienu neaiztikshu Beefy ja runajam par to, kad tev nepatika, kad pasakums balstiits un nodzershanos.... Tu ja nemaldos biji lielakais piedzirditaajs un staigaaji apkaart un meginaji visiem iebarot kokteili, kurs 80 % bija alkahols Mani tu meginaji piedzirdiit kaadas 5 reizes Un lai arii ko izdomaa dariit, speleet domino, richu rachu vai monopolu tapat visi vairaak vai mazaak gribees iedzert un tapat kaads atluziis palii, vnk bet patiesiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Vispār ja tā padomā, tad tā nav tiešām slikta ideja - uztaisīt pasākumu, kur galvenais nav nodzerties - jo, kad ir gign vasaras pasākums, tad tur jau vienu veselu dienu sanāk pavadīt - tur visu laiku grūti būt absolūtā pālī (kas gan jāsaka man pagājšgad izdevās). Nu jā, bet tad jāizdomā kaut kāds aktīvais pasākums pēc kura vakarā var piedzerties un benčik - tici man, nevienam nepatīk, ka viņu apzīmē ar kaut kādu permanento marķeri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 (edited) Vispār ja tā padomā, tad tā nav tiešām slikta ideja - uztaisīt pasākumu, kur galvenais nav nodzerties - jo, kad ir gign vasaras pasākums, tad tur jau vienu veselu dienu sanāk pavadīt - tur visu laiku grūti būt absolūtā pālī (kas gan jāsaka man pagājšgad izdevās). Nu jā, bet tad jāizdomā kaut kāds aktīvais pasākums pēc kura vakarā var piedzerties un benčik - tici man, nevienam nepatīk, ka viņu apzīmē ar kaut kādu permanento marķeri. Daa protams, kad nepatiik, es pat neemsu izteicis taadu ideju, kad varetu patikt, vnk peec tam pashi var par sevi pasmieties, ja maak.... Protams bija cilveki, kurus nevajadzeja aiztikt, fuji, jimmy, okey tas nebija smuki, nu varbuut arii pain, bet gar vinju man maz sakara Denja piem veel nakamajaa diena priecajaas, kad saprata, kad uz muguras arii viss gign parakstiijies Parejiem nekaadas lielaas pretenzijas nebija, viss tika nomazgaats, un tusejaas talaak, neveiksmiigs gajiens bija arii tikai permanent flomishi, nez gludinatajs it kaa dabuuja nost normali, neiznu ar ko tur Jimmy tika krasots, kad maita tik ilgi turejaas Un arii ja nemaldos Jimmy pats pasmaidija, un veel palidzeja citus uzkrasot taapeec domaju, kad nav ko saspringt, visi dziivi, un visiem olas savaas vietas, vnk kopistiski sarunajam, kad gign tusos ar krasoshanas darbiem nenodarbosimies, ja arii kaadam pa paalim gribesies, tad tikai ar parastajiem tirguu noperkamajiem flomishiem p.s. Mans nick nav Benchik ar miksto, bet Bencik Edited December 21, 2006 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Nu tas, ka apraksta ar flomīšiem, kuras var ātri dabūt nost, ir pohuj un jautri. (manā gadijumā). Bet, ja tev spiež kečupu ausī vai putas matos, tas jau ir par traku un trulu! Jums ta smieklīgi, bet iedomājaties sevi tā cilvēka vietā. Ausīs vispār nedrīkst neko bērt, liet vai spiest.. Nākamo tusu jārīko pie kāda kalna. Pa dienu visi nokrušī pa kalnu, un tad vakarā pielejas Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Nu tas, ka apraksta ar flomīšiem, kuras var ātri dabūt nost, ir pohuj un jautri. (manā gadijumā). Bet, ja tev spiež kečupu ausī vai putas matos, tas jau ir par traku un trulu! Jums ta smieklīgi, bet iedomājaties sevi tā cilvēka vietā. Ausīs vispār nedrīkst neko bērt, liet vai spiest.. Nākamo tusu jārīko pie kāda kalna. Pa dienu visi nokrušī pa kalnu, un tad vakarā pielejas Vo vo shitaa ideja arii man patiik, ir iespeejas kalnos pa nakti palikt, kaut vai milzkalnee esmu palicis, protams par to japikjo, autobusu arii man nav problemas dabuut:) Sapikjo visi par celju busam, vai arii, var visi ar privatajaam maukt, labaak, gan es domaju ar busu Un uz vietas panemam inventaaru, ja vajag, protams pirms tam var visu sazvaniit un jau pieteikt noteiktu daudzumu, pagajusho gad pashi shitaadus izbraukumus uz cilvekiem 40 taisijaam Par to kechupu ausii, tas gan nebija forshi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 21, 2006 Author Report Share Posted December 21, 2006 Vo vo shitaa ideja arii man patiik, ir iespeejas kalnos pa nakti palikt, kaut vai milzkalnee esmu palicis, protams par to japikjo, autobusu arii man nav problemas dabuut:) Sapikjo visi par celju busam, vai arii, var visi ar privatajaam maukt, labaak, gan es domaju ar busu Un uz vietas panemam inventaaru, ja vajag, protams pirms tam var visu sazvaniit un jau pieteikt noteiktu daudzumu, pagajusho gad pashi shitaadus izbraukumus uz cilvekiem 40 taisijaam Par to kechupu ausii, tas gan nebija forshi... OH! GIGN tusins Alpos buutu vienkaarshi SUUUPEEEER! BEt te man ienaca drusku mulkigaka un dargaka ideja prata (nu ne dargaka par alpiem gan) - how about akvaparks? Un tusina merkjis - meginat nosliikt! Vispar man tik loti iepatikas tuseties, ka esmu jau gatavs tulin taisit vel un vel un vel tusinus un je je jeee Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 jā par tiem flomīšiem tā šaizīgi sanāca. ja es būtu zinājis ka tie ir permanent marķieri, tad visdrīzāk arī būtu iebildis gan kad spite man krāsoja kaklu, gan pārējos body art treniņos. Es tiešām nezināju ka šitie ir tie noturīgie flomīši... nākamais vērā ņemamais pasākums, ko es uzņemos noorganizēt būs kaut kad janvārī, e-kafejnīcā (visdrīzāk tajā pašā kur pagājšreiz, neatceros kā īsti sauca) kur būs iespēja mazliet iemalkot alhoholu un pamēroties krāniņiem konterstraikā. Es domāju, ka piekritēji šai idejai būs, jo pagājšreiz gāja diezgan jautri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 nafig counter strike, spēlēsim labāk kaut ko, ko mēs neviens nemākam, būs jautrāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 mario Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Warhammer 40.000:Dark Crusade best... strategy... ever... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 mario pfff, esmu pro. izgāju uz žilitona 100(..) reizies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now