bencik Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 (edited) Taa ble baigi daudz jaraksta..... Machoe - isteniba tava ideja man patiik, visi maksaa 10 ls, isteniba nesaprotu, kur man tada stulba ideja ienaca prata par tiem 5 ls Good Man - Paruna ar Pliko vai snoobi, vinji ta ka no tavas puses un ir brauceji Jaa Diamond piedavaju, veel atbildi nav devusi Dream, uzzini vai tu tiec atraak, ja tu tiec atraak, tad palidzeeshu cik vareshu lai varetu bileti normali samainiit Savejaa - Nakoshnedel veel vares samaksaat, bet labaak lidz nedelas beigam nevelc gumiju paker Hainy un mauc tik shurp Jerrico sabazare ar dyversant un mochii uz Riigu normali ietuseet(varu pachuksteet, tur gultas arii ir, ja nu zin kaa ) Runajot par to nodzershanos!!! Padomajat, kaa juus 8 no rita tiksiet majas, tapec, kad man vai kaadam citam negribesies visus apdzerushos viirus vest pa majaam, ja zinat, ka tiksiet majaas un zinat, kad pats buusiet spejiigs tikt lidz mashinas durviim, vai autobusa durviim, dzeriet cik lien iekshaa P.s. Sniegu vajag palube Diemzheel buss nebuus, kas savaac tautu no centra un aizved, jo sencis stradaa Blin gandriiz aizmirsu - DAVAI NAUDU GONJIIJAT Edited November 23, 2006 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barclay Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 iisaak sakot - apnikushi esat man, vaidzeetu taa kaa veelreiz iedzert ar macho, riit paarskaitu naudas un buushu, ja nekas uuuuuuuber doskonaals nenotiek( kas ir neiespeejami). braukshu ar mashiinu, ja vajag var sarunaat ka veel 3 panjemu (kapacitaate neatljauj njemt vairaak). Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 iisaak sakot - apnikushi esat man, vaidzeetu taa kaa veelreiz iedzert ar macho, riit paarskaitu naudas un buushu, ja nekas uuuuuuuber doskonaals nenotiek( kas ir neiespeejami). braukshu ar mashiinu, ja vajag var sarunaat ka veel 3 panjemu (kapacitaate neatljauj njemt vairaak). Un no kuras vieta tu brauktu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Bļāviens, būtu es tuvāk Rīgai, vēsi, bet tā 90km stiept turp (ir ok), atpakaļ (sākas problēmas)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Bļāviens, būtu es tuvāk Rīgai, vēsi, bet tā 90km stiept turp (ir ok), atpakaļ (sākas problēmas)... Un taa vieta 90km no Riigas ir? Maybe kaut ko var izdomaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barclay Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 no riigas, sRakandaugava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 kamēr jūs tur sniegu gaidīsiet mēs ar bloodiņu piedzersimies tepat RīgĀ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 kamēr jūs tur sniegu gaidīsiet mēs ar bloodiņu piedzersimies tepat RīgĀ Kameer jus 2vata pasakas viens otram statisiet, mees normali barinja iekalbasiisim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 kaunt mii in Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 kaunt mii in Very good Woldemar gaidu pengu Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 prieks par to ka viss tā ir attīstījies! Paldies aktīvajiem organizētājiem. traki maz laika paliek pēc darba, bet palīdzēšu kā varēšu! Es jau sāku apkopot mūziku ko rakstīt diskos, domāju, ka ownage, ja viņš plāno ierasties arī varētu ar šo palīdzēt, jo dīdžejs tak arī ir vajadzīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 samaksaats un buusim ar saveejo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 23, 2006 Author Report Share Posted November 23, 2006 Karoche ta Bencik - par muziku bija ari tads variants, ka Ali atnes pastiprinataju un es dabuju tumbas. Tie gan nebus 600w, bet gan kaadi 200w. Tada gadijuma dyvers varetu atvest tikai gaismu vai pulti vai kaut ka ta. Domaju, ka butu jedzigi laist muziku no mp3 uz pc. vel ir varianti braukt pakal dyv tumbam vai iziret tehniku. Es ari nesmu parliecinats, kada bus to pirtsipasnieku atieksme pret tadu baru cilveku un tik skalu muziku... he he Karoche, man baigais prieks, ka tik daudz civleki vacas! BAIGI KRUTA! Un vel - man masina bus brivas vietas un es brauksu no plavniekiem vai no centra! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 DAvai kr4, tad es 88% brauksu, javien seņči pēdējā brīdi ieliek mani čokā... Braukšu kopā ar vienu klasesbiedru... Maksāsim nevis nevis caur bANk bet no rokas, un ēm, hm.. ā vo pasakiet kā, lai no rīgas līdz turienei tiek? Bļin, laikam būšu vissīkākais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 23, 2006 Author Report Share Posted November 23, 2006 DAvai kr4, tad es 88% brauksu, javien seņči pēdējā brīdi ieliek mani čokā... Braukšu kopā ar vienu klasesbiedru... Maksāsim nevis nevis caur bANk bet no rokas, un ēm, hm.. ā vo pasakiet kā, lai no rīgas līdz turienei tiek? Bļin, laikam būšu vissīkākais. nazit - es domaju, no rigas tur viss labak tikt kopa ar kadu no mums masina. Paskaties sarakstu - tur ir daudzi, kas var pavest. Bet ja nu kas, tad lasi 1mo postu, tur ari ir paskaidrots, ka var tikt uz turieni! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 naziit maybe man ar panemt kadus 5 klasesbiedrus kas ar gign nav saistiiti nekas Nu CMOON nenemam galiigi kautkadus nepazistamus cilveekus liidzi (tas neatiecas uz meiteneem) Nu nebus kruta ja bus kautkadi klases biedri un pacani no pagalma ar kuriem kopa futbolu spelejat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 23, 2006 Author Report Share Posted November 23, 2006 naziit maybe man ar panemt kadus 5 klasesbiedrus kas ar gign nav saistiiti nekas Nu CMOON nenemam galiigi kautkadus nepazistamus cilveekus liidzi (tas neatiecas uz meiteneem) Nu nebus kruta ja bus kautkadi klases biedri un pacani no pagalma ar kuriem kopa futbolu spelejat! Ja vien tavi 5 futbolisit nesak aktivi izmantot atlikusas 20 dienas lidz tusam, nemera piespamojot forumu un izkliedzot tadus patriotiskus sauklus ka - GIGN muzam dzivot! muusu sirdiis muziigi - GIGN! za GIGN! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 (edited) Ja vien tavi 5 futbolisit nesak aktivi izmantot atlikusas 20 dienas lidz tusam, nemera piespamojot forumu un izkliedzot tadus patriotiskus sauklus ka - GIGN muzam dzivot! muusu sirdiis muziigi - GIGN! za GIGN! Beefy psc shita pteikt :D:D atgriezhamies psrs lai tevi nesavaac milichu kungi sauc stalins 4eva Edited November 23, 2006 by dyversant Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 btw kas notiek ar to sarakstu un maksaajumiem? vakar skatiiiju sanaaca 90ls jau savaakti, shodien skatos 50ls, vareetu takaa apdeitot to sarakstinju ar samaksaatajaam summinjaam (esmu samaksaajis btw) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 ee befy vai bencik... kam varetu riit samaksaat????? benciks cik sapratu ir no pur4ika un tas jau buutu idealais variants! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 23, 2006 Author Report Share Posted November 23, 2006 ee befy vai bencik... kam varetu riit samaksaat????? benciks cik sapratu ir no pur4ika un tas jau buutu idealais variants! mani var satikt plavniekos vai centra pie skonto halles, bet labak maksat bencikam. Man ta isti negribas cakareties ar naudas lietam! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 es varētu braukt (paņemt brīvu) un naudu kaut kad pēc 1 dec pārskaitīt, bet es nesaprotu kāpēc es neesmu tajā sarakstā pat zem jautājuma zīmes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 (edited) Mle cilveki man jastradaa arii kaut kad ir, tapec nevaru apdeitot visu laiku, ta jau vakar lidz 5 rita sedeju darba pie kompja Redboot tu laikam skaties kaut kaadu veco sarakstu es speciali uztaisiiju jaunu topic, kur var redzeet, kas samaksaajis Outlawz piedod alins no maniim Dyversant, tu pa pur4ikk arii vazajies Tev butu reali dabuut tikai gaismas kaut kadas pasham? Man riit darba jabut lidz 2 nakti, tapeec maybe to naudinju aizej lidz tuvakajai bankai un parskaiti, tici man tas ir vienkaarshi Par muuziku es jums vechi uzticos, ka teiksiet kaa ir labaak, taa arii dariisim Edited November 23, 2006 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 ee befy vai bencik... kam varetu riit samaksaat????? benciks cik sapratu ir no pur4ika un tas jau buutu idealais variants! k-vai man samaksā.. es ar purvciemā.. tālāk es nodošu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 k-vai man samaksā.. es ar purvciemā.. tālāk es nodošu Dyversant un Gludinataj, te bus mans skype name Bencik86, sabazarejam kur un kad un tiekamies, vai arii sabazarejat ar Deadalive, vinjam kaut kaads VK, laikam skype name Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now